2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çorbalarda verıyorum. Kerevız sogan corba yapıyorum yada patates sogan o sekılde
Çorba kıvamında mı yapıyorsun yoksa biraz daha koyu kıvamda mı.?
Bebeler kaç kaşık yiyor
Günü gününü tutmuyor.. Bazen neredeyse hiç yemiyor. Bazen 1 yemek kaşığı falan. Öyle dolu dolu yediği yok daha.
Bende kısa geniş aldım hem kase taşımak zorunda kalmayayım diye 😅
Termosu hangi durumlarda kullanacaksın?
Hiç ihtiyacım olacağını düşünmedim ben.
Merak ettim oyüzden..

_PinaColada_ _PinaColada_

Pinom nerlerdesin sen ya özlettin kendini 😍
Bak wp a gidenler bile kk sız yapamadı sen nerdesin haha
Geldim geldimmmmm. Ben kanguruya dönüştüm ya, yapışkan bir adet minyatür insanım var, onunla ilgilenmekten günler sanite gibi geçiyor. Hep diyordum ki beni kimse sormuyor 😭😭😭 canım festim çok özelsin. Herşey yolunda mı? Kızım ben buraya 5 yıl girmesem 6. Yıl girerim, ilk çocuğumu bura ile dünyaya getirmişim, kürkçü dükkanı baba ve herkese😉

Bu arada ben ilk defa dün katı gıdaya başlattım. Elma ile muzu karıştırıp verdim ama hiç beğenmedi🤣🤣🤣 muzu tatmıştı ama sanırım elma çok ekşi geldi. Bugün de yoğurt verdim bayıla bayıla yedi. @
ffestinalente ffestinalente
Doktor bize 3 günde tek bir yiyecek verin ve üç günde bir ekleye ekleye gidin dedi alerji vs varsa neye olduğunu bilelim diye ama ben dayanamıyorum galiba yeni bir şey için üç gün beklemeye☺️
Onun dışında siz virüslü hastalık mı geçirdiniz dedi, ciğerleinde ödem varmış :KK43:(( öksürük şurubu verdi 5 gün kullandık. Hastalık dediği de benle babası soğuk algınlığı geçirdik art arda 15 gün sürdü ama bebeğe bulaşmamıştı şaşırdık hatta ama işte aslında bulaşmış, doktor büyük ihtimalle korona olmuşsunız dedi, korona bebeklerde ağır geçmiyor çünkü diye. Şimdi de geçti mi geçmedi mi o ödem dediği bilmiyorum, korkuttu bizi çok.
Evde hastalık olduğunda illa ki bebekler etkileniyor demek ki farkında olmak çok yararlı🤍

Kızlar benim kıza yoğurt alerji yapıyor. 1 kere vermiştim vücudunda birkaç tane kızarıklık oluştu döküntü gibi. 10 gün bekleyip tekrar verdim yine aynısı oldu. Keçi sütünden mi yoğurt mayalayıp denesem bir de? Hiç keçi sütünden yoğurt yapan var mı ???

Günü gününü tutmuyor.. Bazen neredeyse hiç yemiyor. Bazen 1 yemek kaşığı falan. Öyle dolu dolu yediği yok daha.

Merak ettim oyüzden..
Çorbadan koyu kıvamda yapıyorum

Merak ettim oyüzden..

Bulutla dışarıdayken yemek derdimiz olmasın, evden götüreyim buz gibi olmadan keyifle yesin diye. Daha park anası olucaz haha

Hoşgeldin canımcığım.
Vallahi o dediğin durum bizde de var. Ben zaman geçmesin istedikçe zaman su gibi akıyor. Yorucu ama çok keyifli. Yemesi, kakası, dönmesi, uyuması hepsi bir olay ama olsun.

Katı gıdaya meyveyle başlatan koca yürekli ana 😬 afiyetler olsun fındığa. 3 kuralı çok önemli canım. Klasik, standart söylenen bir mevzu değil. 2 gün tepki vermeyip 3. gün tepki veren bebeler bile varmış.

Geçmiş olsun. Bizde kovid geçirdik. Ufak bir ateşi oldu. Kovid geçirseniz ateşsiz olması pek mümkünlü değil sanki ama doktor daha iyi bilir 😬

Hoşgeldin canımcığım.
Vallahi o dediğin durum bizde de var. Ben zaman geçmesin istedikçe zaman su gibi akıyor. Yorucu ama çok keyifli. Yemesi, kakası, dönmesi, uyuması hepsi bir olay ama olsun.

Katı gıdaya meyveyle başlatan koca yürekli ana 😬 afiyetler olsun fındığa. 3 kuralı çok önemli canım. Klasik, standart söylenen bir mevzu değil. 2 gün tepki vermeyip 3. gün tepki veren bebeler bile varmış.

Geçmiş olsun. Bizde kovid geçirdik. Ufak bir ateşi oldu. Kovid geçirseniz ateşsiz olması pek mümkünlü değil sanki ama doktor daha iyi bilir 😬
Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı

Atalarımızdan bir özlü söz söylemek istiyorum bacılarım müsadenizle.

Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar. Kalp kırar, hak yersen binbir çeşit şeyle uğraşır durursun. Gerektiği yerde adaletli olmak bu sebeple çok önemlidir, değil mi? 😊
Kız yok ne kızması haha kızacağım kadar değerli değiller de yaşadıkları sorunların sebebini söyledim tamamen iyi niyetimden 😂

Ya wp gidip burayı beğenmeyenler gelmiş burda medet umuyor çok komik 😂 gördükçe gülesim geliyor 😂
Sevgili Ağustos Anneleri işte Festiciğinizin gerçek yüzü. Beslenme reddi yaşayan üzgün bir anneyi görüp burda bu şekilde yazılar yazıp gülebiliyor. Saf kötüsün… Ayrıca sende o kadar meraklıymışın ki orda olanları duymadan rahat edemiyosun, çok komik ve acınası gerçekten :)) Ama onları yazan kişinin de tıyneti belli, onun da dertlerini dinledik. Şerefsizlik yapmasın.

Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı

Canım sınırını bilmiyorum açıkcası ama ondan olduğuna eminsem ara verirdim. Birde kaçıncı günüydü yumurtanın ilk mi?

Benim oğlanda oldu ya yüzünde bir kaç kızarıklık ama belki kaşık falan değiyor ya ondan olabilir dedim. Çünkü yumurtayı daha önce verince olmamıştı. Yine takip edicem bakalım. Yumurtaya alerjisi olmasın ya bebelerin her şeye girecek Yumurta ve besleyici

Canım benim bebeğim de yoğurt senin soyledigin gibi oldu hafif böyle minik kızarıklıklar. Şöyle yap bugün de dene devam ediyorsa emin olursun.

Geldim geldimmmmm. Ben kanguruya dönüştüm ya, yapışkan bir adet minyatür insanım var, onunla ilgilenmekten günler sanite gibi geçiyor. Hep diyordum ki beni kimse sormuyor 😭😭😭 canım festim çok özelsin. Herşey yolunda mı? Kızım ben buraya 5 yıl girmesem 6. Yıl girerim, ilk çocuğumu bura ile dünyaya getirmişim, kürkçü dükkanı baba ve herkese😉
Ay o yapışkanliķ bizde de var ya. 😅 yavru ceylanım sanki göbek bağımız hiç kesilmemişcesine davranıyor 🫠

Bence denememeli. İlkinde hafif uyarı verip sonrasında büyük birşey olabilir. Bu ek gıda cidden strese sokuyor insanı 😞
Ay ben denedim. Ama sanki yumurtayı az pişirirken kızardı gibi. Sonraki gün biraz daha katı yapıp anne sütüyle açtım. Sonra bir şey olmadı. Ama cidden zor isler ya ek gıda

X