2022’nin yeni ikiz gebeleri

Kızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kaç haftalık doğdu bebişler maşallah. Ben 33. Haftamdayım 3 gündür hareketlerde azalma vardı bugün doktoruma yazdım nöbetçiyim gel bakalım dedi, kızımda nstde düzensizlik çıktı yatış verdi ciğer geliştirici yaptılar. Sabaha kadar nst düzenli giderse taburcu eder inşallah

İnşallah canım 37+0 da planlı sezeryan. İnş sen de sağlıkla gelirsin o haftalara . 30 da ben çantamı hazırlamıştım ama minnaklar bekledi şükür ki

İnşallah canım 37+0 da planlı sezeryan. İnş sen de sağlıkla gelirsin o haftalara . 30 da ben çantamı hazırlamıştım ama minnaklar bekledi şükür ki
İyi maşallah güzel beklemişler. Benim çanta da hazır
Değildi ne akla hizmetse 😂 doktor eve yollarsa hemen hazırlayacağım

Kızlar ben bugün sabah ikizlerim doğurdum. Sezeryanla. Biri 2600 biri 2400 . 48 cm ler Bizde durumlar böyle. Cok şükür. Darısı başınıza . Başta emmekte zorladılar mama takviye yaptık ama artık yavaş yavaş alısıyorlar gibi
Gözün aydın canim ,Allah analı babalı büyütsün rabbim bize de o zamanları bekleyebilmeyi nasip etsin 😅

Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın 🧿🧿
bizlere de en az 35-36 haftalar nasip olur inşallah 🙏🏼

Kızlar benim soldaki bebeğim çok hareketli ,kafa üstü duruyor ,sağ taraftaki daha az hareketli ayakları aşağıda soldakinin tam tersi , sizde böyle bir durum oldu mu birisi daha aktif diğeri sakın olup doğumdan sonra gelisim nasıl oldu merak ettim

X