2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Senin kocan edermiş gibime geliyor 😋 burcu ne onun dünya yansa umrunda değil gibi bir algı oluşturuyo bende 😬
Ya cidden öyle enteresan biri ki ne çok kötü diyebiliyorum ne iyi çok iyi şartlarda yaşayalım diye iş peşinde koşar, eline geçeni bana oğluna harcar borç içindeyiz kendi kışlık ayakkabısı yoktu ona rağmen bana ve sencere yeni yıl hediyesi almış bize pasta yapmış bugun vs ama işte bi de anlattığım durumlar var tam kötü olsa boşasam ya da tam iyi olsa mutlu geçinsek 😂

Yeni yıldan dileklerim: bebislerimiz sağlıklı huzurlu mışıl mışıl uyusunlar. En önemlisi bu. 🤣 kocalar akıllansın, fazla kilolar verilsin, manikür pedikür ne cekiyorsa canimiz hepsi olsun, bebisler ek gıdada iştahlı olsun, elimizde kahvemiz, dizi, film, kitap keyfisi bolca olsun...
Şaka bir tarafa, hepimizin bebisleri sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar olsun insaallah. çocukların ölmediği, terk edilmediği, sevgiyle, merhametle büyütüldüğü bir dünya olması dileğiyle.

Yeni yıldan dileklerim: bebislerimiz sağlıklı huzurlu mışıl mışıl uyusunlar. En önemlisi bu. 🤣 kocalar akıllansın, fazla kilolar verilsin, manikür pedikür ne cekiyorsa canimiz hepsi olsun, bebisler ek gıdada iştahlı olsun, elimizde kahvemiz, dizi, film, kitap keyfisi bolca olsun...
Şaka bir tarafa, hepimizin bebisleri sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar olsun insaallah. çocukların ölmediği, terk edilmediği, sevgiyle, merhametle büyütüldüğü bir dünya olması dileğiyle.

+1 diyorum kuzum, hepimize mutlu yıllar 👏💐

Yazdıklarının hepsi hepimize gerçek olsun
Mutlu yıllar 😇😍

Ben ücretsiz izne ayrıldım. Kocama diyorum, senin bana maaş vermen lazım diye cidden hdjdj tam zamanlı bakıcı, gündelikçi ve aşçıyım. İşyerinde daha az yoruluyordum.
Kiz biz Napalim emekli olacam ben yakında böyle giderse ev işlerinden 10 senemi eve harcadim el işinde çalışsam bundan cook iyidi diyorum 😂😂😂

Ayyyy ne güzel dilekler canım gerçekten bendd gönlümce katılıyorum.. umarım her senemiz önceki seneden daha iyi gecer inşallah 🙏🏻🙏🏻

Doktor nasıl anlamadım ya ben de gittiğimizde sormak istiyorum. Aşırı salyalı bizimki de gece 3 ten beri hiç uyumadı sürekli memede. Uçları aciyor artık. Maşaallah kuzuya bu arada 🤗
Diş yerlerinde kabarma varmı bizde ilk önce kabardı. Salya arttı ve en son ucu Beyazlayarak çıktı. Annelik içgüdüsüyle farkettim herkes daha erken çıkmaz falan dedi. Şimdi ikinciyi bekliyoruz.

Kızlar demir ilacı konuşulmuş. Alıntı yapamadım genel konuşayım.

Annede hamileyken demir eksikliği varsa okey doktorsuz kullanın(yinede bence kullanılmamalı) ama yoksa illa kullanılacak diye birşey yok. Bizde bende vardı doktor o zaman hiç canını acıtmayalım başla dedi ancak bende olmasaydı o zaman test yapıp kullanacaktı. Kafanıza göre kullanmamanızı öneririm. Bulut için ben kilosu başına 1 damla olacak şekilde akşam üzeri veriyorum. D vitaminiyle aynı zamanda olmamalı ona dikkat ediyorum.
Annede denir eksikliğine bağlı olarak kullanıldığını yoksa test yapıldığını ilkez duydum. 4. Ay itibari ile Dr önerdi başladık ve sağlık ocağı direkt hatırlattı. Bende hamile iken Bi eksiklik yoktu ve başlamak için bir testte yapılmadı. .4. Ay itibari ile Lipofix kullanıyoruz Ama takip eden Dr yada sağlık ocağı bilgisiyle başlamalı tabiki.

Diş yerlerinde kabarma varmı bizde ilk önce kabardı. Salya arttı ve en son ucu Beyazlayarak çıktı. Annelik içgüdüsüyle farkettim herkes daha erken çıkmaz falan dedi. Şimdi ikinciyi bekliyoruz.
Biz annler dr gibiyiz yha 😊.. bizimkide cook salya akıyor yha baya ıslatıyor önünü de bakalım patlarmi patlamaz mi dis çok öyle bir kabarcikta yook elimle yokluyayim diyorum cok ısırmaya başlıyor elime. Dis kaşınıyor bizimde Galiba ... Ayy doğdu doğacak mi derken ek gidasi dış çıkartması kizz büyüyor bunlar yha 😕😕😔

Annede denir eksikliğine bağlı olarak kullanıldığını yoksa test yapıldığını ilkez duydum. 4. Ay itibari ile Dr önerdi başladık ve sağlık ocağı direkt hatırlattı. Bende hamile iken Bi eksiklik yoktu ve başlamak için bir testte yapılmadı. .4. Ay itibari ile Lipofix kullanıyoruz Ama takip eden Dr yada sağlık ocağı bilgisiyle başlamalı tabiki.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da standart yok 😂

Parmağımla dokunuyorum kabarık canın orası ama bayadir böyle ne zaman çıkar bilemiyorum. Bazen çok huzursuz oluyor her şeyi ağzına götürüyor salya hep var zaten bu ara daha fazla. Beklemedeyiz bizde . Mümkünse bebisinin fotoğrafını atar mısın canım bakalım dişlerine uzay beyin 😇

Günaydın canlar. Herkese mutlu yıllar. İyi ki sizleri tanımışım. Yeri geldik güldük yeri geldi üzüldük yeri geldi dayanamayacağımız noktalara geldik ama hep birbirimize destek olduk. Geçen sene mart ayında geldim biraz gecikmeli bu gruba. Bi önceki bebeği kaybedince bunuda kaybedixem düşüncesiyle bağlanmak istememiştim, okuyup yazmıyordum. Ama sonra keremimin beni bırakmayacağını anlayınca dahil oldum. İyi ki de olmuşum✨🫶🏻 hepiniz seviliyorsunuz❤️ görmediğim arkadaşlarımsınız , ama gördüklerimden daha çok şeyimi paylaştım.
Yeni yılda hepimize sağlık mutluluk getirsin inşallah. Bebişlerimiz birbirlerini görmeden kardeş oldu ✨ rabbim işlerimizi kolaylaştırsın, bebeklerimizle en güzel anılar bizim olsun✨

X