• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bu kuzum

Eklentiler

• CYMERA_20221209_173736.jpg
    CYMERA_20221209_173736.jpg
    278,1 KB · Görüntüleme: 42
4+3 deyim bugün ve kese görünmedi kızlar . Vaj ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış bi sorun görünmüyor lekelenmeler yaşayabilirsin dedi. Kese oluşurken lekeler normalmiş . Haftaya kese için tekrar gelirsin dedi oy nasıl beklicem ya🤦🏻‍♀️
Ay böle erkenken vaj dan kontrol edince bi kastım ama soran vardı hatırlamıyorum kimdi hiç acımıyor çok ince bişi zaten

Canim vajinal dedi yarım saat önce aldım nasıl kullanmaliyim
Bu yumuşak kapsul hem fitil olarak hep agizdan kulanilabilir ama doktorun nasil soylediyse oyle kulan ben ilk hamileligimde basindan doguma kadar kulandim sabah agizdan 2 tane aksam da vajinal 2 tane

4+3 deyim bugün ve kese görünmedi kızlar . Vaj ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış bi sorun görünmüyor lekelenmeler yaşayabilirsin dedi. Kese oluşurken lekeler normalmiş . Haftaya kese için tekrar gelirsin dedi oy nasıl beklicem ya🤦🏻‍♀️
Ay böle erkenken vaj dan kontrol edince bi kastım ama soran vardı hatırlamıyorum kimdi hiç acımıyor çok ince bişi zaten
Merhaba hayırlı olsun insallah haftaya keseyi görürsünüz sağlıkla büyür 🥰 betaniz kac cikti peki ölçüldü mü?

Back