2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Teşekkür ederim yok üstten baktı doktor vajinal yapmadı işte biraz sorun var ki olması gereken yerin altında düşük ihtimali korkutuyor beni
Progestan ve dinlenmeyle zamanla yerleşir bence 🙏🏻 kendinizi yormayın ve üzmeyin 💜

Üstten çok erken görünmüş sizin 😍😍
Normalde alttan anca minicik görünmesi gerekirdi
Evet ben de şaşırdım, beta yüksek diye muhtemelen 💜 Vajinal muayene istemiyorum ben, yarın umarım üstten görür yoksa önümüzdeki hafta tekrar giderim artık 🙄

Progestan ve dinlenmeyle zamanla yerleşir bence 🙏🏻 kendinizi yormayın ve üzmeyin 💜

Evet ben de şaşırdım, beta yüksek diye muhtemelen 💜 Vajinal muayene istemiyorum ben, yarın umarım üstten görür yoksa önümüzdeki hafta tekrar giderim artık 🙄
Aynn dikkat ediyorum şimdilik yatışlardayımm 😁😁🤰🤰 inşallah sizde görürsünüz bebişin kesesini 🤗🤗🤲

Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim, araştırırken bu siteyi buldum. Allah izin verirse Temmuz sonu Ağustos başı olacak doğum inşallah. Burada yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor.
Ağustos anneleri grubuna nasıl üye olabilirim?
Hayırlı olsun 🥰 Bu şekilde aktif olarak yazışıyoruz bu grupta istediğiniz zaman yazabilir ve katılabilirsiniz sohbetimize ❤️❤️

Muayene oldunuz mu son adet tarihiniz neydi 😍

Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim, araştırırken bu siteyi buldum. Allah izin verirse Temmuz sonu Ağustos başı olacak doğum inşallah. Burada yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor.

Hayırlı olsun 🥰 Bu şekilde aktif olarak yazışıyoruz bu grupta istediğiniz zaman yazabilir ve katılabilirsiniz sohbetimize ❤️❤️

Muayene oldunuz mu son adet tarihiniz neydi 😍

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.🥰 Muayene oldum 6. haftaya yeni girdim. 18 Ekimdi son adet tarihim.
Sizin bulantilariniz başladı mı bende şu an belirgin şekilde yorgunluk var

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.🥰 Muayene oldum 6. haftaya yeni girdim. 18 Ekimdi son adet tarihim.
Benim bugün tam 5+0 oldu henüz hic bulantım yok.. ancak akşamları sersemlik yorgunluk oluyor hatta iştahım suan çok açık

Hoşgeldin hayırlı olsun 🤗🤗🤰🤰

Hoşgeldiniz ❤️

X