Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle hiç bişey olmayacak kötü düşünmeyin benim içime çok güzel hisler doğdu okur okumazKızlar doğum yapmama son 11 gün kaldı inşallah. Bugün kontrolde doktorum plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi. Endişelendim, 11 gün içinde birşey olur mu?
Doktorda endişelenme dedi canım ama birden böyle birşey çıkması üzdü beni internette kötü şeyler yazıyor çünkü çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAllahın izniyle hiç bişey olmayacak kötü düşünmeyin benim içime çok güzel hisler doğdu okur okumaz
Allah allah bende pek çok hamilelikte görülebilecek diye bir şey okudum. Neyse sen içini ferah tut bize güzel haberler ver moral ol ikiz anneleri olarah ihtiyacımız varDoktorda endişelenme dedi canım ama birden böyle birşey çıkması üzdü beni internette kötü şeyler yazıyor çünkü çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
TamamdırAllah allah bende pek çok hamilelikte görülebilecek diye bir şey okudum. Neyse sen içini ferah tut bize güzel haberler ver moral ol ikiz anneleri olarah ihtiyacımız var
Gebelikte normal olduğunu duydum.bence hiç endiselenmeKızlar doğum yapmama son 11 gün kaldı inşallah. Bugün kontrolde doktorum plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi. Endişelendim, 11 gün içinde birşey olur mu?
Hayırlısıyla az kaldı zaten takmamaya çalışıyorum, teşekkür ederimGebelikte normal olduğunu duydum.bence hiç endiselenme
Evet kaynatmak lazım. Hatta sterilize edip kurutan bir makine alırsan senin için çok daha rahat olur. Sürekli kaynatmak yoruyor bi süre sonraKızlar yeni alınan biberonu kaynatmak mi lazım. Emdiği de sadece kaynamış suyla yıkamak yeterli mi
iki haftada bir gittim ben . Ama ödem olunca sık çağırdıİkiz anneleri adayları 33 den sonra Dr a ne sıklıkla gittiniz beni artık haftada 1 çağırıyor çok sık geliyor bana :/
Maşallah bu haftalara kalan annelere ben 33+6 da doğurdum çok şükür benimde aşırı ödemim vardı doğumdan neredeyse 1 ay sonra geçti ama hala tam geçmedi ödemi çok fazla hissediyorumiki haftada bir gittim ben . Ama ödem olunca sık çağırdı
Maşallah bu haftalara kalan annelere ben 33+6 da doğurdum çok şükür benimde aşırı ödemim vardı doğumdan neredeyse 1 ay sonra geçti ama hala tam geçmedi ödemi çok fazla hissediyorum
Ben dün doğurdum kızlar 21inde darısı başınızaDoğurmayan kaç kişi kaldık : )
benim aşırı ödemim var sanırım yakın zamanda sezeryana alınırım
Maşallah kuzulara rabbim sağlık versin inşallah37+1 de geldi çiçeklerim biri 2400 öteki 2530 47 ve 48 cmler
Bebişler çok şükür teyzesihala geçmemesine şaşırdım benim kan değerlerimde bozuldu yarın doktora gidicem . artık tarih verir sanırım.
bebişler nasıl ?
Yaaa maşallah çok sevindim canimmm sağlıkla büyüt. Darısı bize inş sağlıkla doğurmak37+1 de geldi çiçeklerim biri 2400 öteki 2530 47 ve 48 cmler