- 27 Şubat 2022
- 578
- 936
- 37
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.221
Eczaneden alınıp sağlık ocağı yapıyor..Hayat yeterince her açıdan zorken orada daha da zor olmalı. Allah güç kuvvet ve kolaylık versinCevap için çok teşekkür ederim bu nimenrix ve bexsero yu sağlık ocağı yapar mı bilginiz var mı? Hatay da artık herşey zorlaştı herşey problem. Burda özel hastanelerin 1100-1200 olmuş muayene ücreti. Devlet hastanesi yeni binası açıldı taaaa yolu olmayan çamurun içinde dağın başında navigasyonun boş arazi olarak gösterdiği ücra bir yerde
Eczaneden alınıp sağlık ocağı yapıyor..Hayat yeterince her açıdan zorken orada daha da zor olmalı. Allah güç kuvvet ve kolaylık versin.
Gaz olduğuna emin misin canım başka bi sıkıntısı olmasınKızlar Festimme buralardayım dedikten sonra kızım atağa geçti şu saat oldu yeni uyudu teli yenilerde elime alabildim,
Kızlar bu birkaç gündür Miray kuşum gaz sıkıntısı yaşıyor gibi, tadımlara benimki ağzını kapıyor diye ara verdim biliyorsunuz, D vitamini ve kan ilacını düzenli vermeye çalışıyorum onlardan biri mi yapıyor acaba kızım elimde gazman gibi geziyor kakasını yapınca da rahatlamıyor
(düzeltme yapayım düzenli vermeye çalışıyorum derken nerdeyse birgün birini diğer gün sabah aç karna diğerini vermeye çalışıyorum, ikisini aynı gün vermek için saat düzenini ayarlayamadım)
Canım kızlar güncel güncel..5. Ay kontrollerine giden kız bebek anneleri bebelerin boyu kaç cm di paylaşabilir misiniz ?
Ne bileyim başka ne olabilir kiGaz olduğuna emin misin canım başka bi sıkıntısı olmasın
Canım kızlar güncel güncel..
Cevap bekliyorumdoktora gitmeden fikir sahibi olmak istiyorum
Gitmedim canım ben t aylıkken kontrole ondan ben cevap çıkmazCanım kızlar güncel güncel..
Cevap bekliyorumdoktora gitmeden fikir sahibi olmak istiyorum
4. Ay peki ?Gitmedim canım ben t aylıkken kontrole ondan ben cevap çıkmazanca altı ay aşısında
Görünce çok hoşuma gidiyor ama bende nedense saçma bir fobi var çocuk tutar çeker yada bir yere takılır da kulak yırtılırKızinin kulaklarıni 1 yaşından önce deldirmeyi düşünen var mı. Kararsız kaldım ben
Gittim aşı zamanı 63 demişti boyuna galiba ebe kiloda 6.400 du canım4. Ay peki ?
Geçmiş olsun şefikacım bizimde öyle oldu kimse hasta değildi 37 buçukla hastaneye götürdük geçn günEvde hic hasta yok bebekte de hastalık belirtisi yok suan hafif sıcaktı soydum ateş ölçtüm 37.9 çıktı. Dismi desem ne desem bilemedim nerden geldi bu ateş yha her huysuzlugunu dişe yormaktan da bıktım
Çıkmadık ki yakında dışarıya hic e kimsede gelmedi bize sırf hep evdeyimGeçmiş olsun şefikacım bizimde öyle oldu kimse hasta değildi 37 buçukla hastaneye götürdük geçn gün
Salgın var maalesef kndimiz hasta olmasak da taşıyıcı olabiliyoruz
Benim kocam o konuda cok inatcithala derditmedi büyük kizin bebeğinkinede yanaşmıyor küpeleri kaybeder hep büyüsün öyle deldirsin diyor acır yatarken uyurken batar diyorKızinin kulaklarıni 1 yaşından önce deldirmeyi düşünen var mı. Kararsız kaldım ben
Eşin çocuklar falan taşıyıcı olabilir hiç fark edilmiyor. Şimdi nasıl düştü mü ateşiÇıkmadık ki yakında dışarıya hic e kimsede gelmedi bize sırf hep evdeyim
Hep hafif derecede iki kere çıktı biride Hafifti 37 diğeri 38 e yakınEşin çocuklar falan taşıyıcı olabilir hiç fark edilmiyor. Şimdi nasıl düştü mü ateşi
Ablam yedi aylıkken küpe taktırdıKızinin kulaklarıni 1 yaşından önce deldirmeyi düşünen var mı. Kararsız kaldım ben