2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Evet atak dönemleri yine bozuluyor düzen ama uyumayı öğrendği için zorlanmadıklarını söylüyolar
Gerileme haftaya bitcek gibi görünüyor 7 sinde 5.ay olacak atak olarakta pzt bitiyor ama biter mi etkisi devam eder mi bilmiyorum açıkçası
Bakalım biraz saatleri oturtmaya çalışayım ben destekten uyumadığını düşündüm ama belkide gerileme düzelmedi henüz düzelince desteğede el atarım olmadı

Hope3535 uyku arkadaşı dedim ama bunu güvenlik koşullarını sağlayarak alıştırmalısın. Daha minik olduğu için ekstra dikkat gerekiyor

Önce saatleri oturttur hala olmuyorsa destek. Tabi diyorsan ki be desteksiz uyusun istiyorum o bambaşka bir konu

Merhaba sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim benim 27 ocak adet gümüdü bugün 1 hatfa geçdi test yapdım böyle silik çizgi var sizce gebelik varmı bu durumu yaşayan varmı

Kesnilkle her bebek çok farklı uyku konusundada böyle bakıcam cnm tavsiyene
Yazım hatam da cok olmus kucakta telefona saldıran bebek olunca yazabıldıgıme dua eder oldum
Insallh cozum bulursun. Bızım de uykumuz cokta duzenli degıl ama diş, karın agrısı, ek gıda sureci ve yapısal uykuyu sevmeme durumu edare olıyoruz. 3 cocuk buyutmuş bırı olarak dıyorum ki bence cokta sıkmaya gerek yok 1,2 yasında daha kolay öğrenıyorlar adapte oluyorlar. Bebkler dunya ya mı alıssın kurallra mı cok alısacakları donem var.
Kitap bunu gormemı daha kolaylıstırarak sagladı cok guzl anlatmıalar

Destekten ziyade bnm saatler oturmuyo bende destekle uyuduğu için böyle diye düşündüm öncelik desteğe kaydı ister istemez ama saatler netleşmeden uyku olmuyo ztn

Saatlerden kasıt şu, başlama saatleri uyucak ve hergün 1. 2. 3. Saat uykuları 3 aşağı 5 yukarı aynı sürede biticek. Gece uykusuna geçiş saati net olucak ama uyanabilir o farklı canım. Saatleri düzenlemek biraz uzun ve zorlu ama elbet olucaktır. Bebeğin gerilemede olduğu için ekstra zorluk oluşturuyordur sana bizde oralardan geçtik. Birşey yapmazsan 5. Ay geldi diye düzelmez ama yaparsan düzelir

Gelişimine etkisi var mı o kitapta?

Gelişimine etkisi var mı o kitapta?
Bebeklerın uykusu uzerıne once hıkaye olarak sonra da tavsıye gıbı uyku konusunı ele almıslar. Bebekleri daha ıyı anlamamı sagladı acıkcası
Onun gozunden bzıım için zor ve kulfet gorunen olayları o nasıl hıssedıyor ne dusunuyor empatı yapammaı kolaylastırdı. Yoksa 4.bu bu kadra sabırlı olamzdım. Bır nevı bana duymak ıatedıklerımı soyledı

1-2 yaşında öğreniyorlar zaten dediğin için bunu sordum özellikle uyku ne kadar erken o kadar iyi ama yıpratmadan ve yıpranmadan.

1-2 yaşında öğreniyorlar zaten dediğin için bunu sordum özellikle uyku ne kadar erken o kadar iyi ama yıpratmadan ve yıpranmadan.
Yok o benım kısısel dusuncem. Sabırlı ınsan olamadıgım için ozellıkle de aglayınca içim gıttıgı için kendimi telkın edıyorum. Aman 1 yasında olur dıye. Ben saldım egıtım kısmını. Benm bebiş çevre faktorden etkılenıp uykusu bolunuyor. Tılkı kulagı var resmen egıtımle olcak gıbı degıl bende telkıne basladım

3 tane abisi var uyumaması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…