2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ya ben napayım 4+0 ız teyzesi :KK70: Ben de haftaya cuma keseye gitmeyi düşünüyorum. Aslında en güzeli 6+1 de kese, 7+3 veya 4 te de kalp atışı. hem Kontrol diye geçtiğinden ekstra ödeme de yapmanıza gerek kalmıyor :KK66:
Keske hepimiz aynı yerde olsaydık aynı dönem anneler çok iyi olurduk çocukları büyütürken 🙈🙈

Benimde 4+1 bugün ama bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum sanırım beta 3 bini geçince kese gözüküyormuş 2 katı artma devam ediyorsa cuma 3 bini geçmem gerek bir ihtimal gidicem 🤭

Kızlar merhaba aslında haziran annesi değilim ama tecrübeli annelere ihtiyacım var o yüzden size yazmak istedim benim 40 günlük bir bebeğim var ve dudağımdaki kızarıklığın farkında olmadan yavrumu emzirdikten sonra yerine koyarken öptüm sanırım uçuk çıkıyor internette çok korkunç şeyler yazıyor korktum başına gelen var mı yavruma bişe olur mu çok korkuyorum …

Selam kizlar benim bugün doktor randevum vardı ben bugün keseyi gördüm çok şükür haftaya tekrar çağırdı inşallah kalp atışlarını da duyarım darısı başınıza inşallah🤲🙂
Ayy harika. Alttan mı göründü boyutu söyledi mi 🙏🏻

Kızlar merhaba aslında haziran annesi değilim ama tecrübeli annelere ihtiyacım var o yüzden size yazmak istedim benim 40 günlük bir bebeğim var ve dudağımdaki kızarıklığın farkında olmadan yavrumu emzirdikten sonra yerine koyarken öptüm sanırım uçuk çıkıyor internette çok korkunç şeyler yazıyor korktum başına gelen var mı yavruma bişe olur mu çok korkuyorum …
Internete ne yazsak abarti abarti şeyler çıkıyor içinizi ferah tutun ama mutlaka doktorunuza da danışın tecrubeli annelerimiz de mutlaka yardimci olacaklardır

Evet çok yeni canım ben şuan 5+0 oldum daha bugün yeni keseyi gördüm benim bile çok küçük ama zaman çabuk geçiyor sağlıkla gelsin hepimizin bebisleri😊
Ayy daha cok var bakalim nasil dayanicaz kan vermek icin bekliyorum biraz daha yukselsin diye bakalim kanda bir kesinlessin biraz rahatlarim anca 1 hafta sonra keseyi gorebilirim o zaman

X