2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Aynen ben ne kadar korusamda oglan okuldan koca dışardan getirir de ne diyim vallaha yha benim olmamam lazım. Bende stokcuyum dur ama gelmiyor diyede hiç indirim takip etmemiştim artık birde o derdim var bebek bezinin yanında 😂😂 alicaz artık ilk geldiği için az gelebilir cumaya gidecem ozamana kadar idare edeyim yeter bakalım ne kadar sürecek benim hep 1 hf sürerdi. Şimdi yumurtlama zamanı adet zamanı o zamanj bu zamanı ayy 🤔🤔🤔 şimdiden bastilar beni
Benim stoklar dogum oncesinden kalma 😅 bu kadar gec olacagini tahmin etmemistim.
Yumurtlama zamani geldi gelmedi stresi zor valla benim oyle dertlerim yok cani ne zaman isterse o zaman gelsin 🤣

Ya bayılıyorummm.. Bu nedir böylee.. İnci gibi derler ya aynen öyle.. 🦷🤭🤗 Ek gıdalarada başlayınca tam olarak güzel olacak.
Çok güzelmiş annelik..

Bu arada ek gıdaya başlayanlar belirli saat ve düzeniniz var mı? Neler yediriyorsunuz?

Birde tecrübeli anneler üst dişlerimiz ne zaman çıkar?

Ya bayılıyorummm.. Bu nedir böylee.. İnci gibi derler ya aynen öyle.. 🦷🤭🤗 Ek gıdalarada başlayınca tam olarak güzel olacak.
Çok güzelmiş annelik..

Bu arada ek gıdaya başlayanlar belirli saat ve düzeniniz var mı? Neler yediriyorsunuz?

Birde tecrübeli anneler üst dişlerimiz ne zaman çıkar?
Kızım da 10 aylık olduğunda çıkmıştı dişleri şuan 2. Buçuk yaşında hala diş çıkarma sancısı çekiyor 2. Azı dişleri
Oğlumda ne zaman çıkacak Allah bilir
Ek gıda olarak süt alerjisi olduğu için sebze ve meyvelerle başladık irmik pirinç hatta ekmek içi de veriyorum
Tadimlar bitti bizim günde net bir öğün veriyorum ben yemek yerken de durmuyor ne varsa tadına bakıyor arada meyve de veriyorum
Bu hafta yumurta sarısı da denedik
Ispanak balkabağı çorbasını çok seviyor
Çorba tarzı veriyorum daha çiğneyemiyor 4 aylık başladık
Fayda da gördüm şükür nazar değmesin egzamaları geçti
Haftaya doktorla görüşcem ona göre ete tavuğa vs geçeceğiz

Selamlar güzel anneler🥰 herkes iyidir umarım bebisler de iyidir. Bayadır giremedim. Ben mi beceremiyorum yoksa baya zor mu anlamadım bebek bakımı beni çok yordu. Neredeyse her 10 günde bir annelerden birini çağırıyorum yanıma.giremedim Bayadır buraya da.

Kız ne güzel işte her ay zamanını bilirsin hiç olmamak daha kötü bence birşey mi var diye hep aklını kurcalıyor insanın
Offf evet ya ben şuan endişelenmeye başladım ne kadar hala olmamamın normal olduğunu bilsem de daha olmamış olmam bir sürü acaba dedirtiyor. Bir de benim bir keresinde bir anda kesilmişti 8 ay olmamıştım. O yüzden de tasalanıyorum.
Ne bilim yha oldum olası ped işini sevmedim ben yha ondan dir bklide
Tampon kullansanabilirsin çok yoğun olmayan günlerde. Senin kaç ay oldu doğumdan bu yana tam?

Selamlar güzel anneler🥰 herkes iyidir umarım bebisler de iyidir. Bayadır giremedim. Ben mi beceremiyorum yoksa baya zor mu anlamadım bebek bakımı beni çok yordu. Neredeyse her 10 günde bir annelerden birini çağırıyorum yanıma.giremedim Bayadır buraya da.
Ben şuan kaynanamdayım ama gerçekten arada bir çağırmalık sanki 😬

Kızım da 10 aylık olduğunda çıkmıştı dişleri şuan 2. Buçuk yaşında hala diş çıkarma sancısı çekiyor 2. Azı dişleri
Oğlumda ne zaman çıkacak Allah bilir
Ek gıda olarak süt alerjisi olduğu için sebze ve meyvelerle başladık irmik pirinç hatta ekmek içi de veriyorum
Tadimlar bitti bizim günde net bir öğün veriyorum ben yemek yerken de durmuyor ne varsa tadına bakıyor arada meyve de veriyorum
Bu hafta yumurta sarısı da denedik
Ispanak balkabağı çorbasını çok seviyor
Çorba tarzı veriyorum daha çiğneyemiyor 4 aylık başladık
Fayda da gördüm şükür nazar değmesin egzamaları geçti
Haftaya doktorla görüşcem ona göre ete tavuğa vs geçeceğiz
Öğün dediğinin miktarı ne kadar canım? Emzirmeyle arasobda ne kadar süre var?

Yetişen yetişsin valla ben saldım yemek harici elimi dokunmuyorum madalya vermiyolar üstüne de eleştirip aksileşiyolar
Sorma ya birde sanki çok çocuk bakıyorlarmış gibi bu çocuğun diş kaşıyıcısı yokmu ne diye elma zerzevat veriyorsun yok oyuncağı yokmu bu yokmu diye sorup duruyor kolaysa al sen bak kıç gezdireceğine dedim bende sustu🤨bıktırdılar artık bnde hiç bişey yapmıyorum dicem ama maalesef iş bitmiyor

Offf evet ya ben şuan endişelenmeye başladım ne kadar hala olmamamın normal olduğunu bilsem de daha olmamış olmam bir sürü acaba dedirtiyor. Bir de benim bir keresinde bir anda kesilmişti 8 ay olmamıştım. O yüzden de tasalanıyorum.

Tampon kullansanabilirsin çok yoğun olmayan günlerde. Senin kaç ay oldu doğumdan bu yana tam?
5 ay canım. Yoğun olmayan gunde gündelik pedler var yha onlardan kullanıyorum lekeli gibi geldi âdetim kahveli kaldı öyle

X