- Konu Sahibi ffestinalente
Ayy tek degilim o zaman rahatim kimyasal olursa filan adetim gelir korkusu var kese gorene kadar rahat yok o zaman siz kese gordunuz muHepimizde öyle bence 3 haftadır dediginiz gibiyim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tek degilim o zaman rahatim kimyasal olursa filan adetim gelir korkusu var kese gorene kadar rahat yok o zaman siz kese gordunuz muHepimizde öyle bence 3 haftadır dediginiz gibiyim ben de
Rahat olmanı tavsiye ederim gerçi bende öyleyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 2 ay önce boş gebelikten kürtaj olduğum için tedirginim hala kalp atışını duyana kadar böyle olucam bende sanırımAyy daha cok var bakalim nasil dayanicaz kan vermek icin bekliyorum biraz daha yukselsin diye bakalim kanda bir kesinlessin biraz rahatlarim anca 1 hafta sonra keseyi gorebilirim o zaman
Herhalde hic rahat yok doguralim dicez sonrada baska seyleri dusunuruzRahat olmanı tavsiye ederim gerçi bende öyleyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 2 ay önce boş gebelikten kürtaj olduğum için tedirginim hala kalp atışını duyana kadar böyle olucam bende sanırım
Kalp atışı ne zaman olurmus acaba bana net söylemedilerRahat olmanı tavsiye ederim gerçi bende öyleyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 2 ay önce boş gebelikten kürtaj olduğum için tedirginim hala kalp atışını duyana kadar böyle olucam bende sanırım
Sanırım 7. Hafta çünkü beni 19 aralık haftası gel kalp atışı için dedi şu an 4. HaftadayımmKalp atışı ne zaman olurmus acaba bana net söylemediler
Zaman geçmiyorrrrr sağ Salim duyalım daSanırım 7. Hafta çünkü beni 19 aralık haftası gel kalp atışı için dedi şu an 4. Haftadayımm
Banada bişey demedi bugün canım sadece 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama en net 8. Haftada duyulur diyorlar haftaya gittiğimde gorucem bende sürpriz olucakKalp atışı ne zaman olurmus acaba bana net söylemediler
Yok ya canim ben öğrendiğimde hcg daha çok düşüktü haftasonu randevum var bakalım ne diyecek doktorAyy tek degilim o zaman rahatim kimyasal olursa filan adetim gelir korkusu var kese gorene kadar rahat yok o zaman siz kese gordunuz mu
Üzülme bende daha görmedim pazartesi dedi doktor insallah bakalimBen daha keseye kavuşamadım
Zamanlar geçmiyor vallahiiÜzülme bende daha görmedim pazartesi dedi doktor insallah bakalim
Aramızda 1 gün var ben de perşembe gideceğim, görmek için daha erken ama sorularım var onları sorarım en azındanBende perşembe günü bi doktora gideceğim ama birşey görüleceğini sanmıyorum henüz çok heyecanlıyım ama bakalım neler olacak Zaman biraz ileri aksa da hayırlısıyla hepimiz görsek ,kalp atışlarını duysak
Yaa evet bir gün var.bende alerji haplarımı içemiyorum bebişi öğrendiğimden beri.Nefes almayı unuttum.Sırf bunun için bile gitmeye değerAramızda 1 gün var ben de perşembe gideceğim, görmek için daha erken ama sorularım var onları sorarım en azından
Bende astım hastasıyım fısfısım bile yasakmış resmen parfüm koku herşeyden uzak duruyorum tıkanmıyım diyeYaa evet bir gün var.bende alerji haplarımı içemiyorum bebişi öğrendiğimden beri.Nefes almayı unuttum.Sırf bunun için bile gitmeye değer
Yaa evet bir gün var.bende alerji haplarımı içemiyorum bebişi öğrendiğimden beri.Nefes almayı unuttum.Sırf bunun için bile gitmeye değer
Bende astım hastasıyım fısfısım bile yasakmış resmen parfüm koku herşeyden uzak duruyorum tıkanmıyım diye
Ay çok geçmiş olsun mide yanması bide daha çok oluyormuş kiminde inşallah kolaylığın olur senin olmazAllah kolaylık versin hepimize
Ben de midemden rahatsızım, yıllardır mide koruyucu hap kullanıyorum. Öğrenir öğrenmez bıraktım ama mide yanmam çok var. Rennie, Gaviscon falan da geçirmiyor. Soralım bakalım ne diyecekler
Bende astım hastasıyım fısfısım bile yasakmış resmen parfüm koku herşeyden uzak duruyorum tıkanmıyım diye
Çok geçmiş olsun ,inşallah azalır ilerleyen dönemlerde.ilaç konusu çok zor ya.insan be yapacağını bilemiyor gerçektenAllah kolaylık versin hepimize
Ben de midemden rahatsızım, yıllardır mide koruyucu hap kullanıyorum. Öğrenir öğrenmez bıraktım ama mide yanmam çok var. Rennie, Gaviscon falan da geçirmiyor. Soralım bakalım ne diyecekler