2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar benim lekelenme gibi birşey gelmiş ama çamaşırım koyu renk rengini o yüzden ayırt edemiyorum işyerinden izin alıp doktor muayenesine gitmem imkansız kan testi yaptırabilirsem yine olur mu birşey olmuş mudur sizce bu haftalarda lekelenme normal diyor ama çok korkuyorum

Kızlar benim lekelenme gibi birşey gelmiş ama çamaşırım koyu renk rengini o yüzden ayırt edemiyorum işyerinden izin alıp doktor muayenesine gitmem imkansız kan testi yaptırabilirsem yine olur mu birşey olmuş mudur sizce bu haftalarda lekelenme normal diyor ama çok korkuyorum
Artarsa bi doktora görünmenizi tavsiye ederim sanırım ben duramazdım.Kanda anlaşılır mı hiç bilmiyorum.İnşallah önemli birşey yoktur ,kendinizi strese sokmayın 🙏🏼 artık hepimiz için beyaz çamaşır zamanı geldi sanırım 😕

Artarsa bi doktora görünmenizi tavsiye ederim sanırım ben duramazdım.Kanda anlaşılır mı hiç bilmiyorum.İnşallah önemli birşey yoktur ,kendinizi strese sokmayın 🙏🏼 artık hepimiz için beyaz çamaşır zamanı geldi sanırım 😕
Aşırı zor duruyorum zaten ama mecburum...

Merhaba
araniza ben de katildim daha testle ögrendim kan vermedim ama sizlerinde ilk zaman adet olacakmis gibi agrilariniz oldu mu?
Oldu oluyor olacak hepsi normal :)
Zaman geçmiyorrrrr 😂 sağ Salim duyalım da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👶🏻
Bebişler 7. haftadan önce kalp atışı duymazsınız duysanız da anlaşılmaz net olmaz. 7 yi doldurun sonra gidin. Ben 2 kere tecrübe etmiş biri olarak diyorum B Buffalosos ve diğer kızlar. Ben de bugun kan verdim 24 ünde 56 ydı beta bakalım bugun ne çıkacak

Merhaba kızlar, dün doktoruma göründüm.. Keseyi gördük çok şükür ama azcık olması gereken yerin aşağısında kese dedi.. inşallah sorun olmaz.. 😌 progestan başladım hemen
Zamanla oturacak insallah 💕 ağızdan mı içtiniz yan etki yaptı mı progestan sizde

X