- Konu Sahibi ffestinalente
- #3.221
pozitifbiri kese 5+5 görüldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET AKŞAM İŞ ÇIKIŞI BİR KAN VEREYİM 3000 ÜSTÜYSE YARIN DOKTORA GİDEYİM HEMEN BENhaftasonu agrıdı 1 kere iç çamaşırıma diğerleri peceteye geldi beta hgc baktırın belli olur 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlar benim cuma günü 5650 di bugün 5+5 oldu
KARIN AĞRISI BEL AĞRISI VARMI SENDE CANIM ?benimde cumartesi pazar oldu geçti bugün gittim kesemiz var sorun değil takip edelim dedi
5+ mi oldun canim? Korkma insallah önemli degildir ama devam ederse mutlaka doktora söyle.. ben de calisiyorum sürekli hareket halinde isim ayaktayim yorucu baya. Transferden sonraki ilk 1 hafta calistim. Simdi evdeyim 5 gündür falan rapor aldim biraz dinleneyim diye. Yine balicam birkac gün sonra ise umarim zorlanmam cok endiseliyimNE GÜZEL YARDIMCI OLMASI ALLAH RAZI OLSUN. BENİM AZ ÖNCE BİRAZ LEKELENME OLMUŞ AMA 5 HAFTAYA GİRDİM. İNŞALLAH BİR SORUN OLMAZ. İŞTEYİMDE DİNLENİM DESEM OF
aynen hatta yakınsa gideceğin hastanede ver daha iyi olurEVET AKŞAM İŞ ÇIKIŞI BİR KAN VEREYİM 3000 ÜSTÜYSE YARIN DOKTORA GİDEYİM HEMEN BEN
karında değilde kasıklarımda biraz belim ağrıyor cnmKARIN AĞRISI BEL AĞRISI VARMI SENDE CANIM ?
ANLADIM CANIM AKŞAM BİR KAN VEREYİMDE SONUÇ BELLİ OLUR MERAKLANDIM ŞİMDİ.karında değilde kasıklarımda biraz belim ağrıyor cnm
5+0 OLDUM CANIM. HAYIRLI OLSUN SENİNDE İNŞALLAH GÜZEL ÇIKAR KAN SONUCUN. EVDE DİNLENMEMİZ LAZIM BU DÖNEM KESİNLİKLE. BEN 2 GÜN İZİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARINA. AĞRIN OLURSA GİTME DİNLEN YİNE. YAZIK O KADAR EMEĞE TÜP BEBEK ZOR VE UZUN İŞLER. HEP ENDİŞE MALESEFİYİ HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İNŞALLAH5+ mi oldun canim? Korkma insallah önemli degildir ama devam ederse mutlaka doktora söyle.. ben de calisiyorum sürekli hareket halinde isim ayaktayim yorucu baya. Transferden sonraki ilk 1 hafta calistim. Simdi evdeyim 5 gündür falan rapor aldim biraz dinleneyim diye. Yine balicam birkac gün sonra ise umarim zorlanmam cok endis
Merhaba birşey soracam altanmi karindanmi gorundupozitifbiri kese 5+5 görüldü
canim o haftalarda normal bel agrisi yerlesme kanamasi olabilir belki. grupta cogu kisinin kahverengi lekesi oldu takip ettiysen eger. kirmiziya dnmedigi surece sikinti yok benceKIZLAR 5+0 DAYIM İKİ GÜNDÜR BEL AĞRISI VAR. BİRAZ LEKELENMEM OLMUŞ. KORKTUM BİRAZ.
karında ben alttan istemiyordum doktorumda bakmadı zatenMerhaba birşey soracam altanmi karindanmi gorundu
Amin canim, aynen kendimi zorlamiycam. Isten cikarilmak da istemem. Simdi kismet birkac hafta disimi sikmam lazim kadin doktorundan onay gibi bi kagit veriyorlar burda 7. haftadan itibaren, o kagit oldu mu isten de cikaramiyorlar. O zamana kadar dikkat ede ede gerekirse gene rapor alarak idare etmeye caliscam. Hakkimizda hayirlisi insallah amin5+0 OLDUM CANIM. HAYIRLI OLSUN SENİNDE İNŞALLAH GÜZEL ÇIKAR KAN SONUCUN. EVDE DİNLENMEMİZ LAZIM BU DÖNEM KESİNLİKLE. BEN 2 GÜN İZİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARINA. AĞRIN OLURSA GİTME DİNLEN YİNE. YAZIK O KADAR EMEĞE TÜP BEBEK ZOR VE UZUN İŞLER. HEP ENDİŞE MALESEFİYİ HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İNŞALLAH
AKLIMDA OLSUN 7 HAFTA DURUMU. SAĞLIKLA KAVUŞALIMDA YAVRULARIMIZA HERŞEY ONLAR İÇİN :)Amin canim, aynen kendimi zorlamiycam. Isten cikarilmak da istemem. Simdi kismet birkac hafta disimi sikmam lazim kadin doktorundan onay gibi bi kagit veriyorlar burda 7. haftadan itibaren, o kagit oldu mu isten de cikaramiyorlar. O zamana kadar dikkat ede ede gerekirse gene rapor alarak idare etmeye caliscam. Hakkimizda hayirlisi insallah amin
Miniğe maşallah size de çok geçmiş olsun Allah şifa versinTeyzeleri bizimde kalpler atmaya başlamışş pıtpıt gözüküyor ses henüz yok Artık iyice düştüğüm için serum takmaya çağırdı doktorumuz serum takıcak daha da artar miden dedi günde 3 ilaca çıkardık bakalım Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniklerimizi
Teyzeleri bizimde kalpler atmaya başlamışş pıtpıt gözüküyor ses henüz yok Artık iyice düştüğüm için serum takmaya çağırdı doktorumuz serum takıcak daha da artar miden dedi günde 3 ilaca çıkardık bakalım Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah miniklerimizi
Ben son 3 günde 3 tane içtim Allah affetsin bugün doktor da çok zorda kalırsanız günde 3 taneye kadar içebilirsiniz dediKızlar çok direniyorum ama Parol içsek sorun olur mu acaba ya? Ben unutmuşum gebeliği
Vajinal görünme ihtimali daha yüksek ama normal karından gören arkadaşlar da var burdaBel ağrısıyla birliktemi oldu leke sendede canım? 2 dusuk olunca insan cok korkuyor. Cuma randevum benimde 5+0 da kese goxukmez dimi ?
Çok teşekkürler hepimize inşallahhMiniğe maşallah size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsunn acil şifalar olsun inşallahh bizim 6+0 bugün ama bebişlerin biri 5+6 çıktı diğeri 5+4Bizde de öyleydi çok güzel bi his değil mi hayırlı olsun bende bugün yine çok kötüyüm burnum tıkalı komple .Hepimize sağlık diliyorum.Sizin bebiş kaç haftalıktı
Bence olmaz bana doktor kendi vermişti direk zorda kalınca kullanırsın diyeKızlar çok direniyorum ama Parol içsek sorun olur mu acaba ya? Ben unutmuşum gebeliği