- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.761
Ateşi çok vardı canım kanda enfeksiyon ciktti antibiyotik kullanıyoruzÇok
Çok geçmiş olsun cnm neyi var
Çok geçmiş olsun bizde 3 haftadır uğraştık iki hastalık geçirdi domuz gribi tam iyileşti adenovirus geçirdiAteşi çok vardı canım kanda enfeksiyon ciktti antibiyotik kullanıyoruz
Canim sizede çok gecmis olsun Allah'ım bidaha yaşatmasın insallahÇok geçmiş olsun bizde 3 haftadır uğraştık iki hastalık geçirdi domuz gribi tam iyileşti adenovirus geçirdi
Aynı şekilde bende öyle bu hafta iyiyiz çok şükür dedim bugün boğazım gidiyro gibi yine iyileşemedik bir türlü
İyiyiz canım aynı koştıurmacalar zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sen neler yaptınKIZLARRRRR nasılsınız napiyorsunuz vallahi çok özledim sizleri @Sefika053 A Acemianne42Vizeci06 burcumsu12 ffestinalente kızlar 5 aydır girmedim.dahada hatirlayadiklarim var
Geçmiş olsun şimdi nasılAteşi çok vardı canım kanda enfeksiyon ciktti antibiyotik kullanıyoruz
Günaydın kızlar bugun eşimin halası torunuyla bize kahvaltıya geldi. Sencer'den 10 gün büyük da da ya ya gibi şeyler söylüyor şok oldum sizinkilerde hece var mı Sencer sadece tükürür gibi ses yapıyor
KIZLARRRRR nasılsınız napiyorsunuz vallahi çok özledim sizleri @Sefika053 A Acemianne42Vizeci06 burcumsu12 ffestinalente kızlar 5 aydır girmedim.dahada hatirlayadiklarim var
Var canım evet ama yüzünü de kaşıyor kulaklarını falan.. egzama var sanırımKonak varken kaşınıyordu konak falan var mı
Dığru dünü bugününü tutmuyorBacım 10 gün bu bebeler için o kadar büyük ki
Bizde de kelime yok büüü gibi sesler var sadece
Kullanmıyoruz güvenli gelmiyor hâlâ bana. Aklı erene kadar kullanmıycam benUyku arkadaşı kullanan var mı kızlar? Nasıl alıştırdınız?
Kullanmıyoruz güvenli gelmiyor hâlâ bana. Aklı erene kadar kullanmıycam ben
Yeğenlerim oyuncaklarıyla bağ kurmaya başladıklarında kendileri talep etmişti ayıcığım da benmle uyusun tavşanım da gibiAklı erince alışıyor muymuş?
Benim 2.5 yaşında kızım oyuncaklarını bebeklerini çok sever ama kesinlikle yatakta onlarla uyumuyor bende özeniyorum ayisina sarılıp uyusa vs diyeYeğenlerim oyuncaklarıyla bağ kurmaya başladıklarında kendileri talep etmişti ayıcığım da benmle uyusun tavşanım da gibi
Ooo kimler gelmiş kimler, bizde temiz havanın son demlerini değerlendiriyoruz dün bir daha çıkardım valla, bu ayda bu havalar hayal vallaKIZLARRRRR nasılsınız napiyorsunuz vallahi çok özledim sizleri @Sefika053 A Acemianne42Vizeci06 burcumsu12 ffestinalente kızlar 5 aydır girmedim.dahada hatirlayadiklarim var
Bu konuda belirgin kız bebek ile erkek bebek farkediyor bence, benimki birkaç gündür babababa, abaaba gibi heceleri tekrarlıyor babamız baba diyor diye seviniyor ablamız aba diyor diyeGünaydın kızlar bugun eşimin halası torunuyla bize kahvaltıya geldi. Sencer'den 10 gün büyük da da ya ya gibi şeyler söylüyor şok oldum sizinkilerde hece var mı Sencer sadece tükürür gibi ses yapıyor
6. Ayda vereceğim ben, her yöne rahatça dönebiliyor hem de benim yanımda uyuyor, bir sorun olacağını sanmıyorum. İçin nasıl rahat ediyorsa canımKullanmıyoruz güvenli gelmiyor hâlâ bana. Aklı erene kadar kullanmıycam ben
Özledim sizleri çok hemdeOoo kimler gelmiş kimler, bizde temiz havanın son demlerini değerlendiriyoruz dün bir daha çıkardım valla, bu ayda bu havalar hayal vallasize de geçmiş olsun canım yaa, hastalık demişsin benim okula giden büyük var o nedenle her hafta birşeyler atlatıyoruz ne yazikki
Bu konuda belirgin kız bebek ile erkek bebek farkediyor bence, benimki birkaç gündür babababa, abaaba gibi heceleri tekrarlıyor babamız baba diyor diye seviniyor ablamız aba diyor diye
Kuzum öksürük var şimdide bir bitmiyorGeçmiş olsun şimdi nasıl