- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Hanımlar benimde bir sorum çalışanlar için olacak işyerinize ne zaman bilgi vermeyi düşünüyorsunuz
Ben de bir aslan burcu annesi olarak yerimi alayımNasip olur mu bu topic acaba
Aslan burcu anneleri
Ben tepkilerinden aşırı çekiniyorum 4 ay oldu iş değiştireli tavır yapıcaklarBen yarın kan vermeye gideceğim için şefime haber verdim ama aramızda kalmasını istedim henuz belli değil diye.
Ben hemen söylemeyi düşünmüyorum açıkçası. Bu beşinci gebeliğim ve çocuğum yok. İnsan korkuyor o yüzdenHanımlar benimde bir sorum çalışanlar için olacak işyerinize ne zaman bilgi vermeyi düşünüyorsunuz
Kötüyü çağırmayalımBen hemen söylemeyi düşünmüyorum açıkçası. Bu beşinci gebeliğim ve çocuğum yok. İnsan korkuyor o yüzdenRisk tabi ki bitmez ama en azından Ocak sonunu beklerim 3 aylık olmuş olur inşallah
Çok da geç olmaması lazım, yasal olarak söylemek zorundayız sonuçta. Tam kararında gibi geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Allah korusun evetKötüyü çağırmayalımbende hemen söylemeyi düşünmüyorum ilk gebeliğim nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama çok bekletmemem gerekli ay sonları 3 gün gecelere kadar mesaide kalıyorum bu da bana riskli geliyor
Aynı sol tarafa iğneler batıyor geçen gece uyuyamadım resmen ağrı o kadar şiddetliydi ki iki gecedir bacakları karnıma çekiyorum farkında olmadan yatarken , doktor normal dediSevgili annelerim benim dündem beri sol kasığımda 2-3 dk da bir sızı giriyor hemen geçiyor sürekli böyleyim korkulacak bir durum yoktur inşallahilk bebeğim olacak ve 1 yılın sonunda kavuştuk bebeğimize çok korkuyorum
Zaman çabuk geçecek suan geçmiyor amaYeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz inşallah burada doğum sancısı gelmeye başlayan var mı kızlar diye konuştuğumuz günlerimiz gelir
Aynı sol tarafa iğneler batıyor geçen gece uyuyamadım resmen ağrı o kadar şiddetliydi ki iki gecedir bacakları karnıma çekiyorum farkında olmadan yatarken , doktor normal dedi
O batmalar iğnelenmeler sızılar rahim genişlediği içinmiş bağ dokuları çekiyormuş genişlerken
Kızlar eşim diyo ki keseyi dün gördüysen zırt pırt doktora gitme panik oluyorsun iki hafta sonra gidelim bebeği de görmüş oluruz haftaya gitme diyor bir sorun olmazsa bekleyelim öyle gidelim diyo mantıklı geldi gittiğimizde herşeyi görmek
Dün keseyi gördüm 2.5 mm dış gebelik riski yok o yüzden şükürler olsun
Kaçıncı haftada duyulur acaba kalpkesinlikle dogru söylüyor.bana kalsa kalbin duyulacagı hafta giderim ama, keseyi de görmek gerek diye gidicem...
Kızlar eşim diyo ki keseyi dün gördüysen zırt pırt doktora gitme panik oluyorsun iki hafta sonra gidelim bebeği de görmüş oluruz haftaya gitme diyor bir sorun olmazsa bekleyelim öyle gidelim diyo mantıklı geldi gittiğimizde herşeyi görmek
Dün keseyi gördüm 2.5 mm dış gebelik riski yok o yüzden şükürler olsun
O zaman 8 de gitmek aslında en sağlamı olacakCanım ilkinde 7+5 te , ikincisinde 7+1 de duymuşuz ama çok kuvvetli değilmiş. :) 6+1 de de kese büyüklüğü 1.3 cm miş on gün sonra gitmişim, bebek 1.5 cm olmuş
O zaman 8 de gitmek aslında en sağlamı olacakdaha çok var gibi geliyor 4+6 yarın 5 olacak minnoş