- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.921
Hahahah bana 2 kese dedi anlamıyor herkez ayrı birşey diyor bende şaşırdımAy Allah korusun
En büyük korkum ikiz üstüne ikiz dogurmak
İhtimal çok çok düşük ama arada bir aklıma geliyor naparım diye
Beni dogumhaneden çıkartıp tımarhaneye götürsünler öyle bir şey olursa
Kuzum banada dedi çiğ köfte yeme diyeEtli cigkoftedir canım o sonuçta içinde çiğ et var mantığı o. Normal cigkofteden bişey olmaz.
Insallah AminnnAynen canım devamı gelmedi şimdilik sıkıntı yok. Ben sadece folik asit kullanıyorum. Anladım inş sağlıkla kucağımıza alırız valla
Kuzum banada dedi çiğ köfte yeme diye
Dedim çok seviyorum bahartali dedi kuzum sorduğumdaSorun bakalım, etsizde yasak derse nedenini de sorun ama. Ben önceki gebeliklerimde yedim , yine olsa yine yerimçünkü etsizde zaten bulgur ve baharat var. Etlide toxoplazma riski var.
Dogumhaneden timarhaneye haAy Allah korusun
En büyük korkum ikiz üstüne ikiz dogurmak
İhtimal çok çok düşük ama arada bir aklıma geliyor naparım diye
Beni dogumhaneden çıkartıp tımarhaneye götürsünler öyle bir şey olursa
Haftaya net belli olur canımHahahah bana 2 kese dedi anlamıyor herkez ayrı birşey diyor bende şaşırdım
Şu anlık memnunum sağolsun her sorumda yardımcı oluyor umarım böyle gider. Bana yatarken 2 tane iç dedi eğer bu kesmezse bir ilaç daha verdi ama henüz ona geçmek istemiyorum daha da artarsa geçicemIyi.dusunelim iyi olsun insallah canim. valla arastirdmda kimisi oglende 1 tane iciyomus ama doktoruna danis tabi. bakalim nasil bi oneri vercek. doktorundan memnun musun canim
Allah sabır versin ya korkunç bir şeyDogumhaneden timarhaneye havalla cok guldum. Gecen arkadasimin 2 tane embiryo transfer oldu kiz 2 side bolunmus 4 olmus o kiz napacak acaba
Kuzum Dün 2 Kese Dediler Emin Degildi Pazartesi günü Gitcem Tekrar özellikle sordum canım ama yasak dediKelebegimx canım genetik mi? Ailede var mı ikiz
Bu arada çiğköfte çok severim ilk hamileliğimde sormuştum etli yasak
Ben bu konuyu çok arastirmistim canım bi dönemKelebegimx canım genetik mi? Ailede var mı ikiz
Bu arada çiğköfte çok severim ilk hamileliğimde sormuştum etli yasak
Kuzum 2. gebelikte 2 keseydi oluşmadıHaftaya net belli olur canım
Ama 2 kese gördüyse yanılma ihtimali düşük
Ben transferin 12.gunu 2 tane keseye benzer bir şey var ama doktor çok umutlanma demişti
2 kese olması da tek veya çift yumurta ikizi olduğuyla ilgili net bilgi vermezmisKuzum 2. gebelikte 2 keseydi oluşmadı
Zor ya gercekten allah sabir versin. Kesinlikle cogul gebelik zor bakimi buyutmesiAllah sabır versin ya korkunç bir şey
Sadece doğum sonrasi değil çoğul gebeliklerde hamilelik de çok zor geciyor
Çoğu da erken doğuyor zaten
Bizim ikiz anneleri topiğimizde bi arkadaş vardı
3 oğlu varmış 3.oglunu dogurunca tuplerini baglatmis
Aradan yıllar geçmiş eşi tutturmuş ben kiz bebek istiyorum diye
Kıbrısta tüp bebek yapmışlar 2 embriyo konulmuş
İlk muayenede 4 kese görmüşler kadın şok olmuş birden 7 cocuk
Diğer ikisinin kalbi durmuş sonra ikiz kızları oldu şimdi
tamam canimSorunca bana da söyler misin?
Surekli tükettiğimiz bir şey değil ama arada krizim tutuyor yiyorum canım istiyor
Senin kesin ikiz mi çift kese görmüştün sankiZor ya gercekten allah sabir versin. Kesinlikle cogul gebelik zor bakimi buyutmesibakalim benim nasil gececek
İlk defa duyuyorum kuzum2 kese olması da tek veya çift yumurta ikizi olduğuyla ilgili net bilgi vermezmis
Bunu da detaylı ultrasondaki perinatolog söylemişti doğunca anlarsınız anca diye
Erken bölünmelerde iki kese iki plasenta oluşabiliyormus
Daha geç bölünmelerde mono-di veya mono-mono ikizler oluyormuş
Hatta 5.gunden sonra bolunurse tam bölünme gerceklesmeyip yapışık ikiz dedikleri şey oluyormus
ay sana iki kese mi dendi kizzz yeni gordumHahahah bana 2 kese dedi anlamıyor herkez ayrı birşey diyor bende şaşırdım