- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.501
Amın ınsallh. Ya bu sene kı kadr hastalık gormemıstım. Sureklı bı kısır döngü halindeyız
Gercekten pandemiden sonra ayar oturtamadık.Salgınlar ve hastalıkların direncinin artması birde sanırım artık yediğimiz besinlerin bağışıklığımıza hizmet etmiyor oluşu derken hepsi birleşip bir hallere geldik
Ben benimkini anlamaz oldum kucağa alıyorum istemiyor oturtuyorum istemiyor emeklesin diye yüz üstü koyuyorum istemiyor yürüteyim diyorum istemiyorKoala gıbı oldu iyice. İnmiyor kucagımdan. Ne iş ne yemk yapamıyoruz. Kucak kucaga oturuyız
Sadece istemıyor... Bunlar hıc bırsey ıstemıyor ki. Bnde anlamadım. Herseyden memnunsuzlar... Camdan bakıyoruz kedıler mart geldı mırlıyo anladım da bnmkı nıye mırlıyoBen benimkini anlamaz oldum kucağa alıyorum istemiyor oturtuyorum istemiyor emeklesin diye yüz üstü koyuyorum istemiyor yürüteyim diyorum istemiyor
Ben hep aktivia ile yapıyorum canımm tadı da kıvamı da çok güzel oluyor
İnşallah benimki de güzel olur kızlar gece uyanınca buz dolabına koydum sert görünüyordu küçük kavanozlarda yaptım akşam 7 gibi mayalamıştım ne zaman yedirebilirimBen ilk activa ile mayalamaya başladımcok guzel oluyor sonra zaten hep yaptigim yogurttan ayirarak mayalamaya devam ettim bir de jersey ırkı olan inek sutunu deneyin inanilmaz lezzetli oluyor tadi ve kivami
Aynı benim kızımda delirtiyor beni bu aralar kucakta durmuyor yerde durmuyor kafayı yemek üzereyimBen benimkini anlamaz oldum kucağa alıyorum istemiyor oturtuyorum istemiyor emeklesin diye yüz üstü koyuyorum istemiyor yürüteyim diyorum istemiyor
Geçmiş olsun bu yıl bi bitmedi hastalıklar ya kar yağsaydı belki hastalıklar biterdi benim ki de gece boyu öksürdü ama şu an bir şeyi yok sabah korkarak uyandımİnşallah yaa. Doktordan gelıyoruz. Ikı kulakta ıltıhaplanma yapmıs.
Ne bıberon kullanıyor, ne yatarak emıyor nede su kacırıyoruz nersen buluyor bılmem
Memnun etmek için kırk takla atıyoruzSadece istemıyor... Bunlar hıc bırsey ıstemıyor ki. Bnde anlamadım. Herseyden memnunsuzlar... Camdan bakıyoruz kedıler mart geldı mırlıyo anladım da bnmkı nıye mırlıyo
Süreçtir inşallah bitmesini bekliyorumİnşallah benimki de güzel olur kızlar gece uyanınca buz dolabına koydum sert görünüyordu küçük kavanozlarda yaptım akşam 7 gibi mayalamıştım ne zaman yedirebilirim
Aynı benim kızımda delirtiyor beni bu aralar kucakta durmuyor yerde durmuyor kafayı yemek üzereyim
Bugun yedırebılırsın. Ben ertesı gunu verıyorum hemenİnşallah benimki de güzel olur kızlar gece uyanınca buz dolabına koydum sert görünüyordu küçük kavanozlarda yaptım akşam 7 gibi mayalamıştım ne zaman yedirebilirim
Aynı benim kızımda delirtiyor beni bu aralar kucakta durmuyor yerde durmuyor kafayı yemek üzereyim
Rabbım korusun. Kar yagmıyor, vırusler artttı. Neden cok aalında bagısıklıklar zayıf. Vıtamınler kar etmiyor artıkGeçmiş olsun bu yıl bi bitmedi hastalıklar ya kar yağsaydı belki hastalıklar biterdi benim ki de gece boyu öksürdü ama şu an bir şeyi yok sabah korkarak uyandım
Memnun etmek için kırk takla atıyoruz
Köçek mi :))))Bugun yedırebılırsın. Ben ertesı gunu verıyorum hemen
Rabbım korusun. Kar yagmıyor, vırusler artttı. Neden cok aalında bagısıklıklar zayıf. Vıtamınler kar etmiyor artık
Ondan da memnun olmuyor canıma cok tak edınce bakkal amca acıp oynuyorum 2 dakkıa sonra ondam da sıkılıyor. Köçek mi olalım napalım. Yenı fıgur mu bulalım
Heran hersey olabılırKöçek mi :))))
Heran hersey olabılır
Heran hersey olabılırKöçek mi :))))
5 dakıka sonra onlardan da sıkılıyo. Cok sıkılıyo yıkatcem puklu bezlerını ona o olcak..Bacımsu abileri oyalamıyor mu? Sen köçek olacaksan ben ne olsam acaba bilemiyorum. Bugün 8 aylık oldu tam hala bir yaka iğnesi modunda.
İzlemeyi severimHeran hersey olabılır
En son kendi nikahımda izledim köçek. Karşılıkli 2 köçek oynarsa daha güzel oluyor izlemek anılarım canlandı :)Kucuk pasa cık da sevıyor
Ust önler cıktı mı sııznEn son kendi nikahımda izledim köçek. Karşılıkli 2 köçek oynarsa daha güzel oluyor izlemek anılarım canlandı :)
Valla bende o modlara giriyorum arada . Bizimde üst yan dişler patladı bugün. 2 gündür fena idi kucakta beraber oynar olduk artık bide siritiyo ..
Sonuçta gene iyi olsunlarda diyerek günü bitiriyoruz
Kutlu olsun 8. Ayınız.Bacımsu abileri oyalamıyor mu? Sen köçek olacaksan ben ne olsam acaba bilemiyorum. Bugün 8 aylık oldu tam hala bir yaka iğnesi modunda.
Evet şuan 4 minnak dişimiz var. Yanlar çıkıyor 6 olacak.. zor ve değişik gelişim süreçleri olan bebeklere sahibiz sanırım.Ust önler cıktı mı sıızn
Bzıım önler cıkmadan yan cıktı. Simdi de ön patladı.
Resmen sebek yaptı beni buda. Sabh ogle aksam ya camdayız yada müzik eslıgınde arizona kertenkelesı nıdasunda salınıyoruz.
Köçeklerın yerden para alma fıgurune bayılıyorum bu arada