2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Avukat misin. Çalışan birisi evde devamlı boşta kalamiyor yha o boşlukta gibi hissi oluyor çalışmak kendisine getiriyor insanı.
Evet canım arada kv ye bırakıp gidiyorum maximum 2 saat ilk saat çok iyi geliyor ama sonra hep aklımda kendimi kötü hissediyorum falan ama alışacağız mecburen kendi işim olduğu için çok şükür ayarlama şansım var 1 yaşına kadar böyle sürdüreceğim kısmetse 🙏

bir ağustos annesi olarak hamilelik ve doğum sonrası yaşadıklarımı, aklımdan geçenleri, beni rahatlatan ya da strese sokan şeyleri paylaştığım bir instagram hesabı açtım. henüz kendi şahsi hesabımda bile paylaşmadığımdan hiç takipçim yok ama belki takip etmek, yorum yapmak ve ya kendi hikayelerini paylaşmak isteyenler olur diye burada paylaşmak istedim.

i̇nstagram hesabım: bebegim_uyurken

Evet canım arada kv ye bırakıp gidiyorum maximum 2 saat ilk saat çok iyi geliyor ama sonra hep aklımda kendimi kötü hissediyorum falan ama alışacağız mecburen kendi işim olduğu için çok şükür ayarlama şansım var 1 yaşına kadar böyle sürdüreceğim kısmetse 🙏
Erken alışması güzel ama büyük olsa zor bırakırdı senden ayrılmak istemezdi. En azından şöyle düşün tanıdığın kişi bakıyor için öyle biraz daha rahat olurdur

Tüm gece üzerimde tepinen kızım, sabah gözaltlarım mosmor kalkıyorum sonra bu videodaki gibi sıcaklığını hissedince yumuş yumuş oluyorum 🥰 hala benimki tam düzelmedi aslında uyumak istiyor ama burnu tıkanınca uyanıyor, gece de çok açamıyorum burnunu açınca da uykusu açılıyor kısır döngü devam

Kızlar selamlar. Kızım 3 aylık. Son kakasını 7 gün önce yaptı. Ondan önce de yine 7 gün önce yapmıştı. Bu sefer 7 gün doldu hala yok. Bundan önce yaptığı beklemiş kaka da afedersiniz pekmez gibi koyu ve kıvamlıydı ve kötü kokulu. Yaşayan var mı endişelenmeli miyim?

Kızlar selamlar. Kızım 3 aylık. Son kakasını 7 gün önce yaptı. Ondan önce de yine 7 gün önce yapmıştı. Bu sefer 7 gün doldu hala yok. Bundan önce yaptığı beklemiş kaka da afedersiniz pekmez gibi koyu ve kıvamlıydı ve kötü kokulu. Yaşayan var mı endişelenmeli miyim?

Tek anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum, kaka rengi koyulaşması ya yediklerinizden yada bebek üşütünce koyulaşır der eskiler👍endişe edecek bir durum oldugunu sanmıyorum ama kontrolde sor mutlaka haftada bir kaka yapıyor diye

Arkadaşlar bize yeni güncelleme geldi sadece memede uyuyor şanslıysam yatağa koydum mu uyanmaz ki hep şansızım koydum mu uyanıyor ve hiç uyumamış gibi oluyor her şey başa dönüyor bir saat bir buçuk saat bekle. Emzik alırdı onu da eliyle çıkarmayı öğrendi artık almıyor kucakta ve ayakta sallanarak uyurdu artık uyumuyor hakkımda hayırlısı 😬

Kızlar biz bugun nimerix ve bexsero nun 2.dozunu olduk doktorumuz bu daha kolay geçer bağışıklığı var dedi inleme sesiyle uyandım ateşi yükselmiş Carpol verdik ama ağlıcam diye hep kustu 🥹 şimdi uykuya daldı elimde derece başında bekliyorum🥺
Ilk dozda bizde de oldu gecer insallah hemen Bizde cumartesi olacaz bende 2.doz nimerix ve bexsero olacaz biliyorum arkadas 2 doz uygun fiyatlı hangisi onu oluyorsunuz dedi birde bizimki oksurmeye başladı inşallah ilerlemez geçer

Ilk dozda bizde de oldu gecer insallah hemen Bizde cumartesi olacaz bende 2.doz nimerix ve bexsero olacaz biliyorum arkadas 2 doz uygun fiyatlı hangisi onu oluyorsunuz dedi birde bizimki oksurmeye başladı inşallah ilerlemez geçer
Anladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimiz😁🤗

Anladım valla bizim doktorumuz 2sini birden vurdurdu 3006lira tuttu aşılar.Çok şükür daha iyiyiz düştü ateşimiz😁🤗
çok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin diyor

çok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin diyor
Açılınrs bir süre sonra etkisini kaybediyormuş öyle duymuştum ablamdan kocaman şişelerde yapmasalar keşke bebeğe ufacık veriliyor gerisi ziyan

Grup ne kadar sessiz bugün hayırdır inşallah

Kuzu ben hala bebeğin hastalığı ile uğraşıyorum, ffestinalente ffestinalente Festimiz de geçen veda mektubu gibi iyi dilekler içeren mesajından sonra aktif olmadı onu farkettim, işe başlayanlar bebişin sünnet, göz ameliyatı olacak olanlar, kardeş mi geliyor endişesi yaşayanlar, bahçe işleri daha bitmeyenler var ama dediğin gibi ekstra bir sessizlik var 👍(uyku eğitimi konuşulurken benim kızın hastalığının ilk evresi idi, şimdi biraz daha toparladık ama gece uykuları çok daha kötü oldu bu aralar büyük ihtimal atak haftasındayım yada hastalıktan böyle oldu bilemiyorum🤷🏻‍♀️)

çok şükür cnm ateş bir yerdende çıkması iyi vücut kabul ediyor hemen geçsinde calpol tam 1 ay olsu açalı kullanabilirmiyim cogu yerde calpol 1 ay içinde tüketin di
Eczacının biri 20 gün dedi birine sordum oda 2-3 ay dedi hangisine inanıcaz bilmiyorum bu kontrolde Dr sorucam bende artık. Kca şişe yapıyorlar bu kadar kısa sürede bozulacaksa küçük bari yapsınlar 😏

X