- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.281
YhaBakalim uykusu ne kadar sürecek artık gündüzleri toplasam 1.5 saat bile uyumuyor önceden aksama kadar 6 saat kadar yatardı toplamda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YhaBakalim uykusu ne kadar sürecek artık gündüzleri toplasam 1.5 saat bile uyumuyor önceden aksama kadar 6 saat kadar yatardı toplamda
Özel aşı 3 tane değil mi?Kızlar merhaba birkac sey soracam 1)biberon olarak philips avent 2 numara kullaniyorum 3 numaraya geçsem mi 2)mama stok 165 gün bitiyor 0_6 ay 1 numara 2 numaraya nezaman geçmem gerek bir türlü anlamadim haftaya doktor sorarim büyük ihtimal ek gıda dicek menenjit aşısı 2.olacak 2 aşımı tek asimi bilen varmi
Evet ağızdan rota menenjit 2 adet şimdi rota 2 oldu menenjit ilk dozunu oldu 2 doz olacak cumartesiÖzel aşı 3 tane değil mi?
1 ağızdan 2 bacaklardan?
Minik aslanımız güçlüdür demişim gerçekten gösterdi bize gücünü hayatı boyunca zorluk yaşamasın bir daha küçük beyKızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
İyiki girmişim ay ağustos analarına
Senin beğeni bildirimin gelince ben de yeniden okudum o sayfaları duygulandım hem dün gibi hem çok uzun zaman olmuş gibi karmaşık duygularKızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
Hemen atlatır inşallahKızlar, Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat afiyetler versin
Küçük kuzum viral zatürre olmuş
Buraya yazayım herkes azami dikkat etsin istedim. Az bir ateş,öksürük, hapşırık olan kişilerden bir müddet uzak durun, kendinizde var ise bebeğinizin burnunu sürekli açık tutun
Hastalık bizler için şikayet edilecek bir durum asla olmamali, tedbiri de asla elden bırakmamak lazım.
Kuzum için dualarınızı isterim, herkese de dua ediyorum.
Korku veya endise yapin diye yazmadım kızlar, naçizane haber vermek istedim, ortalıkta büyük bir salgın var ne yazık ki
Tedbir tevekkül
Beş dakika ancak duruyor, önceden hiç durmuyorduYa gerçekten bebek arabasını kullanabiliyor musunuz? Bebekleriniz duruyor mu arabada.. Benimki asla durmuyor 5 dk anca sonra basıyor yaygarayı. Uykuya bile dalmıyor arabada.
İnşallahHemen atlatır inşallah
Kızlar, Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat afiyetler versin
Buraya yazayım herkes azami dikkat etsin istedim. Az bir ateş,öksürük, hapşırık olan kişilerden bir müddet uzak durun, kendinizde var ise bebeğinizin burnunu sürekli açık tutun
Hastalık bizler için şikayet edilecek bir durum asla olmamali, tedbiri de asla elden bırakmamak lazım.
Korku veya endise yapin diye yazmadım kızlar, naçizane haber vermek istedim, ortalıkta büyük bir salgın var ne yazık ki
Tedbir tevekkül
Kızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
Ahh maasaalah kuzuya. Benim yusuf da öyle 3 gündür geceli gündüzlü yapışık yaşıyoruz babamız 1 saat bile uyumadan ise gitti. Blok uyku uyuduğu bir aralık vardı gece 12ye kadar falan 3 gündür o da yok. Sıfır uyku. Bizim derdimiz ne onu çözemedim amaBurası gerçekten insanın kendini yalnız hissetmediği biryer... Çok herkonuya yetişemesemde.. Okumanın bile iyi geldiği.. İyiki varsınız hepiniz..
Veee 5. Ayımızın dolmasına 4 gün kaladan bildiriyorum teyzelerimiz.. 3-4 gündür extra huysuz ve de zor uyuttuğum, kucağımdan inmeyen oğluşumun meğer dişleri çıkıyormuş. Parmakla hissediliyor.. Ağzını açtığında beyazlık görünüyor mutluluktan ağladım harika bir duygu bu..
Foto çekmeye çalışıcam..
Dün gece yoruldum dediğim için bile vicdan yapıyorum şimdi... İnmiyosa indirmeyin kucağınızdan
Canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifa bulsun minik kuşunKızlar, Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat afiyetler versin
Tedbir tevekkül
Ayy harbiden bana Bir bildiri geldi festie taa temmuz taki mesajları beğendi diye Allah Allah diyorum sayfa karışıktırdi galiba eski bildirimleri yeni gibimi gösteriyor diye... ... Geçmişe dönük hislerini yaşamayı birak birde dönük okuyunca insan tekrardan o duyguları yaşıyor yha bizde sana teşekkür ederiz canısı sende bizi az motive edip güçlendirmedin hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bu dert ortağı mesefalerin Yok olduğu iyi gunde kötü gunde bir olduğumuz kardeşlik grubu oldu destek isteyene tam destek dedikodu denildiği zaman komşu ayse fatma teyze gibi modumuz düşünce de Tavan yapıncada elimizden geldiğince her daim burda olalım iyikj varsınız burdan daha öğrenecek şeyler var. Ybb gibi bdv gibi bat sat tariznda yani varaa baska kısaltma hayat kurtaran alabilirimKızlar artık ne yapacağımı bilemedim ve sinir sistemim sanırım çöküyor bende ne yapsam ne yapsam dedim.. bu grupta doğururken ki yazışmalarımı okudum. O kadar aktif kullanmışım ki burayı aslında bunu düşünmemiştim bu kadar her anı yazarken ama gerçekten muhteşem olmuş. Nst ye girmemden tut doğurana kadar hepsi var ne hissetmişim ne demişim ay okumak beni bir tazeledii. Bir buraya bu kadar yazdığım için çok mutlu oldum çünkü dönüp okuyabiliyorum doğumumu bir de doğum fotoğrafcısıyla anlaştığım için onun da sebebi bulutu kısacık gördüğüm ve direkt kuvöze girdiği için aklımda çok kötü yer etmişti ama fotoğraflar geldi hiçte benim hatırladığım gibi değilmiş bunu görmek bana iyi geldi. Doğumum ile ilgili o kadar da negatiflik hatırlamıyorum o fotoğraflar sayesinde. Bu kadar duygulandığım bir günde bunların da vesilesiyle kendi adıma birkaç teşekkürüm var. Hepinize ama hepinize fakat doğumum esnasında bu grupta olan beni bir kardeş bir arkadaş gibi görüp ekstra benimle sevinen ve üzülen arkadaşlarım yeriniz bende her zaman farklı kalacak bebeklerim.
Ayyy çok geçmiş olsun canım gerçekten xok dikkat etmek lazim burnu tıkandıgi her an hemen açıyorum yha o nefes alamadımi sanki ben alamıyor gibiyim hırıltısi hele bitiriyor beni.. umarım en kissa zamanda toplarsiniz canimKızlar, Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat afiyetler versin
Tedbir tevekkül
Canımsın Festi nereden nereye geldik değil mi ya ben bizimle gurur duyuyorum güzel analar süperiz valla ayrıca forum da aktif olan analar siz daha da süpersiniz ben ancak okuyorum yazamıyorum son 2 aydır falan çünkü çalışmaya da çalışıyorum evden de olsa canım müvekkillerim sağolsunlar başları dertten kurtulmuyor@Sonbahardagel @Salon Kadini miraclehappens sizde bebeklerimsiniz eylül-ağustos birlikte gittiniz için kaçırmanızı istemedim hahahah çünkğ neden garantici olmak bunu gerektirir
Kolay geçmiyor bu hastalıklar yha suan ki zamanda nedense.. ablam ve iki oğluda ishal ve kusma var kendisi hemşire o bile geçirememis kendisinden en ufaklari3 yaşında ve 6 saat serum almış sıvı kaybı olmuş... Benimki kizda var bir balgamlı öksürük daha tam geçiremedi.. ayy yha biz neyse gerçektende bebeklere çocuklara cok üzülüyorum yhaKızlar, Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat afiyetler versin
Tedbir tevekkül
Avukat misin. Çalışan birisi evde devamlı boşta kalamiyor yha o boşlukta gibi hissi oluyor çalışmak kendisine getiriyor insanı.Canımsın Festi nereden nereye geldik değil mi ya ben bizimle gurur duyuyorum güzel analar süperiz valla ayrıca forum da aktif olan analar siz daha da süpersiniz ben ancak okuyorum yazamıyorum son 2 aydır falan çünkü çalışmaya da çalışıyorum evden de olsa canım müvekkillerim sağolsunlar başları dertten kurtulmuyor
Canım bizde de aynı sorun var gündüz de az uyutuyorum ama gece 3 yada 5den sonra asla uyumuyoruzAhh maasaalah kuzuya. Benim yusuf da öyle 3 gündür geceli gündüzlü yapışık yaşıyoruz babamız 1 saat bile uyumadan ise gitti. Blok uyku uyuduğu bir aralık vardı gece 12ye kadar falan 3 gündür o da yok. Sıfır uyku. Bizim derdimiz ne onu çözemedim ama
Teşekkür ederim canim, ileri olmadığı için evde tedavi oluyor. Oksijen aldı, domuz gribi salgını varmış, sürüntü alındı, antiviral ilaç domuz gribi ilacı verdi doktor beş günlükÇok geçmiş olsun canım yaa evde mi tedavi görüyorsunuz?
Amin canım teşekkür ederimCanım çok çok geçmiş olsun. Acil şifa bulsun minik kuşun
Amin canım teşekkür ederimAyyy çok geçmiş olsun canım gerçekten xok dikkat etmek lazim burnu tıkandıgi her an hemen açıyorum yha o nefes alamadımi sanki ben alamıyor gibiyim hırıltısi hele bitiriyor beni.. umarım en kissa zamanda toplarsiniz canim
Allah şifalar versin yavrucuklara, ne çoğaldı öyleKolay geçmiyor bu hastalıklar yha suan ki zamanda nedense.. ablam ve iki oğluda ishal ve kusma var kendisi hemşire o bile geçirememis kendisinden en ufaklari3 yaşında ve 6 saat serum almış sıvı kaybı olmuş... Benimki kizda var bir balgamlı öksürük daha tam geçiremedi.. ayy yha biz neyse gerçektende bebeklere çocuklara cok üzülüyorum yha