- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.851
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.821
Markası ne kuşumBende kısa geniş aldım hem kase taşımak zorunda kalmayayım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ne kuşumBende kısa geniş aldım hem kase taşımak zorunda kalmayayım diye
Markası ne kuşum
Çorba kıvamında mı yapıyorsun yoksa biraz daha koyu kıvamda mı.?Çorbalarda verıyorum. Kerevız sogan corba yapıyorum yada patates sogan o sekılde
Günü gününü tutmuyor.. Bazen neredeyse hiç yemiyor. Bazen 1 yemek kaşığı falan. Öyle dolu dolu yediği yok daha.Bebeler kaç kaşık yiyor
Termosu hangi durumlarda kullanacaksın?Bende kısa geniş aldım hem kase taşımak zorunda kalmayayım diye
Ben bebek için almadım evde vardı İnce uzun varken bunu kullanıyorum , yanımda kase ve kaşık taşıyorumİnce uzun mu o da canım, onlar kullanışlı oluyor mu ben kısa geniş yemek termosu almak istiyorum ama uzun mu alsam
Geldim geldimmmmm. Ben kanguruya dönüştüm ya, yapışkan bir adet minyatür insanım var, onunla ilgilenmekten günler sanite gibi geçiyor. Hep diyordum ki beni kimse sormuyor canım festim çok özelsin. Herşey yolunda mı? Kızım ben buraya 5 yıl girmesem 6. Yıl girerim, ilk çocuğumu bura ile dünyaya getirmişim, kürkçü dükkanı baba ve herkese_PinaColada_
Pinom nerlerdesin sen ya özlettin kendini
Bak wp a gidenler bile kk sız yapamadı sen nerdesin haha
Çorbadan koyu kıvamda yapıyorumÇorba kıvamında mı yapıyorsun yoksa biraz daha koyu kıvamda mı.?
Günü gününü tutmuyor.. Bazen neredeyse hiç yemiyor. Bazen 1 yemek kaşığı falan. Öyle dolu dolu yediği yok daha.
Termosu hangi durumlarda kullanacaksın?
Hiç ihtiyacım olacağını düşünmedim ben.
Merak ettim oyüzden..
Çorba kıvamında mı yapıyorsun yoksa biraz daha koyu kıvamda mı.?
Günü gününü tutmuyor.. Bazen neredeyse hiç yemiyor. Bazen 1 yemek kaşığı falan. Öyle dolu dolu yediği yok daha.
Termosu hangi durumlarda kullanacaksın?
Hiç ihtiyacım olacağını düşünmedim ben.
Merak ettim oyüzden..
Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı_PinaColada_
Hoşgeldin canımcığım.
Vallahi o dediğin durum bizde de var. Ben zaman geçmesin istedikçe zaman su gibi akıyor. Yorucu ama çok keyifli. Yemesi, kakası, dönmesi, uyuması hepsi bir olay ama olsun.
Katı gıdaya meyveyle başlatan koca yürekli ana afiyetler olsun fındığa. 3 kuralı çok önemli canım. Klasik, standart söylenen bir mevzu değil. 2 gün tepki vermeyip 3. gün tepki veren bebeler bile varmış.
Geçmiş olsun. Bizde kovid geçirdik. Ufak bir ateşi oldu. Kovid geçirseniz ateşsiz olması pek mümkünlü değil sanki ama doktor daha iyi bilir
Atalarımızdan bir özlü söz söylemek istiyorum bacılarım müsadenizle.
Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar. Kalp kırar, hak yersen binbir çeşit şeyle uğraşır durursun. Gerektiği yerde adaletli olmak bu sebeple çok önemlidir, değil mi?
Kız yok ne kızması haha kızacağım kadar değerli değiller de yaşadıkları sorunların sebebini söyledim tamamen iyi niyetimden
Sevgili Ağustos Anneleri işte Festiciğinizin gerçek yüzü. Beslenme reddi yaşayan üzgün bir anneyi görüp burda bu şekilde yazılar yazıp gülebiliyor. Saf kötüsün… Ayrıca sende o kadar meraklıymışın ki orda olanları duymadan rahat edemiyosun, çok komik ve acınası gerçekten :)) Ama onları yazan kişinin de tıyneti belli, onun da dertlerini dinledik. Şerefsizlik yapmasın.Ya wp gidip burayı beğenmeyenler gelmiş burda medet umuyor çok komik gördükçe gülesim geliyor
Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı
Benim oğlanda oldu ya yüzünde bir kaç kızarıklık ama belki kaşık falan değiyor ya ondan olabilir dedim. Çünkü yumurtayı daha önce verince olmamıştı. Yine takip edicem bakalım. Yumurtaya alerjisi olmasın ya bebelerin her şeye girecek Yumurta ve besleyiciCanım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı
Canım benim bebeğim de yoğurt senin soyledigin gibi oldu hafif böyle minik kızarıklıklar. Şöyle yap bugün de dene devam ediyorsa emin olursun.Canım bu gerhangi bir besine alerjisi olduğınu nasıl anlıycaz ben yumurta denedim yüzünde çok minik iki tane kızarıklık çıktı bu yeterli mi alerji demek için bilgin var mı
Canım benim bebeğim de yoğurt senin soyledigin gibi oldu hafif böyle minik kızarıklıklar. Şöyle yap bugün de dene devam ediyorsa emin olursun.
Ay o yapışkanliķ bizde de var ya. yavru ceylanım sanki göbek bağımız hiç kesilmemişcesine davranıyorGeldim geldimmmmm. Ben kanguruya dönüştüm ya, yapışkan bir adet minyatür insanım var, onunla ilgilenmekten günler sanite gibi geçiyor. Hep diyordum ki beni kimse sormuyor canım festim çok özelsin. Herşey yolunda mı? Kızım ben buraya 5 yıl girmesem 6. Yıl girerim, ilk çocuğumu bura ile dünyaya getirmişim, kürkçü dükkanı baba ve herkese
Ay ben denedim. Ama sanki yumurtayı az pişirirken kızardı gibi. Sonraki gün biraz daha katı yapıp anne sütüyle açtım. Sonra bir şey olmadı. Ama cidden zor isler ya ek gıdaBence denememeli. İlkinde hafif uyarı verip sonrasında büyük birşey olabilir. Bu ek gıda cidden strese sokuyor insanı
Haklısın canım da emin değil ya tam o yüzden dedim benBence denememeli. İlkinde hafif uyarı verip sonrasında büyük birşey olabilir. Bu ek gıda cidden strese sokuyor insanı
Haklısın canım da emin değil ya tam o yüzden dedim ben