2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Oldu oluyor olacak hepsi normal :)

Bebişler 7. haftadan önce kalp atışı duymazsınız duysanız da anlaşılmaz net olmaz. 7 yi doldurun sonra gidin. Ben 2 kere tecrübe etmiş biri olarak diyorum B Buffalosos ve diğer kızlar. Ben de bugun kan verdim 24 ünde 56 ydı beta bakalım bugun ne çıkacak
sonucunuz ne çıktı acabaa

Kızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.

Kızlar 1000 den büyük yazıyor testte bir sorun yoktur değil mi ya
24 kasım da 57
30 kasımda >1000 diyor.
Ya tam net nasıl yazılmamış değeri tek sayfa o mu kafam karıştı benim de

Ama şöyle kafadan 2 kat yapsak 24 kasım 57

26 kasım 114

28 kasım 228

30 kasım 456

Normal artısken baya baya iyi canım seninde 🥰🥰👶🏻

Keşke acilde yaptırsaydın testini sağlık ocağında geç cıkıyor sonuç, ben sabırsız olduğumdan acile gidiyorum hep.. ama sabır et sonucun güzel gelir inşallah 🤗🤗
Bende hep özelde yaptırmıştım bugün gitmişken vereyim diye verdim ve pişmanım 😕 Görmeyince içim rahat etmedi 🙈

İnşallah ya o kadar korkuttular ki beni özellikle internette yazılanlar kalp atışını bir duysam içim bir nebze rahat edicek 🥺

Bana da büyük bin demişler tamam büyük de ne kadar büyük 😂 ben de randevumu öne çeksem mi cekmesem mi kararsizim.

İnşallah ya o kadar korkuttular ki beni özellikle internette yazılanlar kalp atışını bir duysam içim bir nebze rahat edicek

İnşallah ya o kadar korkuttular ki beni özellikle internette yazılanlar kalp atışını bir duysam içim bir nebze rahat edicek 🥺
İnternete bakarsam kendime ayda bir kanser teşhisi koyuyorum 😄😄 ama hepsi yalan oluyor sonra içini ferah tut kalp atışı biter ikili test o biter doğum falan bitmez bu anacım kafayı serin tutmaktan başka çare yok 🤣🤣🤣

X