Tabi sorabilirsinMerhaba sorum olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi sorabilirsinMerhaba sorum olacak
İnşallah cuma günü tekrar gidicezDaha sonradan da duyulabilir diye biliyorum canım hakkında hayirlisi
Kuzum adete 4 kala kan testi yaptım 400 çıktı 1 Aralık'ta değerim boyleydi bugün gittim 7 Aralık'ta 5 bin olmuş çoğul gebelik olabilirmiTabi sorabilirsin
Fazla kilo almamaya bak canım daha rahat edersin son haftalardaEvet canim ikiz olunca suan bile yoruyor beni daha 25. Hafta ,yeter ki zamanında dogsunlar ben yine cekerim de işte her an acaba diye tedirgin oluyorum
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kaç haftalık doğdu bebişler maşallah. Ben 33. Haftamdayım 3 gündür hareketlerde azalma vardı bugün doktoruma yazdım nöbetçiyim gel bakalım dedi, kızımda nstde düzensizlik çıktı yatış verdi ciğer geliştirici yaptılar. Sabaha kadar nst düzenli giderse taburcu eder inşallahKızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
Hayırlı olsun canımKızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
İyi maşallah güzel beklemişler. Benim çanta da hazırİnşallah canım 37+0 da planlı sezeryan. İnş sen de sağlıkla gelirsin o haftalara . 30 da ben çantamı hazırlamıştım ama minnaklar bekledi şükür ki
Kilo çok almadım 53 le başladım 58im şuanFazla kilo almamaya bak canım daha rahat edersin son haftalarda
Gözün aydın canim ,Allah analı babalı büyütsün rabbim bize de o zamanları bekleyebilmeyi nasip etsinKızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydınKızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
Çok iyi canım e daha neKilo çok almadım 53 le başladım 58im şuan
Medela var bende öneririm çok güzel ama ben sürekli meme veriyorum 1 2 saatlik dışarı çıkıcaksamda aptamil mama veriyorum süt sağma makinesine hiç gerek kalmadısevgili ikiz anneleri , anne adayları. süt sağma pompası aldınız mı ? öneriniz var mıdır ?
Yani olma ihtimalide olabilir ama değerler fazla yüksek gibi kadın doğum doktoruna gittin miKuzum adete 4 kala kan testi yaptım 400 çıktı 1 Aralık'ta değerim boyleydi bugün gittim 7 Aralık'ta 5 bin olmuş çoğul gebelik olabilirmi
Kuzum bugün gittim tek keseymisYani olma ihtimalide olabilir ama değerler fazla yüksek gibi kadın doğum doktoruna gittin mi
Eğer ikizse diğeri belki sonradan belli olur inşallah sağlıkla kucağına alırsınKuzum bugün gittim tek keseymis
İnsallah kuzum aminEğer ikizse diğeri belki sonradan belli olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın