Ben pek bisy yemiyorum aç yaşıyorum resmen meyve ağırlıklı oyuzden bunda odemim çok olmadiiki haftada bir gittim ben . Ama ödem olunca sık çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek bisy yemiyorum aç yaşıyorum resmen meyve ağırlıklı oyuzden bunda odemim çok olmadiiki haftada bir gittim ben . Ama ödem olunca sık çağırdı
normal mi sezeryan mı ?37+1 de geldi çiçeklerim biri 2400 öteki 2530 47 ve 48 cmler
Sezeryan canım önceki doğumumda sezeryandı, çok teşekkürlernormal mi sezeryan mı ?
Allah bağıslasın , sağlıkla büyütün inş
ben biraz geç görmüşüm mesajları, maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah37+1 de geldi çiçeklerim biri 2400 öteki 2530 47 ve 48 cmler
Merhabaa ikizlerde bu tarz şikayetler daha çok oluyor ben limon çok yedim ağzımın tadını değiştiryodu iyi geliyordu. bende masa başında çalışan bir devlet memuruyum 24. Haftadayım ve bir haftadır yıllık izne ayrıldım işte ne kadar çok belimin ağrıdığını farkettim bu bir haftada ben normal sanıyordum fakat bel bacak ağrısı geceleri sağdan sola dönme ilerleyen haftalarda çok zor oluyor ve dinlenmedikçe de hiç geçmiyor. Bende izin konusunu düşünüyorum. İnstagramda tanıdığım bi ikiz annesi 32. Haftaya kadar çalıştı ama öğretmen değildi.Merhaba hanımlar inşallah sağlıkla herkes bebeklerini kucaklarina alir bebekleriniBen daha 6 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Mide bulantısı cok erken başladı.Prilam başladık ama devam yine de.Aramizda öğretmen olup da 30 haftaya kadar çalışabilenler oldu mu?
Limonu ben de deneyim o zaman ağzımın hiç tadı yok.Oglumda 30. haftada raporla başladım.Suyum azalmıştı.Bir gün hasta olunca bile acikcasi çok hoşgörüyle yaklasilmiyor bizim işimizde.Arkasina hemen çocuklar evde mi kalacak sorusu geliyor.Gönül ister başladığım işi sene sonuna kadar götüreyim ama diğer türlü de karnimda can var.Bencil olmak gerekiyor sanırım bu durumda.Merhabaa ikizlerde bu tarz şikayetler daha çok oluyor ben limon çok yedim ağzımın tadını değiştiryodu iyi geliyordu. bende masa başında çalışan bir devlet memuruyum 24. Haftadayım ve bir haftadır yıllık izne ayrıldım işte ne kadar çok belimin ağrıdığını farkettim bu bir haftada ben normal sanıyordum fakat bel bacak ağrısı geceleri sağdan sola dönme ilerleyen haftalarda çok zor oluyor ve dinlenmedikçe de hiç geçmiyor. Bende izin konusunu düşünüyorum. İnstagramda tanıdığım bi ikiz annesi 32. Haftaya kadar çalıştı ama öğretmen değildi.
Kesinlikle öncelik sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almak bende 30 da ayrılmayı düşünüyorum o zaman sadece 3 hafta aktarabiliyoruz ama napayimLimonu ben de deneyim o zaman ağzımın hiç tadı yok.Oglumda 30. haftada raporla başladım.Suyum azalmıştı.Bir gün hasta olunca bile acikcasi çok hoşgörüyle yaklasilmiyor bizim işimizde.Arkasina hemen çocuklar evde mi kalacak sorusu geliyor.Gönül ister başladığım işi sene sonuna kadar götüreyim ama diğer türlü de karnimda can var.Bencil olmak gerekiyor sanırım bu durumda.
Merhaba. Bende özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum ve ikiz gebeyim. Gebeliklerim normalde de çok ağır ve zor geçerdi bunda da oksapar iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve bu ilaçlar beni çok halsizlestiriyor çok agirladtiriyor. Bu sebeple 20. Haftadan itibaren calisamadim. 6 hafta tek hekim raporu aldim 26. Haftamda riskli gebelik grubunda olduğum için dr heyet raporu yazdı ve 30. Haftada da analık raporum başladı.... Şunu soyliyim ki rapor olmasaydi kesinlikle istifa ederdim ama yinr de calisamazdim.. benim normal süreçte bile gebeliğim o kdr zor geciyorken ikiz gebelikte inanın gün sayıyorum doğuma.. size de çalışmayı tavsiye etmem bu dönemdeMerhaba hanımlar inşallah sağlıkla herkes bebeklerini kucaklarina alir bebekleriniBen daha 6 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Mide bulantısı cok erken başladı.Prilam başladık ama devam yine de.Aramizda öğretmen olup da 30 haftaya kadar çalışabilenler oldu mu?
Merhaba sorum olacakKızlar merhaba bende ikiz haberini aldım şuan 7. Haftamiza girdik ama geçen hafta birinin kalp atışlarını duyduk diğeri daha küçüktü bakılınca ve onun kalp atışlarını duyamadık böyle durumlar yaşayan var mı normal mi
Canım gozün aydın, hiç.kuvozde kaldılar mi merak ettim ben de 25 . Haftamdayim inşallah ben de hayırlısıyla o zamanları görürümSezeryan canım önceki doğumumda sezeryandı, çok teşekkürler
Canım ben 20. Haftaya kadar zor dayandım doktorum 30 gün bitince tekrar 30 gün rapor verdi ikiz olunca çok zor oluyor, bunu yaşayarak anladim ,önceki hamileiklerimde 36 kadar gelmiştimMerhaba hanımlar inşallah sağlıkla herkes bebeklerini kucaklarina alir bebekleriniBen daha 6 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Mide bulantısı cok erken başladı.Prilam başladık ama devam yine de.Aramizda öğretmen olup da 30 haftaya kadar çalışabilenler oldu mu?
Daha sonradan da duyulabilir diye biliyorum canım hakkında hayirlisiKızlar merhaba bende ikiz haberini aldım şuan 7. Haftamiza girdik ama geçen hafta birinin kalp atışlarını duyduk diğeri daha küçüktü bakılınca ve onun kalp atışlarını duyamadık böyle durumlar yaşayan var mı normal mi
Ben de öyle tahmin ediyorum.En iyi ihtimal 25 e kadar dayanabilsek sağsalim sonrasında da rapor verirler diye düşünüyorum.Oglumda 35.haftada dogum yapmıştım suyum azaldığı için.Daha 6 hastalıklar ama mide bulantisi karında gerilme hissi hersey başladı.Canım ben 20. Haftaya kadar zor dayandım doktorum 30 gün bitince tekrar 30 gün rapor verdi ikiz olunca çok zor oluyor, bunu yaşayarak anladim ,önceki hamileiklerimde 36 kadar gelmiştim
Yok canım şükür kalmadılar ben 37. Haftamda doğum yaptım planlı olarakCanım gozün aydın, hiç.kuvozde kaldılar mi merak ettim ben de 25 . Haftamdayim inşallah ben de hayırlısıyla o zamanları görürüm
Oh ne güzel inşallah ben de i zamanlari görürüm suan bile evde zorlaniyorumYok canım şükür kalmadılar ben 37. Haftamda doğum yaptım planlı olarak
Inan bende cok zorlandım, son haftalarda özellikle yürüyemiyordum bileOh ne güzel inşallah ben de i zamanlari görürüm suan bile evde zorlaniyorum
Evet canim ikiz olunca suan bile yoruyor beni daha 25. Hafta ,yeter ki zamanında dogsunlar ben yine cekerim de işte her an acaba diye tedirgin oluyorumInan bende cok zorlandım, son haftalarda özellikle yürüyemiyordum bile