- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.201
Ya şefika zaten idolüm sensinBebekler böyle yha kendi kendine duran Bebek sayısı az gibi galiba napcaz alıştım artık bu alışkanlıkla düşün 4.yu düşünüyorum
Her yer çok sessizKızlar kimler burda?
Her yer çok sessiz
Oralar hep karışıkSenin konu hiçte sessiz değil ah sen ah sen
Kızlar bu ek gıda meselesinde kafam çok karışık miktarı ayarlayamıyorum mesela muz avokado karışımı vermek istiyorum ne kadar vercem? Ve suyu ne zaman ne kadar vermem gerekşyor
Oralar hep karışık
5.ayda sebze meyve çorbaları bir çay kaşığı, bir mama kaşığı, bir yemek kaşığı şeklinde verdim 6.ay için hiç danışmadımDoktor tadım mı dedi ek gıdaya geçtik mi dedi? Ona göre değişiyor.
Bi tane de "boşan" diyecekleri bi konu açcam rahat rahat döksünler içleriniYemin ediyorum pimi çekilmiş bomba gibisin
5.ayda sebze meyve çorbaları bir çay kaşığı, bir mama kaşığı, bir yemek kaşığı şeklinde verdim 6.ay için hiç danışmadım
Zaten onuda danışmadan başladım açıkçası yavaş yavaş bağırsakları alışsın diye
Bi tane de "boşan" diyecekleri bi konu açcam rahat rahat döksünler içlerini
Aklı başında birileri çıkıyo çoğu zaman sırf ona yazıyorum yoksa belli başlı isimler var onları geçicen bdv de yaşıyo onlarBu konu oraya gelir canım dert etme, birazdan birisi der. Sende keyif mi alıyosun anlamadım ki. Ben daha çok üzülüp sinirlendim herhalde söylenenlere
Vallaha ben gelişi güzel veriyorum su ek gida sonrası hep veriyorum kendi istemediği ana kadar bir çay tabağı ile doyuyor bizim cibi yaptığım mamalarda geneldeKızlar bu ek gıda meselesinde kafam çok karışık miktarı ayarlayamıyorum mesela muz avokado karışımı vermek istiyorum ne kadar vercem? Ve suyu ne zaman ne kadar vermem gerekşyor
NapalimYa şefika zaten idolüm sensin
Cevap için çok teşekkür ederim bu nimenrix ve bexsero yu sağlık ocağı yapar mı bilginiz var mı? Hatay da artık herşey zorlaştı herşey problem. Burda özel hastanelerin 1100-1200 olmuş muayene ücreti. Devlet hastanesi yeni binası açıldı taaaa yolu olmayan çamurun içinde dağın başında navigasyonun boş arazi olarak gösterdiği ücra bir yerdeBana sormamışsınız ama söylemek istedim Dr kontrolünde rota nimenrix ve bexsero 3 ü aynı anda yaptırdık biz. 3 ve 5. Ayı doldurduğunda.
Ben direk 2 yaş aldım. Ağustos ta yaşına girer. Zaten kalıpları küçük oluyor yıkanınca da çekiyor.Kızlar oğluma internetten kıyafet alıcam, şu an 80 beden giyiyor 74 cm zıbınlara ek koyup öyle kapatabiliyorum. Yaz için kaç beden kıyafetlere bakmalıyım, 86 mı 92 cm mi?