2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bende 21inde Kıbrısa gidicem bana da bişey olmaz dedi

Güzel annelerim ben bugün sabah erkenden kan verdim acaba e nabıza ne zaman düşer bilginiz varsa yazabilir misiniz acaba

Ben uçak durumu son 3 ay tehlikeli diye biliyorum ilk aylar için bilgim yok.

Güzel annelerim ben bugün sabah erkenden kan verdim acaba e nabıza ne zaman düşer bilginiz varsa yazabilir misiniz acaba
Yanlış yönlendirmek istemem ama birinde okumuştum e-nabızda profilinizde hastane ziyaretlerim'e tıkladığınızda içindeki detaya daha çabuk düşüyormuş

Yanlış yönlendirmek istemem ama birinde okumuştum e-nabızda profilinizde hastane ziyaretlerim'e tıkladığınızda içindeki detaya daha çabuk düşüyormuş
Enabiza düstügü zaman oraya da düsüyor zaten ama nerde kan verirseniz verin barkodunuzun fotografini cekin sonra internetten bakin en gec 2 saate düsüyor sisteme

Çok teşekkür ederim ederim canım ziyaretlerimle tahliller arası gidip duruyorum zaten bakalım inşAllah erken düşer

Riskli bir durumumuz olmadıkça çokta hayattan kopmayalım bence
Aynı şeyi düşünüyorum:) doktor uçakta pihtilasmadan dolayı risk oluyor tarzı konuştu bacaklarınızı hareket ettirin vs gibi şeyler dedi ama zaten çok uzun bir uçuş da olmayacak 2 saat.
Ben biraz herşey olucagina varır çokta sakinmamak lazım kafasindayim da eşim öyle değil:)

Sağlıkla kucağımıza aldığımıza günlerde gelecek inşallah uzun bir yolculuğa başladık henüz yolun çok basındayız
Şıp diye geçecek , 2 haftayı nasıl beklicem diyorum bende
gececek insallah. Bende haftaya cumt gununu iple cekiyorum. folik aside basladiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…