- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.161
Deneyim cnmCanım kovid geçiriyor olabilirsin benim de böyleydi ben 1 bardak suya 1 yk yapıyorum. Ama kafama göre illa bu olcak değil.
Dediğin gibi olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyim cnmCanım kovid geçiriyor olabilirsin benim de böyleydi ben 1 bardak suya 1 yk yapıyorum. Ama kafama göre illa bu olcak değil.
Şefikacım özel aşılar 2 grup. 1 tanesi rota aşısı. Ben rotarix yaptırdım . İlk dozunu 14 hafta 6 gün olmadan yaptırmalı. Toplam 2 doz yapılıyor. İkinci grup menenjit aşıları . 2 grup menenjit aşısı var . Bunlar farklı çeşit menenjitlere etkiliyor . Burdan da bexsero ve nimenrix yaptırmayı düşünüyorum. Rotayı 2-4 ayda yaptırdım . Bexsero toplam 3 doz 5-7-13 de, nimenrix de bexsero ile aynı şekil yaptıracağım . Rota aşısı 1600 civarıydı. Bazı Özel sağlık sigortaları karşılıyor .Yha kizlar birşey sorucam.benim arkadaşım doğum yaptı da 1 aylik olacak özel aşıları merak ediyordu siz hangilerini ne zamanlarda ve kac tlye yaptırdınız.
Emziriyorken böyle olmak basıl zordur ya Allahım şifa versin inşallah umarım en yakın zamanda toparlanırsınnBen onu yapıyordum cnm iyi getirdin aklıma hemen yapayım ben biraz limonda sıkıyorum
Sağol cnm Burnum akıntım hiç yok boğazım hafif kuru sadece yapayım yinede cnm belirli bir ölçüsü var mı
Vermiyor bizim sağlık ocağı paroldan başka birşey pastili eczacı da önermedi emziriyorum diye
Sağol cnm
Sağol cnm Sabahlara kadar vücut ağrısından ateşten uyuyamıyorum neredeyse 4 saatte bir parol aldım en son sabah 6 da içtim biraz terletti uyumuşum
Karman çorman gidiyor desem yeridir bir gün iyiyiz bir gün kötü böyle böyle büyüyecekler işteMerhaba sevgili anneler nasıl gidiyor hastalıkla boğuşanlar bebişleriyle takla atanlar herkesler iyidir umarım
Bende ocağın ikinsinde oldum İyi dayandı bu zamana kadar hala olmayan varmı acabaArkadaşlar merhaba bebeğim 5 ay 10 günlük ben İlk defa dün adet olmuşum normal mi kızlar sütde azalma olabilir mi bebeğim emmeyi seviyor o yüzden sordum
Bilmediğim için dedim canım cidden hic bilgim yok hastalık da genellikle yatak döşek yatıp terleyip meyve yiyorum bende zorla yiyemiyorum hatta esim sıkıyor bir karışım onu içiyorum zorlarsa iki lokmada öyle. Cok geçmiş olsun hastalıktan cok korkarım umarım yakalanmayızBen onu yapıyordum cnm iyi getirdin aklıma hemen yapayım ben biraz limonda sıkıyorum
Sağol cnm Burnum akıntım hiç yok boğazım hafif kuru sadece yapayım yinede cnm belirli bir ölçüsü var mı
Vermiyor bizim sağlık ocağı paroldan başka birşey pastili eczacı da önermedi emziriyorum diye
Sağol cnm
Sağol cnm Sabahlara kadar vücut ağrısından ateşten uyuyamıyorum neredeyse 4 saatte bir parol aldım en son sabah 6 da içtim biraz terletti uyumuşum
Suanlik iyiyiz allha şükür ağzından bal süzülürcesine su akmaya devam ediyor çok sınırlı ve kavgacı bir bebek benimki beni bitiren o huyu örümcekte yıkıyor ortalığı istediği olmadığı bazen yemek yemek icin kavga ediyor verincede imm iiimmmm diye mutluluk sesleri çıkartıyor. Tirnak batma derdimiz var suanlik ortanca ablasinada geniz eti icin dr gun vericek arayıp onu bekliyoruz ama ne zamana verir artık bilemem ameliyatlıkmis uc ay tedavi gördü ve küçülme olmamış maalesefMerhaba sevgili anneler nasıl gidiyor hastalıkla boğuşanlar bebişleriyle takla atanlar herkesler iyidir umarım
Umarım cnm dikkat edinBilmediğim için dedim canım cidden hic bilgim yok hastalık da genellikle yatak döşek yatıp terleyip meyve yiyorum bende zorla yiyemiyorum hatta esim sıkıyor bir karışım onu içiyorum zorlarsa iki lokmada öyle. Cok geçmiş olsun hastalıktan cok korkarım umarım yakalanmayız
Çok geçmiş olsun cnm acaba alerjik bir çocuk mu genelde geniz eti alerjiden de olabiliyorSuanlik iyiyiz allha şükür ağzından bal süzülürcesine su akmaya devam ediyor çok sınırlı ve kavgacı bir bebek benimki beni bitiren o huyu örümcekte yıkıyor ortalığı istediği olmadığı bazen yemek yemek icin kavga ediyor verincede imm iiimmmm diye mutluluk sesleri çıkartıyor. Tirnak batma derdimiz var suanlik ortanca ablasinada geniz eti icin dr gun vericek arayıp onu bekliyoruz ama ne zamana verir artık bilemem ameliyatlıkmis uc ay tedavi gördü ve küçülme olmamış maalesef
1 sene olmayanlar varmış ben 5 ay olmayınca bana fazla geldiBende ocağın ikinsinde oldum İyi dayandı bu zamana kadar hala olmayan varmı acaba
Bi dra git canim olmadı yha tüh üzüldüm senin adınaUmarım cnm dikkat edin
Kimse de hasta değil bizden nasıl oldu anlamadık ciğerlerim ağrıyor bugün de coronayim büyük olasılıkla bir acayip hastalık yatıyorum dinleneyim diye daha da ağrım oluyor
Çok teşekkür ederim canım benimŞefikacım özel aşılar 2 grup. 1 tanesi rota aşısı. Ben rotarix yaptırdım . İlk dozunu 14 hafta 6 gün olmadan yaptırmalı. Toplam 2 doz yapılıyor. İkinci grup menenjit aşıları . 2 grup menenjit aşısı var . Bunlar farklı çeşit menenjitlere etkiliyor . Burdan da bexsero ve nimenrix yaptırmayı düşünüyorum. Rotayı 2-4 ayda yaptırdım . Bexsero toplam 3 doz 5-7-13 de, nimenrix de bexsero ile aynı şekil yaptıracağım . Rota aşısı 1600 civarıydı. Bazı Özel sağlık sigortaları karşılıyor .
Vallaha yhA olmadıkça alışıyor insan yha ben mesela1 sene olmayanlar varmış ben 5 ay olmayınca bana fazla geldi
Kullandık ilaç alerjik için ama faydası olmamış 3 ay kullandık aynı dedi filmde dr çocukta küçük ilaçla gecmiyck boşa içmesin dedi sağol canımCok
Çok geçmiş olsun cnm acaba alerjik bir çocuk mu genelde geniz eti alerjiden de olabiliyor
Abide de vardı alındı bademcikler le birlikte artı kulak zarına da müdahale edilmiştiKullandık ilaç alerjik için ama faydası olmamış 3 ay kullandık aynı dedi filmde dr çocukta küçük ilaçla gecmiyck boşa içmesin dedi sağol canım
Oyuncaklarla oynuyoruz pencereden dışarıya bakıtiyorum kendi ayakta durup. Genelde pek Zorlu gu yok bana da abla ve abisi saklabanlim yapıyor benimle oynamayı da çok seviyor onunla oynayıp yorup uyutup işlerime girişiyorumKızlar bebeğini benim gibi desteksiz büyüten var mı? Çok yoruluyor ve bunalıyorum gün içinde. Önceden yürüyüşe falan çıkarfık şimdi hava yağmurlu. Neler yapıyorsunuz sıkılınca yorulunca? Ben çok bunaldım artık depresyondaym resmen
Benim ilk adetim az geldi ya 1 gün sürdü normalmi acabaVallaha yhA olmadıkça alışıyor insan yha ben mesela