- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.481
Sağol canım benim hepimizin inşallahMerhaba hayırlı olsun insallah haftaya keseyi görürsünüz sağlıkla büyürbetaniz kac cikti peki ölçüldü mü?
Gözünüz aydın, ben de vajinal ultrasondan çekiniyorum. 6 haftalık hamileyim ilk gittiğimde kese görünmedi vajinal teklif etti istemedim. Sonraki gidişimde karından göründü küçücük, vajinal istersen daha net olur ama sen istemiyordun sanki dedi :) ben de evet gördük zaten kalsın dedim yaptırmadı hiç vajinal ultrasonuÇok teşekkür ederim canım işte vajinal ultrasondan biraz çekiniyorum ilk gebeliğim 25 yaşındayım alışmam lazım ama işte o zaman zaten randevu 1 hafta sonraya anca alabilirim o zaman kesede görünür belki iyi olur o zaman
Etimesgut A lifeye gidiyorum benKızlar Ankara'da yasaynlar kimler hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ozelmi kuzumEtimesgut A lifeye gidiyorum ben
Hiç korkulcak bişi değil emin olun. Çok ince zaten hemen pıt 2 saniyede bişi hissetmiyosunuzGözünüz aydın, ben de vajinal ultrasondan çekiniyorum. 6 haftalık hamileyim ilk gittiğimde kese görünmedi vajinal teklif etti istemedim. Sonraki gidişimde karından göründü küçücük, vajinal istersen daha net olur ama sen istemiyordun sanki dedi :) ben de evet gördük zaten kalsın dedim yaptırmadı hiç vajinal ultrasonu
Kuzucugum ekledim bu arada sen de Adana dasin kime gidiyorsun doktora? Ben şimdi doktordan geldim Önder bey e gidiyorum. Kesem iki katına çıkmış 9 mm olmuş teyzesipozitifbiri Selamlar kızlar doktor randevuma gittim .
4+5te kesem gözüktü karından ultrasonda 7.4 mm.
Sat 6 Kasım ilk çocuk, yaş 27 Adana
EvetOzelmi kuzum
Pozitif biri sen şu an kaç haftalıksınKuzucugum ekledim bu arada sen de Adana dasin kime gidiyorsun doktora? Ben şimdi doktordan geldim Önder bey e gidiyorum. Kesem iki katına çıkmış 9 mm olmuş teyzesi23 üne kalp atışı için çağırdı
@pozitif biri Benim sat 4 Kasım, yaş 38 ilk gebeliğim
Aslında yaptırmıştım gebelikten önce ama şimdi karından olsun diye ısrar ediyorum nedense hepHiç korkulcak bişi değil emin olun. Çok ince zaten hemen pıt 2 saniyede bişi hissetmiyosunuz
Pozitif biri sen şu an kaç haftalıksın
Ben ağızdan alıyorum canım gerginlik, uyku, baş dönmesi ve bağırsak düzensizliği yapıyor maalesef yan etkisi ciddi anlamda fazlaFİTİL ŞEKLİNDE KULLANILIR VE DAHA İYİ SONUÇ VERİR. AĞIZDAN YAN ETKİLERİ ÇOK FAZLA.
Maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah. Benim doktorum hafta söylemedi. En son geçen hafta gitmiştim iki hafta sonra kalp atışına gel dedi neden hafta söylemiyodur acabaCanım 5+3 um Allah'ın izniyle
Şehir Kocaeli kuzu.. Biz düşük riski yaşıyoruz şu an, henüz doktorum detaylı bilgi vermedi bana. Çünkü beta çok düşüktü ve kanamam vardı. Haftaya cuma keseyi görürüz inşaallah dedi, herhalde o zaman bilgilendirecek beniŞehir neresi kuzu bir de beklenen doğum tarihin yok mu?
Bana da söylemiyor canim her gittigimde de bir olumsuzluk oluyor en sonunda doktor değişmeye karar verdim valaMaşallah sağlıcakla büyüsün inşallah. Benim doktorum hafta söylemedi. En son geçen hafta gitmiştim iki hafta sonra kalp atışına gel dedi neden hafta söylemiyodur acaba
Maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah. Benim doktorum hafta söylemedi. En son geçen hafta gitmiştim iki hafta sonra kalp atışına gel dedi neden hafta söylemiyodur acaba
Şehir Kocaeli kuzu.. Biz düşük riski yaşıyoruz şu an, henüz doktorum detaylı bilgi vermedi bana. Çünkü beta çok düşüktü ve kanamam vardı. Haftaya cuma keseyi görürüz inşaallah dedi, herhalde o zaman bilgilendirecek beni
Ben de doktordan şu an memnunum çok şükür ama kalp atışı filan henüz yok diye söylemiyodur diye düşündüm kendimceBana da söylemiyor canim her gittigimde de bir olumsuzluk oluyor en sonunda doktor değişmeye karar verdim vala
Tamam öyleyse teşekkür ederimİlk haftalar çok önemli değil çünkü dollenmeye göre farklı sürelerde çıkabiliyor kesedir kalptir gibi. İlerleyen haftalarda konuşur zaten kaygı etme.Sen şimdi sat a göre yorum yapacaksın o da öyle yapiyor