- 25 Aralık 2019
- 352
- 487
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.061
Şimdi anladım, haklısın daAynen120*200 yada 150*200 yatak alıp yanında yatmaktan başka bir çözüm bulamıyorum. Beşik vs alıp 3-5 ay sonra yeniden Bi çözüm düşüneceğime. Yatağını alıp 3-5 ay ben biraz sıkıntı çekerim diye düşündüm.. Evimiz küçük olunca olanaklar ister istemez kısıtlanıyor.
Toplamda 65 m2 evim kadar minnak yani
Biz daha daha da bekliyoruz galibaBenim kızın küpeleri hazır 6-7 yaşını beklicem sanırım
Yeminle al.benden de okadar ya kanguruya yada ebiciorum anca kimsem yoksa ki daha ayağa kalkip kapiya gitmemle bana dolu dolu bakarak emmm emmem memm demiyormu almayacam dersemde aldırıyor bize kendini yha kiyamam ki tam yabani düğün var haftaya bugün nasıl gidicem bilmiyorum yıkıcak ortalığı yaYaaa bizimde öyle.. Bensiz durduğu söylenemez.. Ev işi falan yaptığım yok benim 7 aydır. Kimseye gitmiyor teyze falan dahil.. Eve gelenide istemiyor misafirliğe gitmeyide. Bir yabani doğurmuşum
Bu Pazar Bizim de ilk düğün deneyimimiz olacak merak içindeyim umarım dururYeminle al.benden de okadar ya kanguruya yada ebiciorum anca kimsem yoksa ki daha ayağa kalkip kapiya gitmemle bana dolu dolu bakarak emmm emmem memm demiyormu almayacam dersemde aldırıyor bize kendini yha kiyamam ki tam yabani düğün var haftaya bugün nasıl gidicem bilmiyorum yıkıcak ortalığı ya
Bugün deldirdim, cidden içten ağladı, kucağa alınca geçti hemen. Dışarı çıkar çıkmaz da unuttu. İkinci kulağa geçtiğinde dikkatini başka yere çektim, hemen deldiler. Ben daha travmatik olacak diye düşündüm ama geçti bakalım. Ben büyüyüp hatırlamasını istemiyorum acısını, o yüzden şimdi tercih ettim.Kızımın kupesi hazır ama galiba çok erken olduğu için şimdi deldirtmeyiz, ablam yedi sekiz aylıkken taktırdı yeğenime, bir arkadaşımda büyüdükçe deldirmesi zor oluyor demişti, birincinin acısını bildigi için ikinci kulağa geçmeden çok ağlıyormus
Hemen unutmasına sevindim. İnşallah güzel günler de kullanırsınız miniğin küpeleriniBugün deldirdim, cidden içten ağladı, kucağa alınca geçti hemen. Dışarı çıkar çıkmaz da unuttu. İkinci kulağa geçtiğinde dikkatini başka yere çektim, hemen deldiler. Ben daha travmatik olacak diye düşündüm ama geçti bakalım. Ben büyüyüp hatırlamasını istemiyorum acısını, o yüzden şimdi tercih ettim.
Bende de var o durum, eline havuç veriyorm dişlerini kasıyor havuçla o sırada ağzını açtığında hemen kaşıkla veriyorm yaptığım purelerden ağzını açmıyor ya ama kendi yemek istiyor kasığı veriyorm eline ağzına götürüp yiyor tabi yarısı yerde yüzünde gözünde doğru düzgün yiyemiyor canımı sıkıyor bu durumHayırlı akşamlar kızlar herkes iyidir umarım bizim sorunumuz ek gıdaa hiç istemiyor napacagımı bilmiyorım bazen bende salıyorum ama bazende böyle olmaz diyorum valla . En basta sebzeydi hadi olabilir dedim meyve eklenınce ıster heveslenir dedim ama yok o agzı hiç açmıyor her yolu demiyorum blw de deniyorum ama malesef . Sizlerde durumlar nasıl
Siz bi atlatin bakalım nasıl gecicek bizimki evde oyun havaları dinlediğimiz den alışık birde burası sakin köy olunca seslide dinlesen birşey olmaz kışında pencereler kapalı olduğundan baya baya dinliyoruz da bakalim insan olunca onda napcak oturmayı sevmiyor kucaktayken sofradeyken yemekte kalktım ayağa peçete almaya hemen em diiye ağlıyor gidiyorum sandı kapiya yanaştım daha çok ağladı aaa yakında bunu yapistircam zaten yapisigim hep sevmek oynamak istediğimdenBu Pazar Bizim de ilk düğün deneyimimiz olacak merak içindeyim umarım durur
Yemek sularını denedin miHayırlı akşamlar kızlar herkes iyidir umarım bizim sorunumuz ek gıdaa hiç istemiyor napacagımı bilmiyorım bazen bende salıyorum ama bazende böyle olmaz diyorum valla . En basta sebzeydi hadi olabilir dedim meyve eklenınce ıster heveslenir dedim ama yok o agzı hiç açmıyor her yolu demiyorum blw de deniyorum ama malesef . Sizlerde durumlar nasıl
Yemek suları ilede bi basla olmadi once elinle damdir agzina bir sur belki öyle öyle tadını alirsa kaşıkla geçersiz yemeği yerse geri bu yaptıklarını da yer gibime geliyor 4 aylıkken başladım belki ondan Zorluk çekmedim diğerlerinde kesin 6 aya kadar bekledim tam da onlarda da sıkıntı yoktu gibi..Hayırlı akşamlar kızlar herkes iyidir umarım bizim sorunumuz ek gıdaa hiç istemiyor napacagımı bilmiyorım bazen bende salıyorum ama bazende böyle olmaz diyorum valla . En basta sebzeydi hadi olabilir dedim meyve eklenınce ıster heveslenir dedim ama yok o agzı hiç açmıyor her yolu demiyorum blw de deniyorum ama malesef . Sizlerde durumlar nasıl
Maşallah ya Benmki geç konuş anlaşıldı hiç çaba yokBugün iki kere falan net aba dedi ayy konuşacak mi bunlar artık yhaCook taklitci ne yaparsan yapıyor babasına pış pış yapıyoruz karnına oda eliyle pış pış gibi vuruyor dil hakareti yapıyor ağzının icinde saga sola oynatıyor yemek yerken çenesi hiç suusmuyor aşağıda gezmeyi cok seviyor merdivene biri çıksın evden çırpınıyor gel denildi mi çırpınarak kahkahalarla gidiyor aşağıya şükürler olsun yha
Birden açılır merak etmeMaşallah ya Benmki geç konuş anlaşıldı hiç çaba yok
Valla bizi anlatmıssın resmennn her cumlesine kadar aynısıBende de var o durum, eline havuç veriyorm dişlerini kasıyor havuçla o sırada ağzını açtığında hemen kaşıkla veriyorm yaptığım purelerden ağzını açmıyor ya ama kendi yemek istiyor kasığı veriyorm eline ağzına götürüp yiyor tabi yarısı yerde yüzünde gözünde doğru düzgün yiyemiyor canımı sıkıyor bu durum
Bizim kendi yediğimiz miYemek sularını denedin mi
Valla zaten agzını hemen acmıyor diliyle kedi gibi tadına bakıyor önceYemek suları ilede bi basla olmadi once elinle damdir agzina bir sur belki öyle öyle tadını alirsa kaşıkla geçersiz yemeği yerse geri bu yaptıklarını da yer gibime geliyor 4 aylıkken başladım belki ondan Zorluk çekmedim diğerlerinde kesin 6 aya kadar bekledim tam da onlarda da sıkıntı yoktu gibi..
Sufıd tuzsuz yemedj. Doktorumuxa danıstım. Çok az var yok arası tuz atın deyınce yedı. Artık kendı yaptıgımız yemeklerden verıyorum. Tuz az atıp baharat eklemeden ayırıyorum kenaraHayırlı akşamlar kızlar herkes iyidir umarım bizim sorunumuz ek gıdaa hiç istemiyor napacagımı bilmiyorım bazen bende salıyorum ama bazende böyle olmaz diyorum valla . En basta sebzeydi hadi olabilir dedim meyve eklenınce ıster heveslenir dedim ama yok o agzı hiç açmıyor her yolu demiyorum blw de deniyorum ama malesef . Sizlerde durumlar nasıl
Çocuk ortopedisine göster istersen canım için rahat etsinSelamlar benim bebeğimin kolları hep arkada. Kucağımdayken dengesini sağlıyor diye düşündüm ancak tummy time’da da aynı şekilde. Kolları arkada iki yana açık gibi düşünün. Dr çok normal değil deyince korktum. Ancak muayene ettiğinde bir problem yok dedi. Göz teması ve insanlarla iletişimi çok iyi. Adını biliyor benim dışımdaki insanlarla da sosyalleşiyor. Bebeğinin kolları arkada olan başka anne var mıdır?