2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
O salginlarin gözü kör olsun yha... Bitiriyor ortalığı en çokta savunmasız çocukları. Tek üzüldüğüm o çocuklar hastayken çok kötü oluyorum yha.. cok sağol canım ateş oluyormuydu peki huzursuzluk konusunda diger normal aşılara gore
Rota hiçbir şey yspmıyor ama menenjit çok ağır bir aşı ateş falan yapıyor

Saol cnm dün düştü ateşi bugün daha iyi burnunu yıkıyorum sık sık toparladı şükür
Burun açıcı olarak gerçekten festinin dediği şeyi araştırdım cok güzel birşeye benziyor diğerlerine bakis daha kullanışlı. Çok geçmiş olsun canım umarım hepsi bir an once toparlar hasta bebislerimjz

Bebeğim 6 aylık olmak üzere alkış yapıyor ama internetten tesadüfen bakmıştım otizm tarzı şeyler okudum sizin bebekler de yapıyor mu ? Çok kafama taktım . Doktora gitmemize de 10 günden fazla var içim içimi yiyo😔😔😔

kızlar benimki sürekli böyle yatmak istiyor boynu beli agrıcak diye sürekli düzeltiyoyurm böyle dursa sorun olurmu
Benim oğlumda öyle yapıyor kafası boynu öyle uyuyor müdahale etmiyor demek ki öyle rahat ediyordur diye zaten sonra bakıyorum kendi düzeltmiş oluyor

kızlar birşey sormak istiyorum oğlum beş aylık zaten ortalama herkesin bebeği aynı yaşta burada oğlum üç gündür filan akşamları hep çok sık uyanıyor ağlıyor geri memede veya sallayarak uyutuyorum bir hafta öncede sünnet oldu uyku ilacı yazdıydı doktor onunla birlikte ağrı kesici veriyordum günlük ne zaman onu kestim uyku sorunu yaşamaya başladı gibi ama sütümde azaldı doymuyor mu diye düşünüyorum veya atak döneminde mi ilaçları bıraktım diye mi zorluk çekiyor anlamadım mamada vermek istemiyorum şimdi doktora gidince doktor kilosu iyi diyor mamaya başlaman saçma olur diyor haklı ama doymuyor gibimede geliyor anlamadım . Emzirince memede ağlıyor süt mü gelmiyor diyorum ama sıkıncada geliyor sütüm anlamadım başta ağlamıyor sonrasında ağlıyor süt az yavaş gelmeye başlayıncada sinir oluyor gibi bilemedim sorun ne diye bunu yaşayan var mı ? Biraz karışık oldu gibi anlatımım ama inşallah anlarsınız.

kızlar birşey sormak istiyorum oğlum beş aylık zaten ortalama herkesin bebeği aynı yaşta burada oğlum üç gündür filan akşamları hep çok sık uyanıyor ağlıyor geri memede veya sallayarak uyutuyorum bir hafta öncede sünnet oldu uyku ilacı yazdıydı doktor onunla birlikte ağrı kesici veriyordum günlük ne zaman onu kestim uyku sorunu yaşamaya başladı gibi ama sütümde azaldı doymuyor mu diye düşünüyorum veya atak döneminde mi ilaçları bıraktım diye mi zorluk çekiyor anlamadım mamada vermek istemiyorum şimdi doktora gidince doktor kilosu iyi diyor mamaya başlaman saçma olur diyor haklı ama doymuyor gibimede geliyor anlamadım . Emzirince memede ağlıyor süt mü gelmiyor diyorum ama sıkıncada geliyor sütüm anlamadım başta ağlamıyor sonrasında ağlıyor süt az yavaş gelmeye başlayıncada sinir oluyor gibi bilemedim sorun ne diye bunu yaşayan var mı ? Biraz karışık oldu gibi anlatımım ama inşallah anlarsınız.
Sütten olabilir cnm uyku ilacı niye verdi ki ondan da olabilir bizimkide oldu antibiyotik 1 2 ilaç verdi çocuk doktor sor bizimki meme emmiyor ek gıda ve mama veriyoruz artık daha çabuk acıkıyor 4 saat 1 mama veriyordum 3 saatte acıkıyor doymuyordur doktor sor belki akşam sadece ver diyebilir

Bebeğim 6 aylık olmak üzere alkış yapıyor ama internetten tesadüfen bakmıştım otizm tarzı şeyler okudum sizin bebekler de yapıyor mu ? Çok kafama taktım . Doktora gitmemize de 10 günden fazla var içim içimi yiyo😔😔😔

Anne olmak beraberinde hormonların etkisi ile pimpiriklik getiriyor bu konuda nerdeyse hepimiz aynıyız ama İnternete çok bakma derim, her bebek gelişimi kendine özeldir burda sallıyorum 4 aylık iken bebeğim dönüyor diyen var 5.5 aylık oldu hala dönmüyor hatta dönme eğilimi bile yok diyen de var, benim ilk çocuğum 10 aylık iken emeklemişti akranları 6-7aylık iken emeklemişti, Hatt benim kızım emekledi artık diye sevinirken akranları yürümeye başlamıştı
Yani demem o ki 6 aylık bebekten bahsediyoruz, seni bu düşünceye tam olarak ne attı bilmiyorum ama içini ferah tut, yoktur birşey Allah'ın izni ile

İnternet daima en kötü senaryolar ile dolu. Domtorlar bile teşhisi koyarken hiçbir veriyi yeterli görmez biraz daha bakalım gözlemleyelim test yapalm der. Yani öyle şunu yaptı/yapmadı otizm gibi bir şey değil olay bir de 6.ayda ortaya çıkmaz zaten

Anne olmak beraberinde hormonların etkisi ile pimpiriklik getiriyor bu konuda nerdeyse hepimiz aynıyız ama İnternete çok bakma derim, her bebek gelişimi kendine özeldir burda sallıyorum 4 aylık iken bebeğim dönüyor diyen var 5.5 aylık oldu hala dönmüyor hatta dönme eğilimi bile yok diyen de var, benim ilk çocuğum 10 aylık iken emeklemişti akranları 6-7aylık iken emeklemişti, Hatt benim kızım emekledi artık diye sevinirken akranları yürümeye başlamıştı
Yani demem o ki 6 aylık bebekten bahsediyoruz, seni bu düşünceye tam olarak ne attı bilmiyorum ama içini ferah tut, yoktur birşey Allah'ın izni ile
Teşekkür ederim, gerçekten annelik çok zor. Çocuğum iyi mi kötü mü normal mi diye sürekli hareketlerine bakıyorum, belki de biraz salmam lazım. Herşey allahtan ama gelde bunu anne yüreğine anlat😔 ben aslında google dan ne zaman alkış yapar diye aratmıştım direk otizm çıktı ve şok oldum yani daha küçük belli de olmaz. Adını söylediğinde bakıyor benimle iletişimi de iyi ama derler ya sinek küçük mide bulandırır diye tam öyle oldu , otizm i okudum kötü oldum. Otizm de olabilir tabii Allahtan geldimi her şey kabulümüz. Tekrar teşekkür ederim yorumun için❤️🌸

İnternet daima en kötü senaryolar ile dolu. Domtorlar bile teşhisi koyarken hiçbir veriyi yeterli görmez biraz daha bakalım gözlemleyelim test yapalm der. Yani öyle şunu yaptı/yapmadı otizm gibi bir şey değil olay bir de 6.ayda ortaya çıkmaz zaten
Teşekkür ederim yorumunuz için, internet gerçekten normal birşeyi en kötü hastalıkmış gibi gösterebilecek bir yer bunu bir kez daha anladım . Bakmicam artık. Kendi kendimi hasta edicem üzülüp düşünmekten çünkü 😔😔

Sünnet oldu diye uyku ilacı ne alaka ilk defa duymuyorum ben olsam vermezdim küçücük çocuk

Günlük çişli bez sayısına baktın mı? Emzirmenin sonunda ağlıyorsa gaz olabilir artık büyük olsa da bazen çıkaramayabiliyorlar. Ya da diş dönemi olabilir . Uyku ilacı alışkanlık yapmış olabilir o desteği arıyordur dalabilmek için keşke hiç başlamasaymışsın
Ek gıda tadımlarına 5.ay başlatmıştm ben ek gıda deneyebilirsin

Teşekkür ederim yorumunuz için, internet gerçekten normal birşeyi en kötü hastalıkmış gibi gösterebilecek bir yer bunu bir kez daha anladım . Bakmicam artık. Kendi kendimi hasta edicem üzülüp düşünmekten çünkü 😔😔
İnternete baktıkça moralim bozuluyor benim de her türlü yanlışa açık

Kızlar nasılsınız bu seferde ben ateşlendim çok hafif boğazım da var sanki birşeyler
Parolda başka ne yapabilirim

X