- 16 Ağustos 2019
- 2.264
- 7.116
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.401
Bır yasına kadar sadece bal yasak. Bız tadımda herseyı azcık denedık. Alerjı cıkmadı cok sukurKız domates alerjik değil mi yasak diye biliyorum ben
Ben koy yogurdunu bır tarıfle denedım kaymakta tutmuyor hazır gıbı oluyor. Benim cocuklarda yemezdi o sekıl yapınca yedılerAlıyorum.. yoğurtta hazır Alıyorum ben inek sütüyle yapılmış biz köy yoğurdu deriz onu sevmedi yemedi.
Yoğurt Danone probiyotik
Labne bioorganik ve kiri
Koruyucuları ve tuz oranları en düşük Dr önerdi.
Bende alerjik diye biliyorum ama salata suyundan yada yemeklerde kullandığım için içim rahat değildi.. beni rahatlattın. Bir problem ile karşılaşmadık çok şükür.Yedırdım cok ıstedı atıldı verdım bnde. Ama ne sevmek ne mutluluk anlatamam. Allah tan acı koymamıştım. Hıc bu kadar zevkle yememişti bırsey
Çılegı bır dahakı ay denıcem. Kıvı de denedım. Az az basta deneyınce tek tek ıyı oluyor. Artık 7bucuk aylıgıx bız. Çılek, patlıcan, kabak, bamya, engınar vs dısında herseyı tatdık. Mevsimi gelınce dıgerlerını de tadıcaz ozmna baya buyumus oluruzBende alerjik diye biliyorum ama salata suyundan yada yemeklerde kullandığım için içim rahat değildi.. beni rahatlattın. Bir problem ile karşılaşmadık çok şükür.
Çok guzl ılerıye donukte almıssın. Benım acımdan zor olurdu ayrı oda suan. Cok kalkıyor. Ben odama koydum o yuzden.Ben böyle minnoş bir karyola aldım.. 3 gecedir odasında yatıyor bende yer yatağı yapıyorum. Arada yanında yatıyorum arada kocamın yanında .. zor oluyor ama evimiz çok küçük. Yatakta 3 kişide rahat olmuyor tedirgin yatıyoruz. Böyle bir çözüm buldum artık..
Ben böyle minnoş bir karyola aldım.. 3 gecedir odasında yatıyor bende yer yatağı yapıyorum. Arada yanında yatıyorum arada kocamın yanında .. zor oluyor ama evimiz çok küçük. Yatakta 3 kişide rahat olmuyor tedirgin yatıyoruz. Böyle bir çözüm buldum artık..
İyi bari maşallah ben bi kez domates çorbasını ucundan vermiştim bana herkes alerjik demişti ordan aklımda kalmışBır yasına kadar sadece bal yasak. Bız tadımda herseyı azcık denedık. Alerjı cıkmadı cok sukur
Ben 7 ayı bekledım domatese. Zaten anca sıra geldı. Bırde o yasak bu yasak ne yedırıcez. Eskı zaman ınsanları gıbı dıcem ama zamanımızda bebek salcası, bebek ırmıgımı vardı.İyi bari maşallah ben bi kez domates çorbasını ucundan vermiştim bana herkes alerjik demişti ordan aklımda kalmış
Bizimki köy yoğurdu yiyor onu ben kendim yapmayı düşünüyorum daha önce hiç yapmadım ama labneyi bende hazır alayım yoksa bu gidişle çocuğum bir şey yemeyecekAlıyorum.. yoğurtta hazır Alıyorum ben inek sütüyle yapılmış biz köy yoğurdu deriz onu sevmedi yemedi.
Yoğurt Danone probiyotik
Labne bioorganik ve kiri
Koruyucuları ve tuz oranları en düşük Dr önerdi.
O da doğru ama işte o zamanla bu zaman aynı değil ilk bebek olunca insan biraz fazla titriyor titizleniyor sanırım bende daha hiç öyle bebek için ayrı bir alışveriş yapmadım sadece zeytin yağı aldım o kadarBen 7 ayı bekledım domatese. Zaten anca sıra geldı. Bırde o yasak bu yasak ne yedırıcez. Eskı zaman ınsanları gıbı dıcem ama zamanımızda bebek salcası, bebek ırmıgımı vardı.
Herseyı sırası ıle yeterı miktarda yedırmemız lazım. Sonra cok yemek secıyorlar.
Fazla evham yapmadan bebek dogrultusunda ilerledik mı daha rahat eder içimiz. Cok zor cunku yemek k konusuO da doğru ama işte o zamanla bu zaman aynı değil ilk bebek olunca insan biraz fazla titriyor titizleniyor sanırım bende daha hiç öyle bebek için ayrı bir alışveriş yapmadım sadece zeytin yağı aldım o kadar
Başlı başına stres ya az mı verdim çok mu verdim diye bile dert ediyorum biz tadımlardayız daha ama çay kaşığı tatlı kaşığı benimkini kesmiyor yani istedikçe istiyor öylede göğüslerim dolu kalıyorFazla evham yapmadan bebek dogrultusunda ilerledik mı daha rahat eder içimiz. Cok zor cunku yemek k konusu
Benımkı yemek yıyıp ustune cıla yapıyor sutuBaşlı başına stres ya az mı verdim çok mu verdim diye bile dert ediyorum biz tadımlardayız daha ama çay kaşığı tatlı kaşığı benimkini kesmiyor yani istedikçe istiyor öylede göğüslerim dolu kalıyor
hahaha Benim ki yemeği yiyor üstüne emiyor ama çok az yani bide bu kusmalar ne zaman geçecek acaba doğduğundan beri kusma var bizde. 7 tane yeğenim var hiçbirinin kustuğunu bilmiyorum benim kız niye böyle anlamadımBenımkı yemek yıyıp ustune cıla yapıyor sutukussa bıle emecek yemekle doymuyo
Kımı refluden, kımı cok tokluktan kımı de kendını kusturuyor. Diş kasırkenhahaha Benim ki yemeği yiyor üstüne emiyor ama çok az yani bide bu kusmalar ne zaman geçecek acaba doğduğundan beri kusma var bizde. 7 tane yeğenim var hiçbirinin kustuğunu bilmiyorum benim kız niye böyle anlamadım
Benimde bu tarz vardı yanımızda yatıyordu 3 aya kadar anca kullanabildim.. Uzay ı koyup kaldırırken kollarım belim çok ağrıyordu. Kaldırdım yanımızda yatırdım şimdiye kadar. Öylede rahat olmuyor.. kollar iki yana açık yatıyor biz Karıkoca büzüşmüş olarak.. artık ayıralım dedik bizde..Eki Görüntüle 3404927 bnde buundan aldım odama. Park yatak oluyor 1 sene iş goturur. Sonra yatagı hazır zaten abısının kucuk yatagını kullanıcak bozmadım duruyor odasında
Cok rahatına duskunler arada ezılecek haberı yokBenimde bu tarz vardı yanımızda yatıyordu 3 aya kadar anca kullanabildim.. Uzay ı koyup kaldırırken kollarım belim çok ağrıyordu. Kaldırdım yanımızda yatırdım şimdiye kadar. Öylede rahat olmuyor.. kollar iki yana açık yatıyor biz Karıkoca büzüşmüş olarak.. artık ayıralım dedik bizde..
Ben bu sene kimseyi davet edemeyeceğim. Çocuklarla yemek yapmak misafir ağırlamak çok zor kendimi zor doyuruyorumKızlar benim gibi mutfağa uzak birisi için bir delilik yapıp 2 aileyi iftara davet ettimbenim Miray kuş bu aralar gündüz de hep ya kucak ya meme istiyor yemekleri nasıl yetiştirdim Allah biliyor, onun harici diş yerlerine hergün bakmama rağmen (kazıdım resmen) hala diş yok, dün gece sahurda da bize eşlik etti yani bu aralar 10 numara 5 yıldızız