Evet biz de öyle zaman zaman bu aralar iyiyiz allahtan:))
Yaaa kıyamam minik kuşa çok canı yanıyordur keşke çaresi olsa genelde kesme yönünden dolayı oluyor diyorlar ama sen biliyorsundur gerçi dikkat etmişssimdir bol şifalar
Evet hava güzel olsa bi nebze oyalanma oluyor temiz hava iyi geliyor sabah 10-11 arası kalkıyoruz emzirme gaz çıkarma alt değiştirme biraz sohbet sonra ana kucağına bırakıyorum eline bir şey veriyorum bazen oyuncak bazen havlu kağıt rulosu karton bardak bonibon kutusu oyuncaklar daha çok ilgisini çekiyor bunlar sonra ben kahvaltı yapıyorum biraz daha takılıyor ilk uyuma sonra uyanıyor aynı işlemler yerde kalorifere asılan askılıklardan kurdele ile oyuncak sallandırdım onlarla ilgileniyor biraz ben de yanında takılıyorum camdan arabaları kesiyor kucakta ev turlamalar ufak tefek işler sonra tekrar uyku kalkınca aynı şeyler akşam yemeği için mutfakta ana kucağında sohbet ederek babası geliyor yedi sekiz gibi bi uyku uyanına babasıyla takılıyorlar baya sonra ben oynuyorum ediyorum 11-12 gibi yatağa geçiyoruz kırmızı loş ışıkta beşiğine koyuyorum sonra sabah yine devam
Keşke yanınızda olabilsem sakin bir bebeğe rağmen anlayabiliyorum yaşadıklarını insan bi tas çorba arıyor yeri gelince kendi yapabilmeyi özlüyor allah yardımcın olsun bir an önce kendi işlerini görebilecek duruma gelirsin umarım bebişle
Anneci mızmız birey sanırım
evet nerede o eski keyifli yemek zamanları hemen hop hazırlansın yenilsin içilsin toplasın hadi hadi modunda çünkü ya emzirme saati geliyor ya uykusu ya da kakası bitmiyor evet evet biraz otursalar falan keşfedecek alanları çoğalsa eminim bu kadar yorulmuş hissetmezsin az kaldı evet hee gün çok uzuuunmuş gibi ama ne zaman karnımızdalardı şimdi yanımızdalar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bakınca :)