- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Bende 21inde Kıbrısa gidicem bana da bişey olmaz dediKizlar size birşey sormak istiyorum, şimdi 5 Haftalık hamileyim. Önceden eşimle yurtdışı tatili planlanmıştik ve bu cumartesi ucusum var. haftaya Çarşamba döneceğim.
Doktora sordum gidebilirsin dedi, sizin de fikrinizi almak istedim.. siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkür ederim :)) 26 ekimdi son adet tarihimMerhaba, öncelikle hayırlı olsun!!Son adet başlangıç tarihiniz ne idi acaba?
Teşekkür ederim gideceğiz gibi görünüyor bakalım inşallah sıkıntısız gider gelirim :)gidebilirsin canım hiç bir problem olmazrahat rahat gez keyfine bak
Yazarım yazarım merak etmeyin yeter ki sıkıntısız gidip gelelimAy ne güzel bir konu böylecevapları meraktayım Kıbrıs’a mı gitsek iki gün dedik bizde ama ben tedirginim ister istemez siz giderseniz gelişmeleri de yazar mısınız rahat mı oldu vs diye
Saglık ocagına verdim bu aradaGüzel annelerim ben bugün sabah erkenden kan verdim acaba e nabıza ne zaman düşer bilginiz varsa yazabilir misiniz acaba
Yanlış yönlendirmek istemem ama birinde okumuştum e-nabızda profilinizde hastane ziyaretlerim'e tıkladığınızda içindeki detaya daha çabuk düşüyormuşGüzel annelerim ben bugün sabah erkenden kan verdim acaba e nabıza ne zaman düşer bilginiz varsa yazabilir misiniz acaba
Riskli bir durumumuz olmadıkça çokta hayattan kopmayalım benceYazarım yazarım merak etmeyin yeter ki sıkıntısız gidip gelelim
Aynı son adet tarihlerimiz benim de 26 ekimTeşekkür ederim :)) 26 ekimdi son adet tarihim
Enabiza düstügü zaman oraya da düsüyor zaten ama nerde kan verirseniz verin barkodunuzun fotografini cekin sonra internetten bakin en gec 2 saate düsüyor sistemeYanlış yönlendirmek istemem ama birinde okumuştum e-nabızda profilinizde hastane ziyaretlerim'e tıkladığınızda içindeki detaya daha çabuk düşüyormuş
Çok teşekkür ederim ederim canım ziyaretlerimle tahliller arası gidip duruyorum zaten bakalım inşAllah erken düşerYanlış yönlendirmek istemem ama birinde okumuştum e-nabızda profilinizde hastane ziyaretlerim'e tıkladığınızda içindeki detaya daha çabuk düşüyormuş
Aynı şeyi düşünüyorum:) doktor uçakta pihtilasmadan dolayı risk oluyor tarzı konuştu bacaklarınızı hareket ettirin vs gibi şeyler dedi ama zaten çok uzun bir uçuş da olmayacak 2 saat.Riskli bir durumumuz olmadıkça çokta hayattan kopmayalım bence
Evet size yazmıştım birkaç mesaj önce görmediniz sanırım :)Aynı son adet tarihlerimiz benim de 26 ekim
Ayyy kaçmış gözümden kosturmaca içindeydim bugün hastanedeydimEvet size yazmıştım birkaç mesaj önce görmediniz sanırım :)
cok iyi olur oyle bisi yapsakYa kızlar biri devralsa grubu çizelge yapsak kimin son adeti ne ileride cinsiyet vs eklerdik şehir vs de eklerdik nasıl oluyor çizelge
gececek insallah. Bende haftaya cumt gununu iple cekiyorum. folik aside basladiniz miSağlıkla kucağımıza aldığımıza günlerde gelecek inşallahuzun bir yolculuğa başladık henüz yolun çok basındayız
Şıp diye geçecek , 2 haftayı nasıl beklicem diyorum bende
Evet ya diger bütün gruplarda var bi bizim yokYa kızlar biri devralsa grubu çizelge yapsak kimin son adeti ne ileride cinsiyet vs eklerdik şehir vs de eklerdik nasıl oluyor çizelge