- 30 Haziran 2022
- 1.736
- 3.695
- 63
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.801
Canım şöyleki riskli gebelikse 3 ay yasaklıyorlar değilse bazıları serbest diyor bazıları dikkatli olunmalı diyor doktor görüşleri de farkli yaniKızlar merhaba birşey soracağım size
Gebeliğin bu dönemlerinde ilişkiye girmek sizce doğru mu riski var mı ?
Henüz doktora gitmediğim için soramadım doktora size danışayım dedim
Evdeyken sıkıntı yokta çarşıda sıkıntı oluyor banaDoğru diyorsun canım belkide ondan oluyor bende de idrar tutma huyu var maalesef biliyorum iyi değil oda ağrı yapıyor bencede haklısın bak bu aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Canım şöyleki riskli gebelikse 3 ay yasaklıyorlar değilse bazıları serbest diyor bazıları dikkatli olunmalı diyor doktor görüşleri de farkli yani
Bana yasak dedi hem transfer olduğum yerde,hem simdi gittigim drCanım şöyleki riskli gebelikse 3 ay yasaklıyorlar değilse bazıları serbest diyor bazıları dikkatli olunmalı diyor doktor görüşleri de farkli yani
Anladım canım sağolCanım şöyleki riskli gebelikse 3 ay yasaklıyorlar değilse bazıları serbest diyor bazıları dikkatli olunmalı diyor doktor görüşleri de farkli yani
Ben çok korkuyorum yapmayaBen geçen kaçak bir kere girdim, normalde doktor şu an yok demişti ama çok naziktikyapmasam adam da ben de catlardık
Anladim canim evet olabilir belki dedigin gibikanama vs yoksa yerlesme veya rahim buyuyordur..8. haftaya girmeden once 3 gun bel agrisi ve kasik agrisi yasadim cnm
Büyüyordur degil mi ya insallah öyledir canim tesekkür ederimRahim büyüdükçe ağrı oluyo bebiş büyüyo onun ağrısıdır canım içimizi ferah tutalım
Ben de 2020 Şubat annelerindeydim. Daha fazla ara vermeden kızıma bir kardeş daha olmalı dedim zorlu günleri çok aklıma getirmemeye çalışıyorumİyi akşamlar hiç sormayın 2017 ekim annelerindeydim tövbe ettim çocuğa zor büyüttüm ama kendime yenildimhayırlı olsun
Devam ederse git bence ama sancın varsa bekleme istersenKızlar cinsel ilişki sonrası peçeteye bir damla kan geldi, korktum biraz dr gitsem mi
Bebek kesenin neresinde 6,7.hafta ultrasonda yorumlayalım cinsiyetiYüzüne leke düşen var mı ??? Göz altıma küçük kırmızılı lekeler başladıkız olursa leke oluyormuş amaaa bilemedim yaşayan varmıı
Leke hemen olmuyor xnm 4 aydan sonra oluyor bende kızımda ilk zamanlar cok sivilce oldu sonra elmacık kemiğin orda leke olduYüzüne leke düşen var mı ??? Göz altıma küçük kırmızılı lekeler başladıkız olursa leke oluyormuş amaaa bilemedim yaşayan varmıı
Benim gittigim doktor 8 hafta dolana kadar yasak dedi. Baska doktorlar ilk uc ay diyor, hic yasaklamayan da var. Bu konuda net bir sey yok galibaKızlar merhaba birşey soracağım size
Bana doktorum tibben bir sorun yok dedi gonulsuz sekilde. Sizce diye sordum bende. Eger sonrasinda birsey olursa kadinlar kendilerine bole yaptik bole oldu diye bir psikolojik yuk yukluyor dedi. Bizde yapmama karari aldik 3 ay olana kadar en azindanKızlar merhaba birşey soracağım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?