- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.501
Doğum paketi ne kadar peki
Biz henüz hiç fiyat konuşmadık. Ben 6 haftalığım, kalp atışı için 20 aralıkta gidicez nasipse. Eğer her şey olumlu giderse soracağız ayrıntılıDoğum paketi ne kadar peki
Kocaeli kuzu..Şehir neresi kuzu bir de beklenen doğum tarihin yok mu?
AmiiiinnnnAllah esirgesin korktuguna ugratmasin inşallah
Banada ağızdan verdi sabahları içiyorumBen de progestan alıyorum bir ay alacaksın dedi vajinal fitil olarak atıyorum. Sabah akşam. Bir yan etkisi yok gibi bişey. Sadece yarım saat 40 dk kalkmiyorum akmasın diye. Doktor da öyle dedi...
Doktorun daha iyi bilir demir ilacı verirse mandalina ya da portakal suyu ile icin daha çok faydası oluyorKızlar bugün sağlık ocağına kayıt açtırmaya gittim ferritin ve demir değerlerim düşük çıkmış.Ferritin 8- demir 52 ne önerirsiniz çok halsiz ve uykulu modlarda geziyorum.
Banada ağızdan verdi sabahları içiyorum
Sorim pazartesi gittiğimde isyerinde bir şey yapasım gelmiyorSersemletiyor diye duydum vajinal al zaten dedi. Hem daha etkili hem de yan etkisi çok daha az olur dedi kuzu
Fitil gibi canımCanim vajinal dedi yarım saat önce aldım nasıl kullanmaliyim
Ona da muhtemelen 12. Haftadan sonra başlar doktor demi canım şimdi sadece folik asitDoktorun daha iyi bilir demir ilacı verirse mandalina ya da portakal suyu ile icin daha çok faydası oluyor
Feramat içebilirsin canım ben şuan ondan kullanıyorum benimde 46 çıktıKızlar bugün sağlık ocağına kayıt açtırmaya gittim ferritin ve demir değerlerim düşük çıkmış.Ferritin 8- demir 52 ne önerirsiniz çok halsiz ve uykulu modlarda geziyorum.
Hiç bilgim yok cnm doktora sorabilirsin çok düşükse verebilirOna da muhtemelen 12. Haftadan sonra başlar doktor demi canım şimdi sadece folik asit
32 yaşKuzucugum hosgeldin :) Tam bilgilerini yazarsan sevinirim
Yaş,
Kaçıncı çocuk,
son adet tarihi,
beklenen dogum tarihi,
Allah razı olsun canım çok sagolFitil gibi canım
Koyduktan sonra bi yarım saat kadar uzanan iyi olur bi de günlük ped kullan bunu kullanırken
İlacın fazlası akıntı şeklinde vücuttan atılıyor çünkü
Kuzum gidersen sorarmisin paketi rica etsemBiz henüz hiç fiyat konuşmadık. Ben 6 haftalığım, kalp atışı için 20 aralıkta gidicez nasipse. Eğer her şey olumlu giderse soracağız ayrıntılı
İki türlü de kullaniliyor hem fitil hem hap bu ama en etkili fitil olarak kullanmak ben günde 3 kere kullaniyorum fitil olarakBenimkide bundan. Doktor fitil dedi ama şuan endişe ettim yutmuyoruz di mi bunu
Progetanı neye göre veriyor doktorunuz kızlar .Benimki hiç bundan bahsetmedi ?Ben de progestan alıyorum bir ay alacaksın dedi vajinal fitil olarak atıyorum. Sabah akşam. Bir yan etkisi yok gibi bişey. Sadece yarım saat 40 dk kalkmiyorum akmasın diye. Doktor da öyle dedi...
Ay 7-8 hafta mıKalp sesini 7 hafta dolmadan (hatta bazen 8) almak çok zor arkadaşlar biliyorum heyecanlısınız ama siz böyle yapınca erken atmiyor kalpsadece biraz sabırlı olun daha önümüzde coook şey var beraber geciricez burda paylasicaz inşallah