- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.261
canimmm hayirli olsun maşallah kuzulara oyy kalplerineTeyzeleri bizimde kalpler atmaya başlamışş pıtpıt gözüküyor ses henüz yokArtık iyice düştüğüm için serum takmaya çağırdı doktorumuz serum takıcak daha da artar miden dedi günde 3 ilaca çıkardık bakalım Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniklerimizi
canim bizzat kendi doktorum disinda kadin dogum dr olan kuzenimlede gorustum dun. parol kullanabilirsin dedi oda agrin veya hasta oldugunda dedi.Kızlar çok direniyorum ama Parol içsek sorun olur mu acaba ya? Ben unutmuşum gebeliği
inşallah görünür belki haftayla alakalıdır 5+5 göründü sağlıklı olsunlarda geç erken farketmez görünmesiKuzum Altan görünüyor çok nadir göründü anlamdim neden karından net görünmüyor bakakim Çarşamba yine gitcem 5+3 oldum
ÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEMKötü düşünme biraz uzan dinlen ama artarsa hemen doktora git
canim bende regl normalde 3. gunuydu gebeydim ama o 3. gunde kahverengi lekelenme oldu. bide dun cok az geldi gecti. telas yapma ama icini cok kemirceksede dokttoruna sor rahat etsin icin cnmREGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YERLEŞME KNAMASI OLMUŞTU. 5 HAFTADADA OLURMU BU KANAMA ? KAHVERENGİ AMA BUGÜN AZ AZ GELDİ
hayirli haberle gel canimÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEM
bende cumartesi peçeteye kırmızı geldi pazar kahve kırmızı iç çamaşır birkaç kere peceteye cok şukur bir şey yokmuş gelmedi başkaREGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YERLEŞME KNAMASI OLMUŞTU. 5 HAFTADADA OLURMU BU KANAMA ? KAHVERENGİ AMA BUGÜN AZ AZ GELDİ
inşallah bir şey yoktur geçerÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEM
İnşallah bişey yoktur Allah’ın izniyle.bi görünün doktora tabi.Bize de güzel haberler verin inşallahÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEM
Sakin kal kötü düşünme bişey olmaz inşallah git görün doktorunaÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEM
Canim korkma benimde cumadan beri azar azar geldi bugun gelmedi hic ilaca basladim ve igne oldum ayrica rapor aldim calisiyorsan rapor al kesinlikle bu tarz léke ve kanamalarda dinlenmek cok onemliymis full oturur ve yatar pozisyondayim doktorum hep dinlen dedi cunkuÇOĞALDI KAHVERENGİ LEKELER DOKTORA GİDİCEM
Ters rahim durumunuz olabilir mi acaba isterseniz doktorunuza bir sorun.Benim ters rahim o yüzden karından çok zor görüldü ölçüm yapılamadı o nedenle vajinal ultrasonla bakıldıBenim çok yüksek ama halen karindan görünmedi net olarak
Sormadim kuuzm hiç Altan baktı tek keseydi baksa doktor 2 kese dedi baklm nolacakTers rahim durumunuz olabilir mi acaba isterseniz doktorunuza bir sorun.Benim ters rahim o yüzden karından çok zor görüldü ölçüm yapılamadı o nedenle vajinal ultrasonla bakıldı
Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza
Canım 27 yaşındayım tüp bebek ile inşallah yavruma kavuşmayı bekliyorum. Ankarada yaşıyorm adet tarihim 16 kasımMErhaba canım bilgilerini alabilirsem ekleyelim tablomuza seni de.
Beklenen dogum tarihi
Benim de karindan görünmedi bugün. Dün betamı ölcturmustum 4800 cikmisti. Bugun kesin görünür dedim, ki betam 6-7 bin olur bugun diye hesapladigimdan, ama karindan görünmedi, vajinal muayenede gördük cok şükür. Keseyi görene kadar rahat edemiyor insan. Size sadece karindan mi bakilmistiBenim çok yüksek ama halen karindan görünmedi net olarak
Karından bakılınca görünmüyor anlamadimBenim de karindan görünmedi bugün. Dün betamı ölcturmustum 4800 cikmisti. Bugun kesin görünür dedim, ki betam 6-7 bin olur bugun diye hesapladigimdan, ama karindan görünmedi, vajinal muayenede gördük cok şükür. Keseyi görene kadar rahat edemiyor insan. Size sadece karindan mi bakilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?