2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar buraya 2 gündür diremedim, şifre sıfırlamam gerekiyormuş bir türlü kabul etmedi, eskisi gibi değil grup 1 hışımda okudum 4 sayfayı 🤭 hastalarımıza öncelikle geçmiş olsun, bizim de bu özelikle 3-4gündür çocuğa birşey oldu hele ben göz göze gelmemeye çalışıyorum, geldiğim al el ayak titreye titreye benim almam için ağlamaya başlıyor, ekstra huysuzlandık bu son birkaç gündür her huysuzlanmasını diş diyorum ama hala ne gelen var ne giden 🤷🏻‍♀️ kardeş oyalamıyor mu diyenlere benim büyük kız ne zaman keyiflice oturuyor o zaman sevip sarılası geliyor sonra da bebek ağlıyor yine bana geliyor, huysuz iken karşısına geçse ona aşık duracak ama huysuz iken bakmak istemiyor benim büyük cadı😵‍💫 8.ayımız doluyormuş maşallah diyelim, 2 gün sonraya yine 2 aileyi iftara alacağım sonra da iftar kısmını kapatıyorum 🤝

Bayram hazırlıkları için kombin denemeleri yapıyoruz biz 🌸

Eklentiler

• E4A9A01B-9CFC-4C34-A50F-D25581AB782C.jpeg
    E4A9A01B-9CFC-4C34-A50F-D25581AB782C.jpeg
    150,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar buraya 2 gündür diremedim, şifre sıfırlamam gerekiyormuş bir türlü kabul etmedi, eskisi gibi değil grup 1 hışımda okudum 4 sayfayı 🤭 hastalarımıza öncelikle geçmiş olsun, bizim de bu özelikle 3-4gündür çocuğa birşey oldu hele ben göz göze gelmemeye çalışıyorum, geldiğim al el ayak titreye titreye benim almam için ağlamaya başlıyor, ekstra huysuzlandık bu son birkaç gündür her huysuzlanmasını diş diyorum ama hala ne gelen var ne giden 🤷🏻‍♀️ kardeş oyalamıyor mu diyenlere benim büyük kız ne zaman keyiflice oturuyor o zaman sevip sarılası geliyor sonra da bebek ağlıyor yine bana geliyor, huysuz iken karşısına geçse ona aşık duracak ama huysuz iken bakmak istemiyor benim büyük cadı😵‍💫 8.ayımız doluyormuş maşallah diyelim, 2 gün sonraya yine 2 aileyi iftara alacağım sonra da iftar kısmını kapatıyorum 🤝
Masllah dıyorum sana.. Bızde huysuzluk, diş ve kulak kombo yaptı. Geccek işşlah
Bu kadar tatlı olunmaz 🥰 10 yılllk seker ihtıyacımı depoladım sayenızde

Benim Miray kuş bildiğin hala kel (incecik hafif tüy şeklinde saçları var, onlar bile görünmüyor hala düşün) bandana da taktırmıyor böyle elbiseler istiyorum bende ama çok komik duruyor 🤭
Senin boncuk olmuş annesi bayrama şeker tadında hazır maşallah 🧿

Benim Miray kuş bildiğin hala kel (incecik hafif tüy şeklinde saçları var, onlar bile görünmüyor hala düşün) bandana da taktırmıyor böyle elbiseler istiyorum bende ama çok komik duruyor 🤭
Senin boncuk olmuş annesi bayrama şeker tadında hazır maşallah 🧿
Bizim de saçlar dökülüyor arkası kel önler uzun 🤣 bandanalar çok tatlı duruyor ama bizde de aynı sorun var zorla taksam bile çıkarıyor küçük lastiklerle bağlıyorum arada onda da ya canı yanıyorsa diye korkuyorum. Fotoğrafta göründüğü üzere saçlar serbest bizimde bu aralar🤣 Teşekkür ederiz Miray hanımında şeker olarak hazır olacağına eminim 🌸
Bayrama çok heveslendim ben ya kırmızı ayakkabı aldım iki tane neyin altına giydircem onu bile bilmiyorum 🙈

Gündüz uykularınızın arası kaç saat kızlar? Bu arada akşam uykusunu 19:30a çektim 2 gecedir, sabahları 6da kalkıyor, 5 gibi bi huzursuzlanıyor yine. Bi değişiklik olmadı sanki 🤔

X