- 29 Kasım 2022
- 170
- 354
- 18
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.841
Ayy ne cesaret valla. Suriyelilere hayret ediyorum zaten. Ben bunun belirtilerinden sonra bile doğsun ikinciyi rafa kaldirdim. Onlar her sene mubarekAhhh Suriyeli bir gelinimiz var bizim ve anlattığı şu doğuma kadar oluyormuş ilişki falan hiç korkmuyorlar da duyunca şok olmuştum.. biz eşimle knk olduk anlaşma yaptık korkudan
Ben geçen kaçak bir kere girdim, normalde doktor şu an yok demişti ama çok naziktikyapmasam adam da ben de catlardık
Kızlaarr kadın doğumcular riskli bir gebelik değilse bir sakınca görmüyor 5 sene önce biraz utansam da sormuştum dr uma çok tatlı bir bayandı her soruma anlayışla cevap verirdiAyy ne cesaret valla. Suriyelilere hayret ediyorum zaten. Ben bunun belirtilerinden sonra bile doğsun ikinciyi rafa kaldirdim. Onlar her sene mubarekbizde dedigin gibi ev arkadasi gibi olduk
Bana yasak dedi hem transfer olduğum yerde,hem simdi gittigim dr
Ablamda oldu ama çocuğu erkek canım o tutmayabilirYüzüne leke düşen var mı ??? Göz altıma küçük kırmızılı lekeler başladıkız olursa leke oluyormuş amaaa bilemedim yaşayan varmıı
Bu 2si Allah bağışlasın oğullarınınsa doğru tutmadı tabi ben doğru gördüysem şöyle açıklayayım. Bebek kesenin içinde karından bakılırsa sağdaysa kız soldaysa erkekmiş. Ama vajinalde tam tersi oluyo karından bakıldığında ayna görevi görüyomuş ilk 6. Ve 7. Haftalarda geçerliymiş 8.haftadan sonra bebek yer değiştirdiği için net bir şey denilemezmiş. Bende remzi mi ramzi mi öyle bi doktorun yalancısıyım
Demii insan korkuyor ikincisineAyy ne cesaret valla. Suriyelilere hayret ediyorum zaten. Ben bunun belirtilerinden sonra bile doğsun ikinciyi rafa kaldirdim. Onlar her sene mubarekbizde dedigin gibi ev arkadasi gibi olduk
Gittim canım. Kese gözükmüş ama boyutu 2 gün geride, dr kese sağlam dedi ama progeston verdi yinede, dinleniyorum şimdiKanaman
Devam ederse git bence ama sancın varsa bekleme istersen
Yaaa demek ki yalanmış çürüdü bu konuu ozmnAblamda oldu ama çocuğu erkek canım o tutmayabilir
Aman iki günden bişey olmaz kötü düşünme senn inşallah sağlıkla kucağına alırsınGittim canım. Kese gözükmüş ama boyutu 2 gün geride, dr kese sağlam dedi ama progeston verdi yinede, dinleniyorum şimdi
Bilmiyorum bizim buralarda hep böyle derler ama oğlan olan da varmışLeke olunca kizmi oluyor ilk defa böyle birşey duyuyorum
Bende henüz doktora gitmediğim için riskli gebelik mi değil mi bilemiyorumKızlaarr kadın doğumcular riskli bir gebelik değilse bir sakınca görmüyor 5 sene önce biraz utansam da sormuştum dr uma çok tatlı bir bayandı her soruma anlayışla cevap verirdi
Zamanı geldiğinde minikler gösterirler inşallah kendileriniBilmiyorum bizim buralarda hep böyle derler ama oğlan olan da varmış
En güzeli o sabredebileneBende henüz doktora gitmediğim için riskli gebelik mi değil mi bilemiyorum2 aylık olunca gidicem hepsini aynı anda görmek garanti olsun zırt pırt gitmek istemiyorum stres oluyorum
Ben akışına bıraktım herşeyi sabırlıyımdır da soracak birşeyim de yok neden benim doktora soracak bişeyim yokEn güzeli o sabredebilenedevlette 6+6 ya randevu buldum inş ben de komplesini birden öğrenip gelirim.aslında az daha sabredebilsek cinsiyeti de öğreniriz bi gidişte ama sorucaklarım var dr a o zamana kadar
Ben akışına bıraktım herşeyi sabırlıyımdır da soracak birşeyim de yok neden benim doktora soracak bişeyim yok
Zaten hamilelikle ilgili hiçbir emarem yok bazen unutuyorum bile hamile olduğumu
O yüzden normal hayatıma devam ediyorum sabırlı şekilde çünkü doktorlara gidince kafaları karıştırabiliyorlar korkutuyorlar çok yaşadım çünkü böyle şeyler..
Doktorun dediği ufacık bi olumsuzluk bile benim kafamı çok kurcalar o yüzden hiç gerek duymuyorum şu anlık doktora görünmeyeCahillik mutluluktur diyorsun yani kesinlikle bence de :)
Doktorun dediği ufacık bi olumsuzluk bile benim kafamı çok kurcalar o yüzden hiç gerek duymuyorum şu anlık doktora görünmeye
Önceden ultrason mu varmış annem beni testten öğrenmiş ve doğumda gitmiş doktora
Vallahi eskiden herşey daha güzeldi teknoloji gelişti bir sürü hastalıklar sıkıntılar çıktı
Kızlar bugün ikidir tuvalete gittiğimde pembe leke geliyor çok az şekilde. 7+0 dayım bugün. Biraz disarda üşüdüm acaba ondan mi yoksa bir sorun olur mu? Yerlesme lekesi değil tabi bu çünkü kaç gün öncesinde olmuştu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?