2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Eczaneden alınıp sağlık ocağı yapıyor..Hayat yeterince her açıdan zorken orada daha da zor olmalı. Allah güç kuvvet ve kolaylık versin

Sağlık ocağı aşılarimizi bile takip etmeyi beceremediginden 2 gün önceden gidip haber veriyorum aşı olmaya geleceğiz diye devlet hastanesinde doktorlar ücretli aşilardan bahsetmiyor bile.Teşekkür ederim kıymetli bilgiler için.
Eczaneden alınıp sağlık ocağı yapıyor..Hayat yeterince her açıdan zorken orada daha da zor olmalı. Allah güç kuvvet ve kolaylık versin .

Kızlar Festimme buralardayım dedikten sonra kızım atağa geçti şu saat oldu yeni uyudu teli yenilerde elime alabildim,
Kızlar bu birkaç gündür Miray kuşum gaz sıkıntısı yaşıyor gibi, tadımlara benimki ağzını kapıyor diye ara verdim biliyorsunuz, D vitamini ve kan ilacını düzenli vermeye çalışıyorum onlardan biri mi yapıyor acaba kızım elimde gazman gibi geziyor kakasını yapınca da rahatlamıyor
(düzeltme yapayım düzenli vermeye çalışıyorum derken nerdeyse birgün birini diğer gün sabah aç karna diğerini vermeye çalışıyorum, ikisini aynı gün vermek için saat düzenini ayarlayamadım )

Gaz olduğuna emin misin canım başka bi sıkıntısı olmasın

Evde hic hasta yok bebekte de hastalık belirtisi yok suan hafif sıcaktı soydum ateş ölçtüm 37.9 çıktı. Dismi desem ne desem bilemedim nerden geldi bu ateş yha her huysuzlugunu dişe yormaktan da bıktım

Evde hic hasta yok bebekte de hastalık belirtisi yok suan hafif sıcaktı soydum ateş ölçtüm 37.9 çıktı. Dismi desem ne desem bilemedim nerden geldi bu ateş yha her huysuzlugunu dişe yormaktan da bıktım
Geçmiş olsun şefikacım bizimde öyle oldu kimse hasta değildi 37 buçukla hastaneye götürdük geçn gün
Salgın var maalesef kndimiz hasta olmasak da taşıyıcı olabiliyoruz

Umarım hasta değildir yavrum yha şimdi iki kere kaka yaptı. Ateşi hiç sevmem yha. Evet salgın var dolanıyor da inşallah o gibi şeylerden değildir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…