- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
Çok şükür inşallah sorunsuz bir şekilde devam ederÜstten çok erken görünmüş sizin
Normalde alttan anca minicik görünmesi gerekirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür inşallah sorunsuz bir şekilde devam ederÜstten çok erken görünmüş sizin
Progestan ve dinlenmeyle zamanla yerleşir bence kendinizi yormayın ve üzmeyinTeşekkür ederim yok üstten baktı doktor vajinal yapmadı işte biraz sorun var ki olması gereken yerin altında düşük ihtimali korkutuyor beni
Evet ben de şaşırdım, beta yüksek diye muhtemelen Vajinal muayene istemiyorum ben, yarın umarım üstten görür yoksa önümüzdeki hafta tekrar giderim artıkÜstten çok erken görünmüş sizin
Aynn dikkat ediyorum şimdilik yatışlardayımm inşallah sizde görürsünüz bebişin kesesiniProgestan ve dinlenmeyle zamanla yerleşir bence kendinizi yormayın ve üzmeyin
Evet ben de şaşırdım, beta yüksek diye muhtemelen Vajinal muayene istemiyorum ben, yarın umarım üstten görür yoksa önümüzdeki hafta tekrar giderim artık
Hayırlı olsun Bu şekilde aktif olarak yazışıyoruz bu grupta istediğiniz zaman yazabilir ve katılabilirsiniz sohbetimizeMerhabalar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim, araştırırken bu siteyi buldum. Allah izin verirse Temmuz sonu Ağustos başı olacak doğum inşallah. Burada yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor.
Ağustos anneleri grubuna nasıl üye olabilirim?
Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim, araştırırken bu siteyi buldum. Allah izin verirse Temmuz sonu Ağustos başı olacak doğum inşallah. Burada yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor.
Hayırlı olsun Bu şekilde aktif olarak yazışıyoruz bu grupta istediğiniz zaman yazabilir ve katılabilirsiniz sohbetimize
Muayene oldunuz mu son adet tarihiniz neydi
Benim bugün tam 5+0 oldu henüz hic bulantım yok.. ancak akşamları sersemlik yorgunluk oluyor hatta iştahım suan çok açıkTeşekkür ederim size de hayırlı olsun. Muayene oldum 6. haftaya yeni girdim. 18 Ekimdi son adet tarihim.
Sizin bulantilariniz başladı mı bende şu an belirgin şekilde yorgunluk var
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhabalar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim, araştırırken bu siteyi buldum. Allah izin verirse Temmuz sonu Ağustos başı olacak doğum inşallah. Burada yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor.
Göğüslerde şişlik var azcık, sık idrara çıkma ve uykuu bende başladııTeşekkür ederim size de hayırlı olsun. Muayene oldum 6. haftaya yeni girdim. 18 Ekimdi son adet tarihim.
Benim de aynen iştahım var şimdilik, vitamin olarak ne kullanıyorsunuz bana Decavit önerdi doktor ama nedense o ilacı görünce bile midem bulanıyorBenim bugün tam 5+0 oldu henüz hic bulantım yok.. ancak akşamları sersemlik yorgunluk oluyor hatta iştahım suan çok açık
Regenesis max kullanıyorum içinde omega folik asit ve multivitamin varBenim de aynen iştahım var şimdilik, vitamin olarak ne kullanıyorsunuz bana Decavit önerdi doktor ama nedense o ilacı görünce bile midem bulanıyor
HoşgeldinizTeşekkür ederim size de hayırlı olsun. Muayene oldum 6. haftaya yeni girdim. 18 Ekimdi son adet tarihim.
Hoşbuldum Benim Temmuz sanırım tam hesaplayamadım dün 6. haftaya girdim. İsminizin altındaki doğum bilgilerini nereden yazıyoruz acabaHoşgeldiniz
Merhaba hayırlı olsun beta değeriniz kaç iken üstten gördü keseyi doktorunuzTeşekkür ederim yok üstten baktı doktor vajinal yapmadı işte biraz sorun var ki olması gereken yerin altında düşük ihtimali korkutuyor beni
Benim 1768ee karın ultrasonu ile görülmedi kesem ama sizinki 1800 de görülmüş ne güzel2 gün önce 1800 beta çıktı.. 4+1 günümüz der canım
Merhaba hayırlı olsun beta değeriniz kaç iken üstten gördü keseyi doktorunu
Merhaba teşekkür ederim 1800 de görüldüMerhaba hayırlı olsun beta değeriniz kaç iken üstten gördü keseyi doktorunuz
İnşallah sizde en kısa zamanda görürsünüz inşallahBenim 1768ee karın ultrasonu ile görülmedi kesem ama sizinki 1800 de görülmüş ne güzel
Hesap detaylarındanHoşbuldum Benim Temmuz sanırım tam hesaplayamadım dün 6. haftaya girdim. İsminizin altındaki doğum bilgilerini nereden yazıyoruz acaba
Kesem olması gereken yerin aşağısında tehlikeli biraz inşallah bir şey olmaz sizde sağlıklı şekilde görürsünüz bebeğinizi inşallahBenim 1768ee karın ultrasonu ile görülmedi kesem ama sizinki 1800 de görülmüş ne güzel
Hesap bilgilerinden ayarlayabilirsinizHoşbuldum Benim Temmuz sanırım tam hesaplayamadım dün 6. haftaya girdim. İsminizin altındaki doğum bilgilerini nereden yazıyoruz acaba