2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Oturtuyorum mama sandalyesinde yanımıza canım ama henüz anlayamadı yemek yeme konseptini çocuk
Bir iki kere mama sandalyesinde bir şeyler verince öğreniyo otomatik olarak yemek moduna geçiyo
Biz başladığımızda da sencerin ilgisi yoktu iki seferde öğrendi hemen oturunca ağzını açıyo daha elimde bi şey yokken çay kaşığı miktarı ile 5. Ay başlatmıştk

Yaa öğrenir o zaman bizimki de, ben 180 günü doldurmasını bekliyorum başlamak için, bakalım nasıl olacak

Sofrayı görünce yerde birşey yediğimizi gördüğü anda ye yatıyor ne duruyor çığlık atıyor sofraya yürütece koyuyorum yer sofrasında yiyoruz nasıl saldırıyor tepsiye Zor tutuyoruz biz

Bacım yorum yapmak istemiyorum başıma gelir diye korkuyorum ama korunmamış mı detay var mı hahaha korunmadıysa nasılsa emziriyorum süt korur dediyse gerçekten ciddi ihmal var ortada

O kadar ayrıntıya vakıf değilim festimm tek bildiğim 2 defa falan adet olduğu idi, o nedenle süt korur kısmını da geçti diye düşünüyorum, kesin korunma yöntemi olmayan korunma şekli ile korundugu için oldu diye düşünüyorum

Muhtemelen. Zaten genellikle doğru korunulmuyor sonra korunmama rağmen hamile kaldım deniliyor çok komik

Hayırlı olsun diyelim ne diyelim ikiz gibi büyütür

Cevapladığın için teşekkür ederim.. Kaynım Sağlık ocağında Dr. Kaynanamla geldilerde ona gösterdim bişi yok kuruluktan bu normal dedi. Bakalım kontrolümüz var pazartesi içim rahat etmiyor ben yine cuma gideyim diyorum kontrole bakalım artık doktorumuz ne diyecek. .

Ayy ben şok hayırlı olsun Allah yardımcısı olsun ben tek çocukla perişan oldum. Süt korur çok garip bi şey zaten ilk kim piyasaya çıkardı acaba bu görüşü
Burcuuu bende aynıyım üzülme . Valla ben evde bunalıyorum aşırı haftaya işe başlayacağım bu nedenle. İşin kötüsü süt iznimi istediğim saatte kullandırmıyorlar canım sıkıldı bu arada süt salınımı İçin gereken prolaktin hormonu yumurtanın olgunlaşmasını önlüyor yani aslında kısmen koruyor ama buna güvenmemek gerek

Muhtemelen. Zaten genellikle doğru korunulmuyor sonra korunmama rağmen hamile kaldım deniliyor çok komik

Hayırlı olsun diyelim ne diyelim ikiz gibi büyütür

Festimm açıklama geldi, sağlık ocağında 3 aylık koruyucu iğne yaptırmış (ama kendisi 6 aylık zannediyormuş) ona güvenerek birliktelik olunca 3 aylık oldugunu öğrenmiş olmuş

Yaa öğrenir o zaman bizimki de, ben 180 günü doldurmasını bekliyorum başlamak için, bakalım nasıl olacak
Minik minik başla bnce canım yemek yemeyi öğğrensin bağırsakları hazırlansın. Sen bilirsin yine de tabi ama 6 ayı tam dolmasını bekleyenler ilerde hep pişman olduklarını söylyorlar
Çok bunalsam da işe başlamaya cesaretim yok sanırım 1 yaşını bekliycem.
Prolaktin falan bilemem çatır çatır olgunlaşıp çatılıyo bunlar

Kızlar selamlarrrr
3 gün önce ek gıdaya başladık kabak ile. Hiç sevmiyor ağzını açıyor tabaktakiyle de oynuyor ama ağzına aldığını geri çıkartıyor hep.. var mı tavsiyeniz nasıl ilerlemeliyim? Su içmeyi de aynı şekilde sevmiyor

Bizimkide kabak sevmedi yoğurtla verdik diğerlerini sevdi havuç patates karnabahar balkabağı

Normal canmm anne sütünden bi anda başka bi besine geçtiler.zaman tanı. Israrcı olma. Zamanla alısacaktır zaten. Alışmasa bile hepsinin kendi damak zevki varr. Kereme herşeydem yedirmeye calıssamda bazılarını karşıdan ağznı açarak yiyor bazılarını ağzından atıyor. Ama öle böle ilerliyor

Kız arkasına zaman koycam neee shdkdjdkd yapmicam demiyoda. Helal olsun sefikaaa bebisim haksnsns
Napam koca öyle bir ikna edici konuşuyor ki anlatmamat yha istiyor gibiyim azda bakalım koyarsam ara koyarım yine yapcak olursam yapmazsam kalır böyle 3 kişiyiz allah hepsine sağlıkli ömür nasıp etsin de önce gerisi olur olur gider

Aminn canımm beniim bnde şimdi istemiom ama nasiip tabii her düşünce değişiyor zamanla

Sevmediği gıdayı 2-3 hafta sonra tekrar deneyebilirsin fiyonas. İlk geçişte çıkartıyorlar hep özellikle pütürlü olursa kusacak gibi oluyordu benim kız. Blenderda çektim mecburen başta alışana kadar. Şu an çatalla eziyorum su ile açıyorum daha çok yiyor .

ne kadar süre blender kullandın canım

Su ile açayım biraz iyi fikir çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar 2 gündür meme reddi yaşıyorum normal mi? Çok üzgünüm nasıl tekrar verebilirim ve bu blw yönteminden ben çok korkuyorum hadi bebeğim koparırda boğazına kaçırırsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…