- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #3.241
Bende maraşlıyım canımbiliyorum o tarhanayı
Bende 4+5 göründü karındanBel ağrısıyla birliktemi oldu leke sendede canım? 2 dusuk olunca insan cok korkuyor. Cuma randevum benimde 5+0 da kese goxukmez dimi ?
BETAN KAÇTI GÖZÜKTÜ ?Bende 4+5 göründü karından
ÖYLEYMİŞ AKŞAMA GİDİM MUYANEYE BEN.Vajinal görünme ihtimali daha yüksek ama normal karından gören arkadaşlar da var burda
Çok teşekkürler hepimize inşallahh
Çok geçmiş olsunn acil şifalar olsun inşallahhbizim 6+0 bugün ama bebişlerin biri 5+6 çıktı diğeri 5+4
Bence olmaz bana doktor kendi vermişti direk zorda kalınca kullanırsın diye
Benim çok yüksek ama halen karindan görünmedi net olarakkarında ben alttan istemiyordum doktorumda bakmadı zaten
Ay İnşaAllah sorunsuz qucağımıza alırız bu benim ilk gebeliyim. Doktor bişey demedi sadece ultrason kağızında bişey göremiyorum biraz tedirginim. Ama 6 haftaysa o zaman görünmesi lazımdı Allah sabr versin 2 ci ultrasona kadar rahat olamayacağım galibaMerhaaba, bende yeni öğrendim ama hafta son regl başlangıç tarihine göre belirleniyormuş. Benim 11 kasım son reglim 4 hafta 3 gün yani 5 hafta olarak geçiyor bu durumda sizinde yaklaşık 6 haftalık olması normaldoktor tedbir amaçlı mı 3 hafta sonra gel dedi ve ya birşey dedi de ondan mı tedirgin oldunuz?
Oyy maşallah kuzum bugunmu duydunTeyzeleri bizimde kalpler atmaya başlamışş pıtpıt gözüküyor ses henüz yokArtık iyice düştüğüm için serum takmaya çağırdı doktorumuz serum takıcak daha da artar miden dedi günde 3 ilaca çıkardık bakalım Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniklerimizi
Kaçtı beta hgc ben 4+6 gittim o zamanda görünmedi bende 5+5 şimdiBenim çok yüksek ama halen karindan görünmedi net olarak
REGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YERLEŞME KNAMASI OLMUŞTU. 5 HAFTADADA OLURMU BU KANAMA ? KAHVERENGİ AMA BUGÜN AZ AZ GELDİcanim o haftalarda normal bel agrisi yerlesme kanamasi olabilir belki. grupta cogu kisinin kahverengi lekesi oldu takip ettiysen eger. kirmiziya dnmedigi surece sikinti yok bence
Bizde bugün 5+2 olduk ama doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum inşallah bi hafta daha bekleyebilirim ama çok zorr4+6 kesemizi gördük çok şükür
2550BETAN KAÇTI GÖZÜKTÜ ?
Ayyyy ikizdi di miiiiÇok teşekkürler hepimize inşallahh
Çok geçmiş olsunn acil şifalar olsun inşallahhbizim 6+0 bugün ama bebişlerin biri 5+6 çıktı diğeri 5+4
Bence olmaz bana doktor kendi vermişti direk zorda kalınca kullanırsın diye
Kötü düşünme biraz uzan dinlen ama artarsa hemen doktora gitREGLİDEN 4 GÜN ÖNCE YERLEŞME KNAMASI OLMUŞTU. 5 HAFTADADA OLURMU BU KANAMA ? KAHVERENGİ AMA BUGÜN AZ AZ GELDİ
Cuma akşamı 11502;2 en sonKaçtı beta hgc ben 4+6 gittim o zamanda görünmedi bende 5+5 şimdi
Evet çok haklısınız ,hastanede değil sadece bence biz her yerde takmalıyız artık.çok zorArkadaşlar hastanelerde maskesiz gezmeyiniz domuz qrip salgını varmış bazı bölgelerde okullar kapana bilirmiş en çok çoçuklarda gözüküyor dikkatli olun çok çok geçmiş olsun
baya yüksek neden görünmediğini söyledimi doktor bence görünmesi lazımCuma akşamı 11502;2 en son
Kuzum Altan görünüyor çok nadir göründü anlamdim neden karından net görünmüyor bakakim Çarşamba yine gitcem 5+3 oldumbaya yüksek neden görünmediğini söyledimi doktor bence görünmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?