- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- Konu Sahibi ffestinalente
Ben denemiştim tutmamıştıAhahah ay sesli güldüm birde çin takvimi varmış onu da çocuğu olanlar bir deneyebilir mi gerçek mi diye ona göre bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben denemiştim tutmamıştıAhahah ay sesli güldüm birde çin takvimi varmış onu da çocuğu olanlar bir deneyebilir mi gerçek mi diye ona göre bakalım
Öncelikle hayırlı olsun sizinki gibi olmadı ama 3 hafta sonra diş temizletme randevum vardı doktorum yaptırmasan daha iyi dedi ki diş temizleme de uyuşturmuyor kanal biraz riskli geldi en iyisini doktorunuz bilir tabiHanımlar merhaba size bir sorum olacak
Ben yaklaşık 3-4 haftalık hamileyim fakat hamile olduğumu öğrenmeden önce dişime kanal tedavisine başlandı. Su an geçici dolgu var ve yarın kalıcı dolgu için randevum vardı sizce ne yapmalıyım. Çevrenizde benim gibi olan var mı
Çok teşekkür ederim doktoruma danıştım hiçbir şey olmaz git dedi ama çok korkuyorum internette herkes zararlı diyorÖncelikle hayırlı olsun sizinki gibi olmadı ama 3 hafta sonra diş temizletme randevum vardı doktorum yaptırmasan daha iyi dedi ki diş temizleme de uyuşturmuyor kanal biraz riskli geldi en iyisini doktorunuz bilir tabi
Bence kız senin ki üf iki abi de ne bileyim bi yandan büyük şans her zaman korunup kollanacak
4+4 olarak gözüküyor uygulamadaTebriklerrr kaçıncı haftanızdı acaba
Merhabalar benim doktorum hamilelik riski varsa yapamam demişti kanalımı. Sorusturmakta fayda varHanımlar merhaba size bir sorum olacak
Ben yaklaşık 3-4 haftalık hamileyim fakat hamile olduğumu öğrenmeden önce dişime kanal tedavisine başlandı. Su an geçici dolgu var ve yarın kalıcı dolgu için randevum vardı sizce ne yapmalıyım. Çevrenizde benim gibi olan var mı
Teşekkür ederimMerhabalar benim doktorum hamilelik riski varsa yapamam demişti kanalımı. Sorusturmakta fayda var
Teşekkür ederim
Valla gercekmi tesadüf mü bilmem ama benim ilkinde tutmuştu çin takvimi kız gösteriyordu kızım var bı tane bunuda kız gösteriyor bakalım ne olacakAhahah ay sesli güldüm birde çin takvimi varmış onu da çocuğu olanlar bir deneyebilir mi gerçek mi diye ona göre bakalım
Selam, henüz değilArkadaşlar günaydın doktorlarınızı buldunuz mu benim kafam çok karışık
Arkadaşlar günaydın doktorlarınızı buldunuz mu benim kafam çok karışık
Evet çok da memnunum doktorumdanArkadaşlar günaydın doktorlarınızı buldunuz mu benim kafam çok karışık
Tüplere çok güvenmeyin derim benim küçük kardeşim annemde bağlıyken oldu kayma yapmışHayır hala bulamadım malesef... Kafama göre doktor bulamıyorum. Muhtemel sezeryan olacak tüplerimi de bağlatmayı düşünüyorum. Kafam çok karışık. Yarın yine sağlık ocagına kan vereceğim,6. gün oluyor ilk testin ardına. Yükselişe göre randevu alacağım önümüzdeki haftaya
Nerede kim doktorunuzEvet çok da memnunum doktorumdan
İzmirdeyim ben çankaya yipta ufuk hocaya gidiyorum kurtaj oldugum gebeligimde de o takipteydiNerede kim doktorunuz