- 19 Şubat 2020
- 5.361
- 2.907
- 123
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.301
hafta sonu iyiydim,işe geldim tuhaf oldum:)) 3 düşükten sonra korkar oldum artımbendede var canım normal dıyorlar bu tarz agrılara her gun baska bır yerım agrıyor karın bolgem hep
İlk günlerde benim de olmuştu normal deniyor geneldeBenimde sol kasıkta oluyor keskin batma şeklinde hatta wc gidip kontrol ediyorum acaba kanama vs oldu mu diye
geçmiş olsun canım,allahım sağlıcakla nasip etsin inşallah hepimizeBen düşük bir değerle tesadüfen öğrenmiştim gebe olduğumu. 21, 87, 277 idi değerler ama bugün bir anda 161 e düştü ve kanama başladı.. Hastaneye sancı ve kanama ile gitmiştim. Regl olduğumu sanıyordum ama gebelik varmış meğer..
Allah hayırlısını hayırlı zamanda versinMerhaba kızlar,
Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimkiSizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
Allah korusun kotu dusunme bol su ıc ıyı beslen cok ayakta durmamaya ozen gosterhafta sonu iyiydim,işe geldim tuhaf oldum:)) 3 düşükten sonra korkar oldum artım
Son adet tarihine göre hesaplanandan bi hafta eksik alınıyor.Mesela benim sat a göre 7+2 ama geç döllenme olduğu için 6+2 hesaplıyoruzkızla gebeliği geç döllenmede nasıl hesaplıyorlar. son adet tarihinimi baz alıyorlar? yumurtlama tarihinimi?
aynen canım oturuyorum zaten şu an, 7 olsada çıksam diye bekliorumAllah korusun kotu dusunme bol su ıc ıyı beslen cok ayakta durmamaya ozen goster
Maşallah güzel artmış3 gun geçmişti o zaman 197 sali 1100 kusur cuma asm verdim 5bin kusurdu
bende de aynı sebepten hep korku varhafta sonu iyiydim,işe geldim tuhaf oldum:)) 3 düşükten sonra korkar oldum artım
en 18 ekimde adet oldum,7 kasımda yumurtlama oldu yani 6 haftalık falan ozamanSon adet tarihine göre hesaplanandan bi hafta eksik alınıyor.Mesela benim sat a göre 7+2 ama geç döllenme olduğu için 6+2 hesaplıyoruz
Canim makineden kaynakli olabilir mi acaba bazi makineler bi degisik oluyor benim doktorumun önceden kullandigi da bi eski gibiydi dusun ultrason kagidini bile veremiyodu A4e basiyodu simdi makinelerini degistirmis çok fark etti herseyKarından bakılınca görünmüyor anlamadim
Allah sonumuzu hayır etsin canım :) yarın kontrolüm var bakıcaz artıkMaşallah güzel artmış
bende de aynı sebepten hep korku var
Geçmiş olsun canım ama üzülme en azında kimyasalla geçmiş. Bir kaç hafta daha dursaydı kürtaj olacaktın o daha kötü, bende öyle olmuştu. Gelecek aylarda sağlıklı gebelik olur inşallahMerhaba kızlar,
Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimkiSizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
Kuzum değerim baya yüksek ozeldeki doktorun tek kese dedi devletteki doktor 2 kese dediAllah sonumuzu hayır etsin canım :) yarın kontrolüm var bakıcaz artık
Geçmiş olsun sağlıklı bebeklerin olur inşallahHastaneye sancıyla geçen hafta gitmiştim yani.. Kanamam da vardı ama ben regl sancısı sandım. Beta bakınca 21 pozitifi gördük. Bugün beta kontrolüne gittim, ağrı sızı kanama yoktu ama değer düşmüştü ve kanama başladı.
Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz,,,Benden gene kan geldi az doktor aradim acilde igne vurdular eve geçtim şimdi önlem amaçlı dinleniyom
aaa süper inşallah ikizdir:)) allah gönlüne göre versin canımKuzum değerim baya yüksek ozeldeki doktorun tek kese dedi devletteki doktor 2 kese dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?