2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yarım saat miii, ben de sanıyorum ki tadıma başladığım zaman hapur hupur yiyecek yoğurtla başlayacaktım ama bi yerde yoğurtla başlamamak gerektiğini okudum, ben de sebzelerle başlayayım.
Böyle minicik minicik veriyorum canım yoksa öğürüyor. Yoğurt da verebilirsin. Brokoliyi mesela yoğurtla karıştırıp verdim.

Sevgili anneler... Tadım olarak ek gıda başladım. 3 gün kuralı ile... Tadımlara ilk başladığımız zamanlara denk gelen bacaklarda değişim oldu pamuk gibi olan derimiz pürüzlü pürüzlü oldu.. Çok moralim bozuluyor ya.. Ek gıdadan mıdır bilemedim.. Kendiminde farklı bişi yediğim yok..
Sizce niyedir?

Dans farklı geliyor galiba her bebek seviyor bizimkine oynamadığım kalmadi kendide ayakları ile eşlik ediyor minnoslar ya

Ya benimde 62 de ben kısa diye dert ettim kendime ben 162 eşim 185 boylarında
Aynı benle eşim gibisiniz, hiiiç dert edinme o hiç belli olmuyor

Kızlar temmuz annelerinde sürpriz gebelik var ( S Sefika053 duymasın ama 4.ye gebe annemiz) olabilir diyenler için sorun yok ama düşünmeyenler için süt korur o korur bu korur diye rahat davranmayın valla, ben bu korku ile kocama selam bile vermem artık

Valla canım bilemedim ki, daha tadım aşamasındayız alerjik bir durum olsa dediğin gibi olmaz, havalardan kaynaklı olabilir mi acaba

Bu arada bir heves bende az az tadım yaptırıyorum çünkü benimki ağzını kapatıyor biliyorsunuz, 2 gündür yumurta sarısı tattırıyordum ama çok az olacak şekilde bugün altını alırken birkaç tane kızarıklık gördüm ama sadece alt bölgesinde, birkaç yerde yani alerji olsa her yerinde mi olurdu yoksa yediğinden dolayı mı alerjik mi oldu acaba?

Ayy ben şok hayırlı olsun Allah yardımcısı olsun ben tek çocukla perişan oldum. Süt korur çok garip bi şey zaten ilk kim piyasaya çıkardı acaba bu görüşü

Kim ama ilk ben yapacaktım benden önce davranmış masallh ona iyi cesaret etmiş arkasına ben zaman koyacam yine

Vallha varmış kız gördüm okudum yok anam ben okadar erkenden kalamam çocuğa bende insanım çatlarim az daha geçsin zaman duruma hayat göre diycem de bakalim dr kontrolsüz kalmam ben gebe.

Vallha varmış kız gördüm okudum yok anam ben okadar erkenden kalamam çocuğa bende insanım çatlarim az daha geçsin zaman duruma hayat göre diycem de bakalim dr kontrolsüz kalmam ben gebe.
Ben niye birincide pes ettim ya bunun sırrı ne 3 ü 4 ü isteyebiliyosunuz

Ben niye birincide pes ettim ya bunun sırrı ne 3 ü 4 ü isteyebiliyosunuz
Birincisini büyütünce sende anlarsın bu işin sırrını canım vallaha bakabilme gücü ve maddiyatij varsa çocuktan zarar gelmez hani ne diyim. Ablamda benim üçüncü asla asla bitirdi beni bittim bu ikincide derken derken birde duydum hamileymiş okadar tüm bebek eşyalarını dagitmisti şimdi baştan Düzcek. Bende istiyorum ama korkum sezeryanla olmasın yha o gücü bulursam kendimde bi 4 5 seneye yaparım gibi değilse belki yapmam da benim koca ııı benide bozuyor raydan çıkartacak

Aman allahım

Festimm gülme yaa, bende çok korkuyorum öyle bir durum olursa diye gerçekten çok zor bir durum
Birde düşünsene şimdi emzirme zamanı (hamile kalınca emzirme nin sakıncası yokmuş ama annenin çok iyi beslenmwsi gerekirmiş) psikolojik etkisini saymıyorum bile, Rabbim dağına göre kar verir derler ya bana da verir ise bana bir huni lütfen

Bacım yorum yapmak istemiyorum başıma gelir diye korkuyorum ama korunmamış mı detay var mı hahaha korunmadıysa nasılsa emziriyorum süt korur dediyse gerçekten ciddi ihmal var ortada

Korkma korkma korktuğun başına gelir derler sen her daim semsiyeni ac ta otur olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…