- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.641
Hayırlı olsun sizinki de benimki gibi minnakmış@pozitifbiri merhabaaaa bende aranıza yeni katıldım
2. Hamileliğim olacak
İlkini de burada büyütmüştüm çok güzel dostluklar kurduk
İnşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü de görürüz. Benim adet e daha var 3+2 şuan
33 yaşındayım
Testte çıktı
Son adet 15.11.2022
Tahmini doğum 23.08.2023
İSTANBUL
Hayırlı olsun sizinki de benimki gibi minnakmış
Ben hala göbekten devam ediyorum canım ama bir iki haftaya kola geçerim artıkİnsallah hersey onlarin sağlikla gelmesi içinnerden yapiyorsun iğneyi ben göbekten yapiyorum ama yer kalmadi delik desik mosmor göbegim ve artik aciyor yaparken önerebilcegin bisey vardir belki
Allah güç kuvvet versin inşallahKızlarım hasta normalde akşam 8de yatiriyorum bu gece uyumadilar
Aksi gibi benim de öyle uykum var ki anlatamam
Kalktım makineyle ilaç buhari verdim bagiris kıyamet
Eşimin de kırk yılın başı halisaha maçına gidesi tuttu
Bi kötü oldum ikisi de anne diye ağlıyor
Benim iki çocuğum var ama onların sadece bir annesi var
Karnımdakine ayrı üzüldüm günahsız masum hepsi
Böyleyiz şu an kaç saat otururuz bilmiyorum
Bende gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren oksopar kullanıyordum hala devam ediyorum kalp atışını duyuncada aspirin+enox iğneye başlayacağızinşallah şifa olur bebitolarımıza ve bize
Kol fena acitiyor gobek en iyisi gibiBen hala göbekten devam ediyorum canım ama bir iki haftaya kola geçerim artıkkol ve bacak da öneriliyor ama kol daha az acıtıyor diyorlar bir de vurduktan sonra ovalamayın deniliyor yoksa morarıp apse yapıyor
Merhabalar benim hiçbir şikayetim yoktu. İlk gebeligimi 6+3 günlükken kaybettim 5+3 ikiz olduğunu 6+1 birinin kalp atışını 6+3 kalp atışı durmuş. 7 haftalikken öğrendim. Tedbir amaçlı doktorum hem hematolojiden hemde genetikten kan istedi. Faktör 5 ve 4G/5G çıktım orta düzeyde pıhtılaşma varmışBende 2 kayip sonrasi doktorun istegiyle yaptirdim tek gende pihtilasma cikti sonuclarim 1 ay sürmedi cikmasi da özele de sormustuk 8 bin istediler bizde ben üniversite hastanesinde yaptirdim çok cabuk cikti
Bana sadece gobek dedi doktorum kol bacak demedi ama bu gidisle doguma kadar yer kalmicak gobegim deBen hala göbekten devam ediyorum canım ama bir iki haftaya kola geçerim artıkkol ve bacak da öneriliyor ama kol daha az acıtıyor diyorlar bir de vurduktan sonra ovalamayın deniliyor yoksa morarıp apse yapıyor
Masallah cok tatlilar. Allah size bagislasin.Kızlarım hasta normalde akşam 8de yatiriyorum bu gece uyumadilar
Aksi gibi benim de öyle uykum var ki anlatamam
Kalktım makineyle ilaç buhari verdim bagiris kıyamet
Eşimin de kırk yılın başı halisaha maçına gidesi tuttu
Bi kötü oldum ikisi de anne diye ağlıyor
Benim iki çocuğum var ama onların sadece bir annesi var
Karnımdakine ayrı üzüldüm günahsız masum hepsi
Böyleyiz şu an kaç saat otururuz bilmiyorum
İnşallah hepimiz için en hayırlısı olsunHoşgeldinnBebişini hayırla al kucağına inşaallah
Kaybın icin üzüldum canim tekrari olmasın insallahMerhabalar benim hiçbir şikayetim yoktu. İlk gebeligimi 6+3 günlükken kaybettim 5+3 ikiz olduğunu 6+1 birinin kalp atışını 6+3 kalp atışı durmuş. 7 haftalikken öğrendim. Tedbir amaçlı doktorum hem hematolojiden hemde genetikten kan istedi. Faktör 5 ve 4G/5G çıktım orta düzeyde pıhtılaşma varmış
Yine sor canım doktora ben çok araştırdım çünküBana sadece gobek dedi doktorum kol bacak demedi ama bu gidisle doguma kadar yer kalmicak gobegim de
3+4 daha reglime 4 gün varYaaa kaç haftalık?
Ben oğlumu da böyle erken öğrenmiştim hem iyi hem kötü zaman geçmiyor
Valla hiç anlamadım canım bi sonraki gittiğimde bende soracağım aynı şeyiOksaparla enox ayni neden değiştiriliyor anlamadim canim
Ayyy aynıymışızz3+4 daha reglime 4 gün varinsan hemen bilmek istiyor ama zaman geçmiyor, keseydi kalp atışıydı daha çok bekliycez inşallah iyi gider herşey
Haklisin gittigim de sorayimYine sor canım doktora ben çok araştırdım çünkü
bende gitmiycem 5 haftadan önce ultrason felan olmuyo sanırım. Tahlilde vermeyecektim ama bugün dayanamayıp verdim 63 çıktıAyyy aynıymışızz
3+3 bizde evet yolumuz uzun erken öğrenince de daha bi uzuyor ama ben bu sefer hemen doktora gitmeyecem