2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
İyiyim canım. Yorgunluk, uykusuzluk, ek gıda savaşlarını saymazsak

Sen nasılsın
İyiyiz Allah'a şükür şuanlik ayak üstü bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz bebekte burun akıntısı ve akşamları hırıltı var yıkıyorum da kızla oğlan da öksürük var. Gebeyim sandım dün test aldım negatif çıktı bakalım gelmezse birde Dr a gidicem

Ay geçmiş olsun bu kış çetin geçti gerçekten birde hasta olunca geçmiyor hiç maalesef. Allahım şifa versin kuşum.

Hahaha Şefika ya senden 4. yü bekliyorum zaten de şimdi değil sanırım

Çıkınca seni çok merak ettik birşeymi oldu diye etiketlemeyi bilmedim için seni etiketleyemedim

Canım benim bende seni çok seviyorum
Birşey olmadı aslında kendime ve aileme odaklanmak istedim. Kapattığım dönemde burası aktif değildi o yüzden yazmadım bende. İyi geldi ama ara vermek. Sırada instagram var. Bir süre de onu kapatıcam. Kafamı dinledim, güzel oluyormuş

En son uykusundan genelde 3te uyanıyor sonra 6ya kadar uykusu geliyor hatta 6da huysuzlanmaya başlıyor ama çok erken de uyumasın diye 6buçuk 7buçuk arası uyutmaya çalışıyorum, eğer denk gelir de 4 gibi bi uyutursam o zaman 7buçuğa kadar dayanıyor. Zaten uykusu olduğunu belli ediyor çok ağlıyor huysuzlanıyor. Gece de uyanmıyor pek uykuyla ilgili sıkıntımız yok aslında sadece sabahları iyice erken kalkmaya başladı, 5te kalkmak istemiyorum
Aksam 10,10 bucuk gıbı uyuyor saat bası kalkıyor. Ses ve tpkı vermzsem emıp uyuyor ama ses duysun hayatta uyumuyor. Sabh 7 ayakta. Sureklı degısıyor. Gunduz yarım saat bıle uyuumuyo

10 çok geç değil mi canım kendisi mi uyumuyor o saate kadar? Uyku aralıkları uzadıkça 8e çekmeye çalışmak istiyorum artık çünkü 6da huysuzlanma başlıyor akşamları hiçbir şey yapamıyoruz koştur koştur eve geliyoruz uyusun diye hem de sabahın 5inde uyanmasın ya 7ye doğru uyansın ben de uyuyayım

Gündüz son uykusunu biraz daha geç uyutsan olur mu ki ozaman son uykudan uyanma ve gece uykusunada geçiş saati ileri atar.. büyüdükçe uyku süreleri azalıyor..benim kide 12 gibi uyur sabah 11 gibi uyanırdı artık 9.30 da uyanıyor..
Sanırım gündüz uykularını biraz geç ayarlarsan olur gibi ama sen daha iyi bilirsin bebeğini..

Bi deneyeyim, biraz da korkuyorum düzeni bozulur diye arada kaldım, geç uyumaya başlayıp yine 5te kalkarsa bi de naparım o zaman

DuckQueen pro olmuşsun hayırlı olsun
Teşekkür ederim merak ettim nasıl bir şey diye ama daha tam çözemedim hoşgeldin sende nerelerdeydin ben arada giriyorum ama ne zaman girsem yoktun dün bi merak ettim yazdım nerelerde diye kimseye de bişey dememişsin kadınız diye mi bilmiyorum hemen akla kötü bir şey mi oldu diye geliyor

6da bı uyuyup 15 dakka sonra uyanıp 10 a kadar kendı duruyo. Abıler yatmadan oda yatmıyor. Bır yonden ıyı yoksa bn hıc uyuyamıycam

Bütün kv ler böyle mi kızlar ya, bebeğim kucağında ağlayınca ben almayayım diye hemen kalkıp gidiyo bebekle gerçekten çok sinirleniyorum, bebeğim ağlayınca bana vermesi lazım neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamıyorum illa zorla mı alayım. Of her gelişimizde aynı şey, oyuncak gibi oynuyor çocukla, hiç istemiyorum buraya gelmek hiç!

Benim kp de bilinçli ağlatarak seviyor ona ne demeli

Bence çok matah bir özelliği yok ama rengi kırmızı ve kırmızı severim

Yok canım çok şükür zorluklarıyla birlikte her şey yolunda. Zorluklar oldu rutinimiz düzelse bocalarım herhalde

Sağol cnm benim inşallah devamı gelecek kaç gündür Emma fitness yapıyorum bugün akrabam fark etti toparlamışsın dedi benimde dumbell almam lazım özellikle memeler iyice sarktı
Growwithjo da iyi cnm ama ben baya sıkıldım onlardan bir bayan var takip ettiğim 15 günde 15 cm incelmiş ondan gördüm bende

Ay geçmiş olsun bu kış çetin geçti gerçekten birde hasta olunca geçmiyor hiç maalesef. Allahım şifa versin kuşum.

Hahaha Şefika ya senden 4. yü bekliyorum zaten de şimdi değil sanırım
Kışi biz yine biraz daha rahat atlattık derken gider ayak yıkmaya çalışıyor ya bakalım şuan öksürük ve salya sümüklu devam

Vallaha test yaptım da negatif ti ama hala gelen giden yok bakalım ne olmazsam hala bu ay sonuna kadar gidecem dr ama başka Dr a aynı Dr a gitmeye yüzüm yok utanırım gari 5. E geldim dersem

Olursa sağlık ocağınida değiştirmem lazım hahahaha kovacaklar beni değilse

Evde pek dinlenemeyince sosyal medyalardan bari uzaklaşmayı denemek te güzelmiş bende kızlar grubundan uzaklaşam az .. da iyi olmanıza sevindim bulut beyler nasıllar diş gelmiş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…