- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.461
Progestonu aldım kulandim iyi geliyormuBEN TÜP BEBEKTEN TECRÜBELİ OLDUĞUM İÇİN PROGESTAN İĞNESİ VE FİTİLİNİ KULLANIYORUM. ARTI DUPHASTON TABLET ODA PROGESTERAN İÇERİYOR. DÜŞÜKLERİM OLDUĞU İÇİN DAHA TEMKİNLİYİM.
TABİKİ KANAMAYI KESİYOR. FİTİLİNİMİ YAZDI DOKTOR SANA?Progestonu aldım kulandim iyi geliyormu
Kuzum hap seklindeTABİKİ KANAMAYI KESİYOR. FİTİLİNİMİ YAZDI DOKTOR SANA?
ADI NE ?Kuzum hap seklinde
Benim ilk gebeligimde kaset test aynı böyle çıkmıştı kan sonucu anca 100 çıkar derken 791 çıkmıştıArkadaşlar deger kaç gibi cikar tahmini sizce
Bunu fitil olarak mı alıyorsun canım?Bu kuzum
Canim vajinal dedi yarım saat önce aldım nasıl kullanmaliyimBunu fitil olarak mı alıyorsun canım?
İkizlere hamileyken transfer gününden doğuma gidene kadar kullandım bunu
9 ay sabah akşam
Benimkide bundan. Doktor fitil dedi ama şuan endişe ettim yutmuyoruz di mi bunuBu kuzum
BUNU AĞIZDAN ÇOK NADİR VERİYOR DOKTORLAR. FİTİL OLARAK KULLANILIYOR GENELDEBu kuzum
FİTİL ŞEKLİNDE KULLANILIR VE DAHA İYİ SONUÇ VERİR. AĞIZDAN YAN ETKİLERİ ÇOK FAZLA.Benimkide bundan. Doktor fitil dedi ama şuan endişe ettim yutmuyoruz di mi bunu
Bana vajinal kullan dediFİTİL ŞEKLİNDE KULLANILIR VE DAHA İYİ SONUÇ VERİR. AĞIZDAN YAN ETKİLERİ ÇOK FAZLA.
Kızlar benim doktor hiç böle bişey vermedi. Ne gibi şikayetleriniz vardıda verdi bunu. Ben lekem olduda dedim 2 gün önce ama hiç kullan falan demedi. Normal dedi lekeProgestonu aldım kulandim iyi geliyormu
Vajinal olarak kullan dediBUNU AĞIZDAN ÇOK NADİR VERİYOR DOKTORLAR. FİTİL OLARAK KULLANILIYOR GENELDE
DOĞRUSUDA VAJİNAL. GÜNDE KAÇ DEFA DEDİYSE O ŞEKİLDE KULLANIRSIN. AMA KULLANDIKTAN SONRA 30 DK AYAĞA KALKMA İLAÇ ERİYOR ÇÜNKÜ AKMASIN.Vajinal olarak kullan dedi
Ayyyy çok teşekkürlerrrrAaa hayırlı olsunnn ben sizinle daha önce yazismistim şimdi mesajinizi okuyunca çok sevindim
Bu yumuşak kapsul hem fitil olarak hep agizdan kulanilabilir ama doktorun nasil soylediyse oyle kulan ben ilk hamileligimde basindan doguma kadar kulandim sabah agizdan 2 tane aksam da vajinal 2 taneCanim vajinal dedi yarım saat önce aldım nasıl kullanmaliyim
Merhaba hayırlı olsun insallah haftaya keseyi görürsünüz sağlıkla büyür4+3 deyim bugün ve kese görünmedi kızlar . Vaj ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış bi sorun görünmüyor lekelenmeler yaşayabilirsin dedi. Kese oluşurken lekeler normalmiş . Haftaya kese için tekrar gelirsin dedi oy nasıl beklicem ya
Ay böle erkenken vaj dan kontrol edince bi kastım ama soran vardı hatırlamıyorum kimdi hiç acımıyor çok ince bişi zaten
Sabah akşam vajinal yazmisBu yumuşak kapsul hem fitil olarak hep agizdan kulanilabilir ama doktorun nasil soylediyse oyle kulan ben ilk hamileligimde basindan doguma kadar kulandim sabah agizdan 2 tane aksam da vajinal 2 tane