- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.261
Böyle minicik minicik veriyorum canım yoksa öğürüyor. Yoğurt da verebilirsin. Brokoliyi mesela yoğurtla karıştırıp verdim.Yarım saat miii, ben de sanıyorum ki tadıma başladığım zaman hapur hupur yiyecekyoğurtla başlayacaktım ama bi yerde yoğurtla başlamamak gerektiğini okudum, ben de sebzelerle başlayayım.
Bizimkide yoğurt seviyor hergun veriyoruz ikindin 11 gibi sebze bugün karnabahar yoğurtla verdim sabah yumurta sarısı ile başladıkBöyle minicik minicik veriyorum canım yoksa öğürüyor. Yoğurt da verebilirsin. Brokoliyi mesela yoğurtla karıştırıp verdim.
Dans farklı geliyor galiba her bebek seviyor bizimkine oynamadığım kalmadi kendide ayakları ile eşlik ediyor minnoslar yaAy o dans olayi bizde de var ya , tuvalete gitmek için önce dans etmem gerekiyoruykularının iyi olması muhteşem bir sey canım tadını çıkar. masaallah diyelim aman. Valla tadimlara yavaştan başladık öğün gibi vermedim ben de daha hiç. Yemeğe değil de bizim yaptıklarımiza daha cok hevesli biz ne yaprsak aynisini yapmak istiyor. Diliyle itiyor genelde. Yutma refleksleri yok denecek kadar az çünkü. Suyu bardaktan vermeye çalışıyorum mesela emikliyor bardağı emme refleksi hala aktif. Neyse yutmayı da öğrenecekler inşallah
Ohh şifa olsun minik kuşaBizimkide yoğurt seviyor hergun veriyoruz ikindin 11 gibi sebze bugün karnabahar yoğurtla verdim sabah yumurta sarısı ile başladık
Benimki de minyon galiba evde kendim ölçmedim bide ben ölçeyimBizim de yeni 64 cm olmuş, kendim mezura ile ölçtüm sağlık ocağında öyle yapıyordu hemşirebelki 63 cm. Bebeğim minyon kilosu da 6300 kadar
Cok şükür ne rotarix ne bexsero hic ates yapmadı bizde demek ki bu da bebekten bebeğe degisiyorEvet ikisi beraber . Çünkü ikisi farklı tip menenjit etkenini önlüyor. Bexsero beni korkutuyor ya çok ateş yapıyormuş
Aynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyorYa benimde 62 de ben kısa diye dert ettim kendime ben 162 eşim 185 boylarında
Sevgili anneler... Tadım olarak ek gıda başladım. 3 gün kuralı ile... Tadımlara ilk başladığımız zamanlara denk gelen bacaklarda değişim oldu pamuk gibi olan derimiz pürüzlü pürüzlü oldu.. Çok moralim bozuluyor ya.. Ek gıdadan mıdır bilemedim.. Kendiminde farklı bişi yediğim yok..
Sizce niyedir?
Ayy ben şokAynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor
Kızlar temmuz annelerinde sürpriz gebelik var ( S Sefika053 duymasın ama 4.ye gebe annemiz) olabilir diyenler için sorun yok ama düşünmeyenler için süt korur o korur bu korur diye rahat davranmayın valla, ben bu korku ile kocama selam bile vermem artık
Sizinle birlikte her öğün sofraya otursun izlesin canım öyle öyle ilgi başlıyorNeyle başladın ne kadar ve nasıl veriyorsun canım, çatalla mı ezdin iyice püre mi yaptın mesela? Bizimkinde hiç tepki yok yemeğe karşıne zaman başladı yemeğe ilgisi acaba
Aynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor
Kızlar temmuz annelerinde sürpriz gebelik var ( S Sefika053 duymasın ama 4.ye gebe annemiz) olabilir diyenler için sorun yok ama düşünmeyenler için süt korur o korur bu korur diye rahat davranmayın valla, ben bu korku ile kocama selam bile vermem artık
Kim ama ilk ben yapacaktımAynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor
Vallha varmış kız gördüm okudumAynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor
Ben niye birincide pes ettim ya bunun sırrı ne 3 ü 4 ü isteyebiliyosunuzVallha varmış kız gördüm okudumyok anam ben okadar erkenden kalamam çocuğa bende insanım çatlarim az daha geçsin zaman duruma hayat göre diycem de bakalim dr kontrolsüz kalmam ben gebe.
Birincisini büyütünce sende anlarsın bu işin sırrını canımBen niye birincide pes ettim ya bunun sırrı ne 3 ü 4 ü isteyebiliyosunuz
Aynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor
Oturtuyorum mama sandalyesinde yanımıza canım ama henüz anlayamadı yemek yeme konseptini çocukSizinle birlikte her öğün sofraya otursun izlesin canım öyle öyle ilgi başlıyor
Aman allahım
Festimm gülme yaa, bende çok korkuyorum öyle bir durum olursa diye gerçekten çok zor bir durum
Birde düşünsene şimdi emzirme zamanı (hamile kalınca emzirme nin sakıncası yokmuş ama annenin çok iyi beslenmwsi gerekirmiş) psikolojik etkisini saymıyorum bile, Rabbim dağına göre kar verir derler ya bana da verir ise bana bir huni lütfen
Korkma korkma korktuğun başına gelir derler sen her daim semsiyeni ac ta otur olmasın diyeFestimm gülme yaa, bende çok korkuyorum öyle bir durum olursa diye gerçekten çok zor bir durum
Birde düşünsene şimdi emzirme zamanı (hamile kalınca emzirme nin sakıncası yokmuş ama annenin çok iyi beslenmwsi gerekirmiş) psikolojik etkisini saymıyorum bile, Rabbim dağına göre kar verir derler ya bana da verir ise bana bir huni lütfen