- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.881
Arkadaşlarım kedisi olan var mı? Bizim 2 tane kedimiz var doktora söylemeyi unuttum o şokla birlikte. Kedisi olanlarda işleyiş nasıl oldu acaba? Doktor nelere dikkat etti bilgi verebilir misiniz?
Minik çocuklarımın aşısı bakımı oldukça iyiKedinin aşıları varsa tamsa sorum yok ama kumuna hiçbir şekilde dokunma, başkasına devret o işi canım o önemli.
Vallahi duygularıma tercüman oldunuzCanım ben son doktor kontrolumde grip olmaya başlıyorum hocam ne yapabilirim dedim. Nane limon, portakal mandalin sadece dedisabah akşam sirkeli su içiyorum tuzlu suyla gargara dedim. Olur dedi.bu doktorumun hocası benim ilk cocugumu doğurtan doktordu. Bana herşey serbest abartmamak kaydıyla demişti. Ben ne istediysem yedim içtim premses gibiydim öyle salatadaki maydanozla, nane limonla çocuk düşmez bu arada sağlam maydanoz falan yemeniz lazım arkadaşlar , çocuk o kadar kolay düşecek bir yerde bir şekilde değil. Çok da korkmayın. Gereksiz yere geriyorsunuz kendinizi bazen. Kaç seferdir yazacam araya birşey giriyor
Geçmiş olsun size de. Bir sarstı herhalde hepimiziBu arada şu an salya sümük hastayım WC kağıdım yanımda burun silip duruyorum tamamen kapalı burnum
Minik çocuklarımın aşısı bakımı oldukça iyikumuna çok uzun süredir dokunmuyorum kocam gallediyor sağolsun
Ayy canımm ya yıpratma kendini, herkes yaşıyor böyle şeyler de bebişinin gülüşünü filan hayal et, en kısa zamanda geçecek hepsi..Çoook sevindimmmmmsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Kızlar ben siteye çok bakamıyorum sürecim zor ilerliyor ilaçta mide bulantıma etki etmedi su bile içemiyorum bu sefer vücudum susuz kalıyo diye vicdan yapıyorum ruh gibi ortalıkta dolanıyorum dün resmen kaç saat ağladım normale dönemeyecekmiyim diye bu bir süreç biliyorum ama işte Allah hepimize sağlık, güç, kuvvet versin inşallah
Geçmiş olsun size de. Bir sarstı herhalde hepimiziben birazdan kaya tuzuyla nazal temizleme yapacağım iyi geleceğini düşünüyorum
Oyy oyyy maşallahBenim de 1.5 yaşında Golden kızım var teyzesi
Benim de doğum günüm 11.11benimde 11.11 canım
Mutlaka gitÇok haklısın ama antibiyotik kullanmak da hiç istemedim yane yapacağımı bilemedim.Bu gece bi acil yollarını arşınlayayım bakalım ne diyecekler
Bakışına kurban Rabbim uzun ömür versin inşallahBenim de 1.5 yaşında Golden kızım var teyzesi
cok gecmis olsun cnm. Doktor bugun bana aynisini dedi. ilk 3 ay en bulantili kendini en hastalikli.hissetcegn 3 ay olcak ama gecici. ikinci donemde iyi hissetceksin dedi. gececek canim. su bulanti hapi doz meselesini doktorunla konus istersen. benimkide bana verdi bulanti hapi. ama sabredemedign yerde gece 2 tane ic yat dedi.Çoook sevindimmmmmsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Kızlar ben siteye çok bakamıyorum sürecim zor ilerliyor ilaçta mide bulantıma etki etmedi su bile içemiyorum bu sefer vücudum susuz kalıyo diye vicdan yapıyorum ruh gibi ortalıkta dolanıyorum dün resmen kaç saat ağladım normale dönemeyecekmiyim diye bu bir süreç biliyorum ama işte Allah hepimize sağlık, güç, kuvvet versin inşallah
Erken başlamış bulantıların canim5+5teyiz canım şu anlık nasipse ikiz kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı bakalım
benimde 5+0da baslamisti canim. 1 haftadir cekiyorum. mesela suan az yedim yagsiz seyler yedim. gene bulanti devam. doktorum bugun dediki cok ac kalmayin. uzun sure aclik hamilelikte bulanti yapiyomus. bir seker hastasi gibi az ve sık yiceksin dedi. baharatli ve yaglidan kacin. dedi. bulanti cidden fena bisiErken başlamış bulantıların canim
Kuzum kıyamam bende 5+1 oldum suankik birsey yokbenimde 5+0da baslamisti canim. 1 haftadir cekiyorum. mesela suan az yedim yagsiz seyler yedim. gene bulanti devam. doktorum bugun dediki cok ac kalmayin. uzun sure aclik hamilelikte bulanti yapiyomus. bir seker hastasi gibi az ve sık yiceksin dedi. baharatli ve yaglidan kacin. dedi. bulanti cidden fena bisi
Bana hiç öyle demedilerkizlar bu arada saglik ocagindaki ebe hanim bana demistiki yemek yedikden sonra mide bulantiniz basliyorsa kalp.atimi baslamistir demisti. hic duymadigim icin garip gelmisti. ama.bugun duyunca dedim icimden ebe hanim dogru diyomus galiba diye:) aklinizda bulunsun belki gercekten dogrudur
Canım 5+4te gittim midemden duramıyorum ama kalp atımı yoktu 2 hafta sonra gel dedikizlar bu arada saglik ocagindaki ebe hanim bana demistiki yemek yedikden sonra mide bulantiniz basliyorsa kalp.atimi baslamistir demisti. hic duymadigim icin garip gelmisti. ama.bugun duyunca dedim icimden ebe hanim dogru diyomus galiba diye:) aklinizda bulunsun belki gercekten dogrudur
Valla her akşam 2 tane iç dedi dün akşam içtim ama etkilemedicok gecmis olsun cnm. Doktor bugun bana aynisini dedi. ilk 3 ay en bulantili kendini en hastalikli.hissetcegn 3 ay olcak ama gecici. ikinci donemde iyi hissetceksin dedi. gececek canim. su bulanti hapi doz meselesini doktorunla konus istersen. benimkide bana verdi bulanti hapi. ama sabredemedign yerde gece 2 tane ic yat dedi.