- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.281
Oyy maşallah kuzum gözün aydınCanlarimmm çok şükür iyi haberlerle geldim bugün benim civcivim atağa geçmiş kan değerlerim iyi geldi çok şükür ve kalp atışını da duydummmm@pozitifbiri beni de ekler misin canim kese ve kalp atışı 6+2 İnşallah bütün hamislerimden her zaman iyi haberler alırız kahverengi lekeler devam ediyor her hamilelik farkli ilerler hiic stres yapmayalim
tebrikler canim ayni hafta ve gunde gormusuz duymusuz senleCanlarimmm çok şükür iyi haberlerle geldim bugün benim civcivim atağa geçmiş kan değerlerim iyi geldi çok şükür ve kalp atışını da duydummmm@pozitifbiri beni de ekler misin canim kese ve kalp atışı 6+2 İnşallah bütün hamislerimden her zaman iyi haberler alırız kahverengi lekeler devam ediyor her hamilelik farkli ilerler hiic stres yapmayalim
kaç haftalıkken geldi acabaCanim korkma benimde cumadan beri azar azar geldi bugun gelmedi hic ilaca basladim ve igne oldum ayrica rapor aldim calisiyorsan rapor al kesinlikle bu tarz léke ve kanamalarda dinlenmek cok onemliymis full oturur ve yatar pozisyondayim doktorum hep dinlen dedi cunku
Ayy cok sevindim kalbini duymaniza benimde bu cuma randevum kendi hesabima gore 6+1 im ama doktoruma gore 6+3 olucam insallah duyabilirim duyamazsam üzülücem diye korkuyorjm kimisi 8. Haftada filan duymus cunkuCanlarimmm çok şükür iyi haberlerle geldim bugün benim civcivim atağa geçmiş kan değerlerim iyi geldi çok şükür ve kalp atışını da duydummmm@pozitifbiri beni de ekler misin canim kese ve kalp atışı 6+2 İnşallah bütün hamislerimden her zaman iyi haberler alırız kahverengi lekeler devam ediyor her hamilelik farkli ilerler hiic stres yapmayalim
Kendi hesabima gore 5+1 ken geldi ama doktoruma gore 2gun ondeyim 5+3 oluyor canim korktum geldiginde tabiki yerlesme diye dusunmedim sonuucta ogreneli baya olmustu rahimde kanama alanlarim varmis bugun ggelmedi cok sukurkaç haftalıkken geldi acaba
Geçmis olsun canim...Rabbim yenisini saglikla nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar,
Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimkiSizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
O kadar sevindim ki.senden haber geldiğinden beri hep dua ettim .Allah korusun civcivini de seni deCanlarimmm çok şükür iyi haberlerle geldim bugün benim civcivim atağa geçmiş kan değerlerim iyi geldi çok şükür ve kalp atışını da duydummmm@pozitifbiri beni de ekler misin canim kese ve kalp atışı 6+2 İnşallah bütün hamislerimden her zaman iyi haberler alırız kahverengi lekeler devam ediyor her hamilelik farkli ilerler hiic stres yapmayalim
Rabbim sağlıkla bir gebelik versin inşallah.En hayırlısı senin olsunMerhaba kızlar,
Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimkiSizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
Çok şükür inşallah hiç gelmez sağlıkla kucagımıza alırız bebeklerımızıKendi hesabima gore 5+1 ken geldi ama doktoruma gore 2gun ondeyim 5+3 oluyor canim korktum geldiginde tabiki yerlesme diye dusunmedim sonuucta ogreneli baya olmustu rahimde kanama alanlarim varmis bugun ggelmedi cok sukur
Üzüldüm.. Tez zamanda rabbim sağlıklı hayırlı bebek versin inşallah. Belirtilerin nelerdi acaba ne aralıkla beta baktırdınMerhaba kızlar,
Benimde sol kasıkta oluyor keskin batma şeklinde hatta wc gidip kontrol ediyorum acaba kanama vs oldu mu diyekızlar bacak ve alt karın ağrısı normal mi ya sabahtan beri korkutuyor beni
bendede var canım normal dıyorlar bu tarz agrılara her gun baska bır yerım agrıyor karın bolgem hepkızlar bacak ve alt karın ağrısı normal mi ya sabahtan beri korkutuyor beni
kendımı gordum :)Benimde sol kasıkta oluyor keskin batma şeklinde hatta wc gidip kontrol ediyorum acaba kanama vs oldu mu diye
Ne zaman öğrendin acaba yanlış anlama üzüntünün adına gitmek adına sormuyorum asla ama bızlere yardımcı olmak adına fıkır edınmek adınaSağolun kızlar..Hiçbir belirti yoktu, rutin beta kontrolünde değer düştü ve zaten eve gelince kanama başladı. Duphastonu bırak ve dinlen dedi doktorum, ağrın olabilir olursa ağrı kesici içebilirsin dedi. 4 gün sonra betaya tekrar bakacak düşmüş mü diye..
aynen canım ya adet sancısı gibi şu an , elim şeyimde geziyorum resmen her an bir şey gelcekmi diyeBenimde sol kasıkta oluyor keskin batma şeklinde hatta wc gidip kontrol ediyorum acaba kanama vs oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?