2022’nin yeni ikiz gebeleri

Hayırlı olsun canım💋
Teşekkürler. Kaç gün hastanede kaldın ben 3 gundur burdayim . Ben açıkçası baya zorlandım ilk 48 saat sondaliydim. Şimdi wc ye gidiyorum ama karnım aşağı düşecek gibi tuta tuta. Benimki mi ağır gecti dikiş agrisi yoksa normal mi hiç bilmiyorum ilk sezeryan deneyimim.

Kızlar ikizlere yeni doğum yapmış bir anne olarak size en önemli tavsiyem emzirme üzerine olacak çünkü en önemli konu bu oluyo ve bu ekipmanlar önem kazanıyor ben aldıklarım arasından en çok gumus kapak ve lansinh krem den verim aldim . Çünkü doğru tutuşu bilmedikleri içn acı çok oluyor ve 2 tane . enfeksiyon falan da olmaz inş. Alın derim

Teşekkürler. Kaç gün hastanede kaldın ben 3 gundur burdayim . Ben açıkçası baya zorlandım ilk 48 saat sondaliydim. Şimdi wc ye gidiyorum ama karnım aşağı düşecek gibi tuta tuta. Benimki mi ağır gecti dikiş agrisi yoksa normal mi hiç bilmiyorum ilk sezeryan deneyimim.
Ben de 3. Gün sabahı hastaneden çıktım. Benim ilk 2 3 gün çok zor geçti aynı dediğin gibi tuvalete çıkmaya çok zorlandım çok ağrım oldu. Eve geldim yavaş yavaş toparlandım merak etme 1 hafta bile sürmüyor ağrılar. Sondayı aynı gün çıkardı benim doktorum enfeksiyon kapma riskine karşı. Mecbur yürümek zorunda kaldım tuvalet için ama aşırı derecede zordu tabii.

Allah ım herkesin yavrusuna şifa versin 🤲 doktorum bana da fetal dna yaptırmayı önerdi şu firmanın broşürünü verdi buraya yaptıran var mı foto ekliyorum. Natera / panorama / hill health service yazıyor. Amerikada yapılıyormuş test
Merhaba,yaptırdınız mi bu firmaya memnun kaldınız mi

Kızlar sezeryanda 7.gunum hala bikac adım sonra yanlarım ağrıyor yine iyi toparlandim ama ne zaman günlük rutinlere döndünüz

Kızlar bebisleri başta 2 saatte bir uyandırıp duyuruyordum ama pek mecalim kalmadı 4 e falan çıktık. Siz nasılsınız yapıyorsunuz. Bi de emzirdikten sonra yatiriyorum çünkü memede uyuyorlar ama gazını alıp mi uyutmam lazım şu an gaz olayı daha başlamadı sanki ama bazen huzursuz ve inatci ağlamalar oluyor

Kızlar benim soldaki bebeğim çok hareketli ,kafa üstü duruyor ,sağ taraftaki daha az hareketli ayakları aşağıda soldakinin tam tersi , sizde böyle bir durum oldu mu birisi daha aktif diğeri sakın olup doğumdan sonra gelisim nasıl oldu merak ettim
Benim bi bebegim her zaman daha hareketliydi hareket orani 10a 4 gibiydi diyebilirim cok sukur bir sıkıntı yok gelisimle alakali 🤗

Kızlar bebisleri başta 2 saatte bir uyandırıp duyuruyordum ama pek mecalim kalmadı 4 e falan çıktık. Siz nasılsınız yapıyorsunuz. Bi de emzirdikten sonra yatiriyorum çünkü memede uyuyorlar ama gazını alıp mi uyutmam lazım şu an gaz olayı daha başlamadı sanki ama bazen huzursuz ve inatci ağlamalar oluyor
Benimkiler inanılmaz gazlı şimdiden ağlama krizine giriyolar :KK43: benimkiler saat başı veya en fazla 2 saatte bir kendileri uyanıp emmek istiyolar ben uyandırmadan çok yorucu.. gazını almadan uyutma derim canım ben memede uyusa bile kaldırıp gazlarını alıyorum kesin.

Benimkiler inanılmaz gazlı şimdiden ağlama krizine giriyolar :KK43: benimkiler saat başı veya en fazla 2 saatte bir kendileri uyanıp emmek istiyolar ben uyandırmadan çok yorucu.. gazını almadan uyutma derim canım ben memede uyusa bile kaldırıp gazlarını alıyorum kesin.
Allah im kolaylik versin ,ama geçecek inşallah ilk dönemler en zoru galiba,biz de hayırlısıyla doğum yapalım da o donemleri görelim sağlıcakla inşallah.

Henüz kafayi tutamıyorlar ya gaz almak için de yüzüstü çevirmek lazım o konuda baya zorlanıyorum. Bu arada yanında kim var canın tel mi bakıyorsun

Henüz kafayi tutamıyorlar ya gaz almak için de yüzüstü çevirmek lazım o konuda baya zorlanıyorum. Bu arada yanında kim var canın tel mi bakıyorsun
Annem geldi yanıma doğumdan önce hala burada biraz zaman sonra gidicek canım yemeklere felan yardım ediyor ama zaten gece ben bakıyorum bebeklere

Taze anneler yardımınıza ihtiyacım var ,ben hazırlık olarak hep yenidogan kiyafetleri aldim ama bebekler muhtemelen 2 ile 2 buçuk kilo arası doğacaktır siz naptiniz prematüre mi aldınız ne giydirdiniz ,yenidoganlar onlara olur mu

Taze anneler yardımınıza ihtiyacım var ,ben hazırlık olarak hep yenidogan kiyafetleri aldim ama bebekler muhtemelen 2 ile 2 buçuk kilo arası doğacaktır siz naptiniz prematüre mi aldınız ne giydirdiniz ,yenidoganlar onlara olur mu
Cok fazla olmamakla beraber yenidogan almanizi tavsiye ederdim bende ki oyle yapmissiniz 🤗 prematureye ihtiyac olmuyor masrafa gerek yok yenidoganlar bir sure buyuk daha sonra normal oluyor daha uzun omurlu yani

Prematüre giysilere gerek yok benim bebeklerinde 2200 ve 2300 olarak doğdular onlara 0-1 aylık olan zıbınlar aldım gerisi yenidoğan olması yeterli bu kilolar çok da küçük değil zaten çabuk büyüyorlar

Türkiyeden lcw’nin 0 aylık tulumlarını almıştım benimkiler 2.400 diğeri 2.500 doğdu çarşamba günü 1 aylık olucaklar o tulumlar yavaş yavaş küçük gelmeye başladı. 0-1 aylık tulumları giyiyorlar şimdi.

X