2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sürekli oyun sürekli oyalama beynim döndü valla

Bende ocağın ikinsinde oldum İyi dayandı bu zamana kadar hala olmayan varmı acaba

3.ay gibi bir lekelenme olmuştu, sonrası gelmedi yani hala ben olmadım diyebilirim

Kuzum benim de çevremde yardımcı olacak birileri yok, gelenin de faydası olacağına daha da zararı oluyor, bebek bakımı ciddi anlamda çok zor yaa yada benim tahammül seviyem düşmüş diyeceğim ama yani mesela bu gece emziriyorum uyutuyorum yataga koyuyorum yarım saate uyanıyor, millete bakıyorum odaya ayırmış telsiz almış benim ki tuvalete gitmeme bile izin vermiyor, tamam ilerde çok güzel olacak ama cidden çok zor ya bebek büyütmek, ev işleri yemek yapmak Da ekstrası yemek yapınca şükrediyorum valla

Kızlar başınız agridigi zaman sadece parolmu alıyorsunuz benim çok fena basım ağrıyor ve parol fayda etmiyor paroldan başka bir ilaç kullanilmiyor mu migrenim fena tuttu

Beeeennnnnnn...
10 günlük tü annem gitti ama o varkende hep ben ilgilendim.. En başından beri..
Artık halüsinasyonlar görüyorum..
Akşamları eşim oluyor ama bebem hep beni istiyor.. Eşimde iken biraz ortalık topla 2 dk yemek ye gibi geçiyor...
Gece uykularımız sıkıntılı çok sık uyanıyor. Gündüz de hep kucağımda gezindiriyorum. Berbat durumdayım... Kıyamıyorumda başkasına verip biraz dinleneyim falan ama durmuyorda zaten..
Benim bebem yerde yatmıyorda hep kucakta duracak ve bende ayakta olup gezdiricem öyle istiyor..
Onu yatırıp wc gitsem geldiğimde kıpkırmızı ağlıyor oluyor.. Kucağımda şarkılar söyleyip dans ediyoruz.. Oda oda gezdiriyorum. Bazen masaj falan bahanesiyle yatırıyorum öyle geçiyor..
Geçecek sanırsam en azında tam desteksiz oturup oyuncakla oynayabilecek duruma gelince emekleyince falan geçecek inşallah..
Beynim bulanıyor artık ve vücudumda yorulmayan yer yok..

Karman çorman gidiyor desem yeridir bir gün iyiyiz bir gün kötü böyle böyle büyüyecekler işte
Evet biz de öyle zaman zaman bu aralar iyiyiz allahtan:))
Yaaa kıyamam minik kuşa çok canı yanıyordur keşke çaresi olsa genelde kesme yönünden dolayı oluyor diyorlar ama sen biliyorsundur gerçi dikkat etmişssimdir bol şifalar
Evet hava güzel olsa bi nebze oyalanma oluyor temiz hava iyi geliyor sabah 10-11 arası kalkıyoruz emzirme gaz çıkarma alt değiştirme biraz sohbet sonra ana kucağına bırakıyorum eline bir şey veriyorum bazen oyuncak bazen havlu kağıt rulosu karton bardak bonibon kutusu oyuncaklar daha çok ilgisini çekiyor bunlar sonra ben kahvaltı yapıyorum biraz daha takılıyor ilk uyuma sonra uyanıyor aynı işlemler yerde kalorifere asılan askılıklardan kurdele ile oyuncak sallandırdım onlarla ilgileniyor biraz ben de yanında takılıyorum camdan arabaları kesiyor kucakta ev turlamalar ufak tefek işler sonra tekrar uyku kalkınca aynı şeyler akşam yemeği için mutfakta ana kucağında sohbet ederek babası geliyor yedi sekiz gibi bi uyku uyanına babasıyla takılıyorlar baya sonra ben oynuyorum ediyorum 11-12 gibi yatağa geçiyoruz kırmızı loş ışıkta beşiğine koyuyorum sonra sabah yine devam
Keşke yanınızda olabilsem sakin bir bebeğe rağmen anlayabiliyorum yaşadıklarını insan bi tas çorba arıyor yeri gelince kendi yapabilmeyi özlüyor allah yardımcın olsun bir an önce kendi işlerini görebilecek duruma gelirsin umarım bebişle
Anneci mızmız birey sanırım evet nerede o eski keyifli yemek zamanları hemen hop hazırlansın yenilsin içilsin toplasın hadi hadi modunda çünkü ya emzirme saati geliyor ya uykusu ya da kakası bitmiyor evet evet biraz otursalar falan keşfedecek alanları çoğalsa eminim bu kadar yorulmuş hissetmezsin az kaldı evet hee gün çok uzuuunmuş gibi ama ne zaman karnımızdalardı şimdi yanımızdalar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bakınca :)

Nimenrix ve bexsero aynı anda mi yapılacak ve ayların sonunda mi yaptiracaksiniz

Evet ya bensiz asla durmuyor babasındada olsa illa gözünün önünde olucam falan.. Ama evet zaman çabuk geçiyor. 2-3-4 ayları dahada zordu benim için şimdilerde yine şarkı türkü etrafa bakmak Bi iki oyuncak falan biraz daha sakin ve iyi geçiyor.. Oyuncakla oynayabildiğinde yada işte emekleme falan daha rahat edeceğim inşallah.. (etmezsin bu kez daha çok koşturacaksın diyorlar ama 5 yeğen büyüttüm az çok biliyorum.. Benim vücudum ağrıyor artık kendi emekleyip istediğini eline alıp tutabilecek durumda olduğunda etrafında dolanırım elbet onunla oyunlar oynarım falan daha keyifli olur en azından kucağımda aralıksız evi turlamaktan daha iyi olacağına eminim )

Evet normalde o bölge kesiliyormus ama bebek ve eti taze olduğu için komple gelir dedi bakalım suanlik iltihap kurudu yine olursa olmadı bir dr a daha götürecm genel cerrahide mi bakıyor mu nette öyle diyor ben ortopedi ye götürmüştüm bir dr daha deneyesim var birden bütün tırnağını aldırmak istemiyorum yha cok ağlar

Ay bana da şimdi güzelmiş gibi geliyor yatıyo oyalanıyo dönüyo bişiler yapıyo o zaman hep anne anne anne diye peşimde yakamda olacakmış gibi ama olsun şimdi bile gak guk sesine esnemesine gaz çıkarmasına insan pambık gibi oluyo
tabiki ağlar ama belki minik olduklarından daha mı çabuk iyileşir acaba sonrası nasıl olur dediğin gibi bi ir doktor daha görse daha faydalı sanki ya da internette doğal yollar falan yok mu ki acaba

Bu böyle devam edip duracak gibi onlar öğrenince ye kadar
Aynen kendi biraz oyalansa da nefes alsam
Ben de senin gibiyim işte o yuzden de depresyon belirtileri başladı gibi

Evet canım gecemiz gündüzümüz mücadeleyle geçiyo bizim de kendi oyalanmayı da bilmiyo nefes almıyor gibi hissediyorum bazen

Seninki iyiymiş ya bnmki kahvaltı bile ettirmiyo

Evet canım gecemiz gündüzümüz mücadeleyle geçiyo bizim de kendi oyalanmayı da bilmiyo nefes almıyor gibi hissediyorum bazen

Benim ilk çocuk da böyleydi ama Miray kuş ona göre 1 tık daha iyi bile diyebilirim, ilk kızım gece sebepsiz ağlayarak uyanırdı sakinleştiremezdim
Eşimle geçen tartışma demeyeyim de bunun konusu geçti, eşim diyor ki evde birşey yapamıyoruz çocuk bizi kitliyor (eşim işten gelince çocuğu hemen ona verip, bende sallıyorum yemek hazırlıyorum sonra bulaşık mutfak toplama sağı solu topla büyük kızın ödevlerini yaptırıyorum doğal olarak adam işten gelince o da dinlenememiş oluyor )
Sonuç olarak Burcumm hepsi geçecek ama cidden ben de çok yoruluyorum o nedenle ben mesela aralarında 2 yaş olsun hemen hamile kalacağım diyenlere yada 3 çocuk 4 çocuk isterim diyenlere hayranlık ile bakıyorum

Yok yhA hep kesme ile yapılıyor ama bebeklerde alıyoruz dedi aynen şimdilik kalsın Birdaha kine başka dra artık olmadı..

İki çocuk hepten zor zaten ilk çocuk daha büyük olsa bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…