2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Ben düşük bir değerle tesadüfen öğrenmiştim gebe olduğumu. 21, 87, 277 idi değerler ama bugün bir anda 161 e düştü ve kanama başladı.. Hastaneye sancı ve kanama ile gitmiştim. Regl olduğumu sanıyordum ama gebelik varmış meğer..
geçmiş olsun canım,allahım sağlıcakla nasip etsin inşallah hepimize
 
Hastaneye sancıyla geçen hafta gitmiştim yani.. Kanamam da vardı ama ben regl sancısı sandım. Beta bakınca 21 pozitifi gördük. Bugün beta kontrolüne gittim, ağrı sızı kanama yoktu ama değer düşmüştü ve kanama başladı.
 
Merhaba kızlar,

Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimki 🥺 Sizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin🥺 ben de 4 ay önce kimyasal gecirmistim, insan cok üzülüyor ama daha kötü ihtimalleri düşününce insan en azından kimyasal oldu deyip şükrediyor. Operasyon gerekmiyor, cocuk dusunuyorsaniz sonrasinda beklemeniz gerekmiyor. Sagliksiz oldugu icin kimyasal oldu deyip teselli buluyor insan.
 
kızla gebeliği geç döllenmede nasıl hesaplıyorlar. son adet tarihinimi baz alıyorlar? yumurtlama tarihinimi?
Son adet tarihine göre hesaplanandan bi hafta eksik alınıyor.Mesela benim sat a göre 7+2 ama geç döllenme olduğu için 6+2 hesaplıyoruz 💐
 
Merhaba kızlar,

Beta 277 den 161 e düştü ve kanamam başladı bugün. Kimyasal gebelikmiş benimki 🥺 Sizlere sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim.. Aranızdan ayrılıyorum..
Geçmiş olsun canım ama üzülme en azında kimyasalla geçmiş. Bir kaç hafta daha dursaydı kürtaj olacaktın o daha kötü, bende öyle olmuştu. Gelecek aylarda sağlıklı gebelik olur inşallah 🙏
 
X