- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.581
Bizim rahat edemediğimiz yede kimse edemezBacım o zaman da evi merak edicez bize dinlenmek yok artık tabiii babalara da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim rahat edemediğimiz yede kimse edemezBacım o zaman da evi merak edicez bize dinlenmek yok artık tabiii babalara da
Bizim rahat edemediğimiz yede kimse edemez
Ya cidden öyle enteresan biri ki ne çok kötü diyebiliyorum ne iyi çok iyi şartlarda yaşayalım diye iş peşinde koşar, eline geçeni bana oğluna harcar borç içindeyiz kendi kışlık ayakkabısı yoktu ona rağmen bana ve sencere yeni yıl hediyesi almış bize pasta yapmış bugun vs ama işte bi de anlattığım durumlar var tam kötü olsa boşasam ya da tam iyi olsa mutlu geçinsekSenin kocan edermiş gibime geliyor burcu ne onun dünya yansa umrunda değil gibi bir algı oluşturuyo bende
Yeni yıldan dileklerim: bebislerimiz sağlıklı huzurlu mışıl mışıl uyusunlar. En önemlisi bu. kocalar akıllansın, fazla kilolar verilsin, manikür pedikür ne cekiyorsa canimiz hepsi olsun, bebisler ek gıdada iştahlı olsun, elimizde kahvemiz, dizi, film, kitap keyfisi bolca olsun...
Şaka bir tarafa, hepimizin bebisleri sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar olsun insaallah. çocukların ölmediği, terk edilmediği, sevgiyle, merhametle büyütüldüğü bir dünya olması dileğiyle.
Yazdıklarının hepsi hepimize gerçek olsunYeni yıldan dileklerim: bebislerimiz sağlıklı huzurlu mışıl mışıl uyusunlar. En önemlisi bu. kocalar akıllansın, fazla kilolar verilsin, manikür pedikür ne cekiyorsa canimiz hepsi olsun, bebisler ek gıdada iştahlı olsun, elimizde kahvemiz, dizi, film, kitap keyfisi bolca olsun...
Şaka bir tarafa, hepimizin bebisleri sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar olsun insaallah. çocukların ölmediği, terk edilmediği, sevgiyle, merhametle büyütüldüğü bir dünya olması dileğiyle.
Kiz biz Napalim emekli olacam ben yakında böyle giderse ev işlerinden 10 senemi eve harcadim el işinde çalışsam bundan cook iyidi diyorumBen ücretsiz izne ayrıldım. Kocama diyorum, senin bana maaş vermen lazım diye cidden hdjdj tam zamanlı bakıcı, gündelikçi ve aşçıyım. İşyerinde daha az yoruluyordum.
Ayyyy ne güzel dilekler canım gerçekten bendd gönlümce katılıyorum.. umarım her senemiz önceki seneden daha iyi gecer inşallahYeni yıldan dileklerim: bebislerimiz sağlıklı huzurlu mışıl mışıl uyusunlar. En önemlisi bu. kocalar akıllansın, fazla kilolar verilsin, manikür pedikür ne cekiyorsa canimiz hepsi olsun, bebisler ek gıdada iştahlı olsun, elimizde kahvemiz, dizi, film, kitap keyfisi bolca olsun...
Ben nerelere kaçam gidem banada acıyın kızlar analar bacılar .Dinlenmek için işe gitcez bu gidişle
Eskimeyen espiri görüşürüz canım ne demekŞeyy kızlar … seneye görüşürüz
Diş yerlerinde kabarma varmı bizde ilk önce kabardı. Salya arttı ve en son ucu Beyazlayarak çıktı. Annelik içgüdüsüyle farkettim herkes daha erken çıkmaz falan dedi. Şimdi ikinciyi bekliyoruz.Doktor nasıl anlamadım ya ben de gittiğimizde sormak istiyorum. Aşırı salyalı bizimki de gece 3 ten beri hiç uyumadı sürekli memede. Uçları aciyor artık. Maşaallah kuzuya bu arada
Annede denir eksikliğine bağlı olarak kullanıldığını yoksa test yapıldığını ilkez duydum. 4. Ay itibari ile Dr önerdi başladık ve sağlık ocağı direkt hatırlattı. Bende hamile iken Bi eksiklik yoktu ve başlamak için bir testte yapılmadı. .4. Ay itibari ile Lipofix kullanıyoruz Ama takip eden Dr yada sağlık ocağı bilgisiyle başlamalı tabiki.Kızlar demir ilacı konuşulmuş. Alıntı yapamadım genel konuşayım.
Annede hamileyken demir eksikliği varsa okey doktorsuz kullanın(yinede bence kullanılmamalı) ama yoksa illa kullanılacak diye birşey yok. Bizde bende vardı doktor o zaman hiç canını acıtmayalım başla dedi ancak bende olmasaydı o zaman test yapıp kullanacaktı. Kafanıza göre kullanmamanızı öneririm. Bulut için ben kilosu başına 1 damla olacak şekilde akşam üzeri veriyorum. D vitaminiyle aynı zamanda olmamalı ona dikkat ediyorum.
Biz annler dr gibiyiz yha .. bizimkide cook salya akıyor yha baya ıslatıyor önünü de bakalım patlarmi patlamaz mi dis çok öyle bir kabarcikta yook elimle yokluyayim diyorum cok ısırmaya başlıyor elime. Dis kaşınıyor bizimde Galiba ... Ayy doğdu doğacak mi derken ek gidasi dış çıkartması kizz büyüyor bunlar yhaDiş yerlerinde kabarma varmı bizde ilk önce kabardı. Salya arttı ve en son ucu Beyazlayarak çıktı. Annelik içgüdüsüyle farkettim herkes daha erken çıkmaz falan dedi. Şimdi ikinciyi bekliyoruz.
Annede denir eksikliğine bağlı olarak kullanıldığını yoksa test yapıldığını ilkez duydum. 4. Ay itibari ile Dr önerdi başladık ve sağlık ocağı direkt hatırlattı. Bende hamile iken Bi eksiklik yoktu ve başlamak için bir testte yapılmadı. .4. Ay itibari ile Lipofix kullanıyoruz Ama takip eden Dr yada sağlık ocağı bilgisiyle başlamalı tabiki.
Parmağımla dokunuyorum kabarık canın orası ama bayadir böyle ne zaman çıkar bilemiyorum. Bazen çok huzursuz oluyor her şeyi ağzına götürüyor salya hep var zaten bu ara daha fazla. Beklemedeyiz bizde . Mümkünse bebisinin fotoğrafını atar mısın canım bakalım dişlerine uzay beyinDiş yerlerinde kabarma varmı bizde ilk önce kabardı. Salya arttı ve en son ucu Beyazlayarak çıktı. Annelik içgüdüsüyle farkettim herkes daha erken çıkmaz falan dedi. Şimdi ikinciyi bekliyoruz.