2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ayy daha cok var bakalim nasil dayanicaz kan vermek icin bekliyorum biraz daha yukselsin diye bakalim kanda bir kesinlessin biraz rahatlarim anca 1 hafta sonra keseyi gorebilirim o zaman
Rahat olmanı tavsiye ederim gerçi bende öyleyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 2 ay önce boş gebelikten kürtaj olduğum için tedirginim hala kalp atışını duyana kadar böyle olucam bende sanırım🤭😊

Rahat olmanı tavsiye ederim gerçi bende öyleyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 2 ay önce boş gebelikten kürtaj olduğum için tedirginim hala kalp atışını duyana kadar böyle olucam bende sanırım🤭😊
Herhalde hic rahat yok 😄😄 doguralim dicez sonrada baska seyleri dusunuruz😄😄

Kalp atışı ne zaman olurmus acaba bana net söylemediler 🙈

Ayy tek degilim o zaman rahatim kimyasal olursa filan adetim gelir korkusu var kese gorene kadar rahat yok o zaman siz kese gordunuz mu
Yok ya canim ben öğrendiğimde hcg daha çok düşüktü haftasonu randevum var bakalım ne diyecek doktor

Benim doktor haftaya görürüz dedide perşembe gideceğim tam 7 haftalık olacak

Bende perşembe günü bi doktora gideceğim ama birşey görüleceğini sanmıyorum henüz 🥹 çok heyecanlıyım ama bakalım neler olacak 🙈 Zaman biraz ileri aksa da hayırlısıyla hepimiz görsek ,kalp atışlarını duysak 🤰🏼

Bende perşembe günü bi doktora gideceğim ama birşey görüleceğini sanmıyorum henüz 🥹 çok heyecanlıyım ama bakalım neler olacak 🙈 Zaman biraz ileri aksa da hayırlısıyla hepimiz görsek ,kalp atışlarını duysak 🤰🏼
Aramızda 1 gün var 🤗 ben de perşembe gideceğim, görmek için daha erken ama sorularım var onları sorarım en azından 😊

Aramızda 1 gün var 🤗 ben de perşembe gideceğim, görmek için daha erken ama sorularım var onları sorarım en azından 😊
Yaa evet bir gün var.🥰💐bende alerji haplarımı içemiyorum bebişi öğrendiğimden beri.Nefes almayı unuttum.Sırf bunun için bile gitmeye değer 🥹

Yaa evet bir gün var.🥰💐bende alerji haplarımı içemiyorum bebişi öğrendiğimden beri.Nefes almayı unuttum.Sırf bunun için bile gitmeye değer 🥹

Bende astım hastasıyım fısfısım bile yasakmış resmen parfüm koku herşeyden uzak duruyorum tıkanmıyım diye

Allah kolaylık versin hepimize 🙏🏻
Ben de midemden rahatsızım, yıllardır mide koruyucu hap kullanıyorum. Öğrenir öğrenmez bıraktım ama mide yanmam çok var. Rennie, Gaviscon falan da geçirmiyor. Soralım bakalım ne diyecekler 💛

Ben de midemden rahatsızım, yıllardır mide koruyucu hap kullanıyorum. Öğrenir öğrenmez bıraktım ama mide yanmam çok var. Rennie, Gaviscon falan da geçirmiyor. Soralım bakalım ne diyecekler 💛
Ay çok geçmiş olsun mide yanması bide daha çok oluyormuş kiminde inşallah kolaylığın olur senin olmaz 🙏🏼🙏🏼

Çok geçmiş olsun ,inşallah azalır ilerleyen dönemlerde.ilaç konusu çok zor ya.insan be yapacağını bilemiyor gerçekten ☹️

X