- 30 Haziran 2022
- 1.724
- 3.694
- 63
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.381
Baya sonra çağırmış canım kese gözüktü müBende 3+2 de öğrendim canım şuan 3+4olduk çok şükür üç hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışları için. gidince bakmıyorlar zaten bile ilaçları konuştuk tek kan pıhtılaşmam var onları filan baya erken öprenmişiz
Önümüzdeki hafta doktora gitmeyi planlıyorum, gittiğimde soracağım inş.Yok ya canım ben de egzama ilaci almistim sordum doktora bir sorun olmaz dedi yine de için rahat etsin diye danismakta fayda var
5 sizin uğurla sayınız olsun bundan sonra inşaallah..5 ekim kimyasal 5 kasım regl oldum 5 aralıkta hamile olduğumu öğrendim
Bende tam 3 de öğrendim1 hafta zor geçti, bu haftayı da atlatırsam haftaya giderim sanırım dr
Baya sonra çağırmış canım kese gözüktü mBende 3+2 de öğrendim canım şuan 3+4olduk çok şükür üç hafta sonra doktor tekrar çağırdı kalp atışları için. gidince bakmıyorlar zaten bile ilaçları konuştuk tek kan pıhtılaşmam var onları filan baya erken öprenmişiz
aslında bekleyip kalp atışınıda görmek mantıklı ama ben sabredemiyorum maalesefYaaaa evet bende bu hafta sonu gideyim diyordum ama biraz daha durup haftaya gidecem sanırım daha net keseyi görürüm
Bende yazarken fark ettim5 sizin uğurla sayınız olsun bundan sonra inşaallah..
Şuan bended var valla korkuyorum hemen her agrida lekelenmeden dolayı bir yandanda kese buyuyordur belki o yuzden rahimde buyuyordur diyorum teselli ediyorum kendimi umarim dogru dusunuyorumdurKızlar sağ tarafıma iğne batması gibi sancılar giriyor yaşayan oldumu hiç ya tam göbek deliğimin hizasında sağ taraf
kizlar korkmayin. 4. haftanin ilerleyen gunlerinde vajinal ignelenme.hissi bende cok oldu 2 3 gun surdu gecti. sanki biri igneliyo gibiydi. bence kese buyuyor:)Şuan bended var valla korkuyorum hemen her agrida lekelenmeden dolayı bir yandanda kese buyuyordur belki o yuzden rahimde buyuyordur diyorum teselli ediyorum kendimi umarim dogru dusunuyorumdur
Aynen bende vallaŞuan bended var valla korkuyorum hemen her agrida lekelenmeden dolayı bir yandanda kese buyuyordur belki o yuzden rahimde buyuyordur diyorum teselli ediyorum kendimi umarim dogru dusunuyorumdur
Benimde öle oldu yaBu sabah yaşadım içerden sol tarafımdan oldu benimde ama şuan geçti sanki böyle minik çimdikleme gibiydi
Farklı laboratuardaki sonuclar arasinda cok ciddi farklar olabiliyor arkadaslar. Daha onceki gebeligimde kendi hcg sonuclarimdaki durumdan dolayi cok arastirmistim. Cok cok farkli sonuclar alanlar var. Ayni gun guvenemeyip eski yaptirdigi yere de gidip yaptiranlar su kadar fark oldu ayni gun 1 2 saat farkla diye paylasmislardi. Bende bu sebeple saglik ocaginda vermistim gecen hafta yarin gene saglik ocagindaki kan alma gununu bekledim. Yarin ayni yerde vermis olmak icin yani. Sizde bence icinizi ferah tutun. Mumkun ise gidip onceki verdiginiz yerde kan verin derim ben. Insallah guzel saglikli sonuclarla gelirsiniz ❤Fa
71 ile 175 ayni yer
437 bugun farklı yer
Cok düşük 2 günde 2 kat olması gerekiyor dış gebelik olmasın dikkat etDoktor kanama alani yok dedi. Beta istedi sonucu bekliyorum. Betada sorun yoksa yok. Kese daha olusmamis. 5+0 bugun. Bakalim ne olucak canim amin saglikla alalim insallah yavrularimizi beta petsembe aksami 175 ti bugun 437 olmus nasik yukselis sizce ?
Korkunun ecele faydasi yok canim olacagin onune gecemeyiz en fazla tedbir alabiliriz ben şunu diyorum kendime bebegimin alacak nefesi varsa bu dünyada yiyecek ekmegi varsa dogacak yoksada Rabbim bilir şuan dinleniuorum sadece bu surecleri yasamak psikolojik olarak yipratiyor Rabbim beterinden korusun tedirginlik doguma kadar surecek benceAynen bende valla
Pazartesi verdim sali sabah 24 saat geçmeden 700 kusur 1100 kusur ciktiNe
Ne kadar fark olduki sende ?
2 günde 2 kat olması degil yuzde 60 66 kadar artmasi saglikli gebelik olarak yorumlanir. Burada yapilan testlerde ayni yerde yapilmamis hassasiyet oranlari farkli olabilir. Negatif yorumlar yapmayalim arkadaslar lutfen. Ayni yerde yaptirdim 100 du 5 gun sonra 200 oldu demiyor. O sebeple lutfen guzel dilekler ve pozitif enerjiler gonderelim. En saglikli sonuc ayni yerde testin tekrarlanmasidir diye dusunuyorum..Cok düşük 2 günde 2 kat olması gerekiyor dış gebelik olmasın dikkat et
Aynen öyle canım benimde ikinci inşallah vakit çabuk geçer inşallahEvet benim ikinci o yüzden bekliyorum zor oluyor tabiama boşuna gitmiş oluyoruz bekleyip gidip kese kalp atışı duymak çok güzel
Aynen öyle canım benimde ikinci inşallah vakit çabuk geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?