2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım pekmez şırıngaya bir pekmez bak gör dua edersin biz o şekilde yapıyoruz makattan yarım şırınga ben o şekilde yaptırıyorum hem gazını hem kakasını birde masaj yağı clinikid trenyolda var haberleşelim

Hanımefendi inşallah yanlış anlamışımdır. Siz oturun yatın kalkın allaha şükredin evladınızı allah korumuş birşey olmamış. Saçma sapan öneri yeri mi burası? Makattan pekmez verdiğinizi mi okuyorum ben allahım inşallah yanlış anlıyorumdur sorun bendedir!

Hanımefendi inşallah yanlış anlamışımdır. Siz oturun yatın kalkın allaha şükredin evladınızı allah korumuş birşey olmamış. Saçma sapan öneri yeri mi burası? Makattan pekmez verdiğinizi mi okuyorum ben allahım inşallah yanlış anlıyorumdur sorun bendedir!
Ya ben önce ağızdan sandım popoyu okuyunca ne oluyor dedim. Bir de ilk mesajı bu, artniyetle mi yazılıyor anlamıyorum ki

Benim kaynanana da yumurta kır bezıne derdı sacma sapan fıkırler

Anaaaammm bugün şaşırtma günü sanırım, biri pekmez biri yumurta tövbe estağfurullah 🤕
Ahhaa aklıma geldıkce yazarım cok cın fıkırlıdır.
Ates mı var helva yedır. Su cıcegıne dil yarılır. İshal kabız ne olurs aolsun badem yedır. Zeka acar kahve içir. 40 ucurmada ballı tuza yatır
.... Şimdilik aklıma gelen zeka ustu fıkırlerı

Ates mı var helva yedır. Su cıcegıne dil yarılır. İshal kabız ne olurs aolsun badem yedır. Zeka acar kahve içir. 40 ucurmada ballı tuza yatır
Bunları tıp dünyasından gizlememeli paylaşmalı artık 😂😂

Canım pekmez şırıngaya bir pekmez bak gör dua edersin biz o şekilde yapıyoruz makattan yarım şırınga ben o şekilde yaptırıyorum hem gazını hem kakasını birde masaj yağı clinikid trenyolda var haberleşelim
Lütfen yapmayın yha bebeğine birşey olursa napicaksiniz kendiniz denemissiniz sizde kalsın fikir. Bizde neler duyuyoruz ama demiyoruz

Bende kabızlıkta şey duydum sabun mesela makattan biraz gicinip minik parça koyuluyormus denemedim bile hic dahada neler var sarılık mi şekerli su icir de var daha

Arkadaşlar ben neler okudum burada sinirim bozuldu. Bebeklerinizin makatından bir şey sokmayı düşünmeyin. Doktorlar probiyotik veriyor bu konuyla ilgili. Pekmezmiş sabunmuş buraya yazılması bile kötü. Savunmasız minnacık bebeklere kimse bilim dışı saçma sapan yöntemler uygulayamaz. Doktor diye bir şey var arayın sorun. Aile hekimliği var gidin. Yarım şırınga pekmez sıkmak nedir? Aile bakanlığı takip edebilse keşke.

Bende kabızlıkta şey duydum sabun mesela makattan biraz gicinip minik parça koyuluyormus denemedim bile hic dahada neler var sarılık mi şekerli su icir de var daha
Bunu bende duymuştum, eskiler beyaz sabundan küçük bir parça ile yaparlarmış hatta benim annem de zamanında bize yapmış

Arkadaşlar ben neler okudum burada sinirim bozuldu. Bebeklerinizin makatından bir şey sokmayı düşünmeyin. Doktorlar probiyotik veriyor bu konuyla ilgili. Pekmezmiş sabunmuş buraya yazılması bile kötü. Savunmasız minnacık bebeklere kimse bilim dışı saçma sapan yöntemler uygulayamaz. Doktor diye bir şey var arayın sorun. Aile hekimliği var gidin. Yarım şırınga pekmez sıkmak nedir? Aile bakanlığı takip edebilse keşke.

Eskiden insanlar çaresizlikten böyle saçma yöntemlere başvurmuş, şimdi bir sürü imkan var ben yapamam valla 🤕

Mesajlara geriden gelen Eylül annesiyim 😅 İnstada damla gök var Elanur Vardar var. Bebeleri bizim aylarda gece kesintisiz uyuyorlar gece de bir guzel 200 cc sütlerini sahip dolaba atıyorlar. Onları görünce bunalıma giriyorum 🤣
Gece yatmadan önce mama verirsem benimkide uyur mesele anne sütü ile beslemek 😁 emzirip yatirinca sabaha kadar 2 kez daha emiyor

X