2022’nin yeni ikiz gebeleri

Kızlar doğum yapmama son 11 gün kaldı inşallah. Bugün kontrolde doktorum plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi. Endişelendim, 11 gün içinde birşey olur mu?

Allahın izniyle hiç bişey olmayacak kötü düşünmeyin 💜 benim içime çok güzel hisler doğdu okur okumaz
Doktorda endişelenme dedi canım ama birden böyle birşey çıkması üzdü beni internette kötü şeyler yazıyor çünkü :KK43: çok teşekkür ederim güzel dileklerin için❤️

Doktorda endişelenme dedi canım ama birden böyle birşey çıkması üzdü beni internette kötü şeyler yazıyor çünkü :KK43: çok teşekkür ederim güzel dileklerin için❤️
Allah allah bende pek çok hamilelikte görülebilecek diye bir şey okudum. Neyse sen içini ferah tut bize güzel haberler ver moral ol ikiz anneleri olarah ihtiyacımız var ☺️

Kızlar selamlar dün muaynem vardı. 33 haftalık olduk
Bebisler yaklaşık 2 kg olmuşlar. 2 haftaya kadar sancı olmazsa 2 hafta sonra sezeryan tarihi belirliycez dedi Dr. Umarım hepimiz sağlıkla sihatle bebislerimizi kucağımıza alırız 🧿💙💙

İkiz anneleri adayları 33 den sonra Dr a ne sıklıkla gittiniz beni artık haftada 1 çağırıyor çok sık geliyor bana :/

Doğurmayan kaç kişi kaldık : )

benim aşırı ödemim var sanırım yakın zamanda sezeryana alınırım

Maşallah bu haftalara kalan annelere ben 33+6 da doğurdum çok şükür benimde aşırı ödemim vardı doğumdan neredeyse 1 ay sonra geçti ama hala tam geçmedi ödemi çok fazla hissediyorum

hala geçmemesine şaşırdım benim kan değerlerimde bozuldu yarın doktora gidicem . artık tarih verir sanırım.

bebişler nasıl ?

37+1 de geldi çiçeklerim biri 2400 öteki 2530 47 ve 48 cmler 😊😊

Eklentiler

• C877F33A-A104-4564-B0EB-0A4C967B3DE4.jpeg
    C877F33A-A104-4564-B0EB-0A4C967B3DE4.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 90
X