- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.361
Başta ki kadar kalmadi.bende ama acaba kötü bir şey mi bu durum Ağrısa daha mı iyiKızlar belirtilerinin neler bende göğüs hasssiyeti çok sizdede oylemi
Sizlere bir şey danışacağım, bugün regli günüm 4+0 olduk, ben biraz erken öğrendim. 4 gün önce beta 63 idi, tekrar kan baktırmadım. Sizce yine kan vereyim mi yoksa bir kaç hafta sonra direk ultrasona mı gideyim? Dr gitmedim daha küçük diye
Bilmiyomki kuzum Çarşamba gidicem Allah'ın izniyle insallahBaşta ki kadar kalmadi.bende ama acaba kötü bir şey mi bu durum Ağrısa daha mı iyi
Bende cuma gitcem kalp atışı duyar miyim acana diye 6+4 olcak cuma günüBilmiyomki kuzum Çarşamba gidicem Allah'ın izniyle insallah
Bende 3+2 de öğrendim canım şuan 3+4olduk çok şükür üç hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışları için. gidince bakmıyorlar zaten bile ilaçları konuştuk tek kan pıhtılaşmam var onları filan baya erken öprenmişizBende 3+2 de öğrendiimmm tam olarak aynıyız hugün 4+0 ız
Yarın asm de beta baktıracağım bugün tekrar test yapınca anında çift koyu çizgi belirdi mutlu oldum
Bekleyebildiğim kadar bekleyip öyle gideceğim doktora
Bende 3+2 de öğrendim canım şuan 3+4olduk çok şükür üç hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışları için. gidince bakmıyorlar zaten bile ilaçları konuştuk tek kan pıhtılaşmam var onları filan baya erken öprenmişiz
2 gun sonra bir daha ver cnm her iki betayi aynı yerdemi verdinDoktor kanama alani yok dedi. Beta istedi sonucu bekliyorum. Betada sorun yoksa yok. Kese daha olusmamis. 5+0 bugun. Bakalim ne olucak canim amin saglikla alalim insallah yavrularimizi beta petsembe aksami 175 ti bugun 437 olmus nasik yukselis sizce ?
71 ile 175 ayni yer2 gun sonra bir daha ver cnm her iki betayi aynı yerdemi verdin
Yok ya canım ben de egzama ilaci almistim sordum doktora bir sorun olmaz dedi yine de için rahat etsin diye danismakta fayda varHanımlar benim aklıma bir şey takıldı,
hamilelik beklemedigim için hiç bir ilaca filan dikkat etmiyordum, geçen haftalarda güneş lekeleri için Evicap kapsül aldım kullandım eczaneden. Hamilelikte Evicap E vitamini kullanan var mı?
Acaba zararı olmuşmudur diye korktum şimdi
Bence duyarsın kuzum güzel haberlerini bekliyecem inşallahBende cuma gitcem kalp atışı duyar miyim acana diye 6+4 olcak cuma günü
Bu sabah yaşadım içerden sol tarafımdan oldu benimde ama şuan geçti sanki böyle minik çimdikleme gibiydiKızlar sağ tarafıma iğne batması gibi sancılar giriyor yaşayan oldumu hiç ya tam göbek deliğimin hizasında sağ taraf
Verilen yerlerde farklılık oluyor asm ve özel hastanede geçen pazartesi sabah 714 özelde farklıydı aynı yerde vermeye çalışırsan ona gorede yorum yapabiliriz cnmFa
71 ile 175 ayni yer
437 bugun farklı yer
5 ekim kimyasal 5 kasım regl oldum 5 aralıkta hamile olduğumu öğrendimÇok teşekkür ederim. Kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldınız o zaman değil mi?
Ne kadar fark olduki sende ?Verilen yerlerde farklılık oluyor asm ve özel hastanede geçen pazartesi sabah 714 özelde farklıydı aynı yerde vermeye çalışırsan ona gorede yorum yapabiliriz cnm
Bende tam 3 de öğrendimBende 3+2 de öğrendiimmm tam olarak aynıyız hugün 4+0 ız
Yarın asm de beta baktıracağım bugün tekrar test yapınca anında çift koyu çizgi belirdi mutlu oldum
Bekleyebildiğim kadar bekleyip öyle gideceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?